Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה ראיתי מס' רכבים עם ערכת קריוקי שמחוברת בצורה כזו או אחרת למערכת הסאונד ברכב.

כמובן שמדובר בערכה המתחברת למערכת לא מקורית (2 מגברים, קומפוננט, סאב וכו')

אחד החברים שלי כשחזר מתאילנד (לפני שנתיים לערך) הביא איתו כמעין מיקסר/אקולייזר שחיבר בצד הקונסולה המרכזית עם חיבורי מיקרופונים ואפשרויות כיוון כגון hige, low, mid, echo וכו' מפוצל ל2 אזורים.

עריכה: מצאתי דוגמא: http://www.adst.cc/english/uploads/product/2012-10/20121003220834.jpg

אשמח לקבל קצת הכוונה ומידע בנושא, כמו כן היכן ניתן לרכוש דבר כזה? בארץ? ebay? או כל דבר אחר בסגנון.

ממש אשמח לעזרה.

תודה מראש,

אביעד.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

מנסיון עם קריוקי בייתי, אני רק יכול להמליץ לך לא לעשות את זה, בבית הקריוקי לא מיטיב עם הרמקולים (בלשון המעטה, אני שמתי רמקולים ישנים שלא יכאב אם יהרסו כי נהרסו ככה רמקולים, למקרה ולמישהו יתחשק לצאת בזמרה אצלי בסלון).

ברכב תיווצר עוד בעיה, מכיוון שהרמקולים קרובים מאד לנוסעים ולנהג אתה תקבל המון רזוננס (כמו שמקרבים מיקרופון לרמקול, ומתקבלת צעקה מחרישת אוזניים).

וסתם שאלה באופן כללי, למה לעשות את זה? לא חסר מסיחי דעת בנהיגה שאתה מחפש להוסיף עוד, לדעתי זו סתם צרה צרורה שתוביל במקרה הטוב לשריפת רמקולים, ובמקרה הגרוע לתאונה.

אפשר לעשות את זה דיי בקלות, אבל אני לא שם יד בדבר, מצטער.

SCANSPEAK

פורסם

לדעתי זה דווקא יכול להיות מעניין,

כמו אודיו לרכב הכל עיניין של כיוונים,

אני לא חושב שפותח השרשור מתכוון "לזמר" בזמן נסיעה,

לדעתי - וזו רק דעתי האישית, בזמן עמידה - חניה - ישיבה איפשהו עם הרכב,

כל הסיפור מתחבר למגבר, צריך להיות מספיק כוח, בשביל שיהיה אפשרי גם להיות מעט רחוק מהרכב,

ועדיין להשתמש בסיפור, ושוב, ה"שריקה" המחרישה אוזניים זו תופעה של כיוונים לא נכונים!

פורסם

השריקה מתקבלת כשמיקרופון מקבל את האות שיוצא מהרמקול, שמגביר את המיקרופן

לא משנה איך תכוון כל מערכת ברגע שמיקרופון ישמע את עצמו תתקבל הגברה עצמית (רזוננס) , וברכב יש שטח קטן מאד, ולפחות חמישה רמקולים, לא תצא מסיפור הרזוננס.

SCANSPEAK

פורסם

בני נראה לי שעדיין לא הבנת אותם.

הם לא מתכוונים לשבת בתוך הרכב ולשיר.

כנראה לטיולים וכל מיני ארועים כאלה בחוץ כשאתה עם הרכב להעמיד אותו לידך ופשוט למתוך כבל מיקרופון אל מחוץ לרכב .

פורסם

יש קומפוננט קדמי בלבד.

קודם כל, כמובן שבזמן עמידה!

לעניין: בתור אחד שמתעסק עם הגברה, לא אמורה להיות בעיה לשיר במושב האחורי.

האם מוכר לכם מעין אקולייזר/מיקסר שניתן לרכוש בכדי לבצע דבר כזה?

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

• תוכן חדש...