Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תסלחו לי על הבורות אבל כבר 20 שנה שאני שומע שבין השאר סיגריות מכילות חומרי הדברה\דלקים מאובנים\שאריות של אורניום מועשר\מים כבדים וכו'.

אז אני רק שאלה, האם הרכיבים הם פשוט רכיבים שמשתמשים בהם גם ליצור סיגריות וגם ליצור חומרי הדברה, או שאשכרה לוקחים את העלי טבק ומרססים אותם בחומר הדברה? ואם כן אז בשביל מה?

ועוד שאלה, אם העטרן נמצא בטבק באופן טיבעי, והניקוטן שם בשביל שהמעשן יתמכר לעישון, למה הסיגריות לא מכילות רק עטרן וניקוטין? אלא עוד מליארד חומרים מזיקים אחרים.

כי סיגריות לא עושים רק מטבק. זה מין תערובת כזאת שמערבבים עם עלים ונייר וקוצצים דק

http://en.wikipedia.org/wiki/Cigarette

HjTfIobDpHc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

roeibf צודק לגמרי.

קראתי את המאמר שהבאת בקישור(למזלי אפשר לקרוא אותו ללא תשלום), וזה לצערי מה שקורה כשעסקנים(טובים או רעים, זה לא משנה) מפרשים מחקרים בהתאם לאג'נדה שלהם, כי הם יודעים שלקהל הרחב אין רצון/יכולת/זמן לקורא את המחקרים הנ"ל בעצמם.

נפח העישון שאני לוקח בכול שאיפה ממוצעת של נרגילה(שאיפה של 2.8 שניות), באמת שווה לבערך למספר נשיפות שיסיימו 1.5-2 סיגריות, אבל זה לא אומר שאני באמת מעשן את אותה כמות/רכיבים שיש בסיגריות.

במחקר הנ"ל אין התייחסות לגורמים האלה. זאת היא הפרשנות האישית של מחברי המסמך הזה.

אני יכול להגיד לך מנסיון שהכמות הטבק שאני שם בנרגילה היא שווה לבערך 4-5 סיגריות. אין פה יצירת יש מאין. מה ששמתי, זה מה שאני מעשן.

אבל מסבירים לך שזה לא נכון. אתה שואף יותר כי העשן עובר 'חלק' יותר. אם מסיגריה אחת אתה "מצליח" לשאוף 10 מ"ל עשן, אז מנרגילה אתה "מצליח" לשאוף 100 מ"ל עשן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזו עקשנות. מסבירים לך שהוכח עשן הנרגילה מכיל חומרים מסוכנים, גם אם הרכבם שונה מזה של עשן הסיגריות. זה הגיוני - כיון שהם כוללים לא רק את תוצרי הטבק אלא גם את תוצרי הפחם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא עקשנות, חבר. אני כבר מעשן הרבה פחות נרגילה בחודשים האחרונים, כי היא עושה לי סחרחורת. אבל מה אני אגיד לך.. מעצבן אותי לחשוב שיש אנשים בעולם שרוצים שנעשן יותר סיגריות ולא נרגילה, ששניהם הורגים בסוף.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מי שרוצה שתעשן סיגריות הוא תעשיית הסיגריות. קרוב לודאי שתעשית הנרגילות ומוצרי העישון היא בעלת לובי פחות חזק מזו של הסיגריות, פשוט כיון שמדובר בתעשיה לא אמריקאית\מערבית. אבל ברמה העולמית עישון הנרגילה מהווה בעיית בריאות רצינית, ולכן ארגון הבריאות העולמי מתייחס גם לבעיה זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמת אמרת. יום אחג אולי יגלו שעישון נרגילה לא באמת כזה מזיק.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לא רק לא מזיק, אלא אפילו מבריא, מחזק את כוח הגברא ועושה שיניים לבנות ובוהקות!

:brickwall:

רוצה לעשן? תעשן!

אל תחפש צידוקים לזה שאתה מעשן

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בהזדמנות חגיגית זו אצטט את עצמי, משרשור שפתחתי לכבוד הפסקת העישון שלי -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=456481

אחת לא הורגת, אבל הרגל העישון עשוי לעשות זאת. כאילו לא משלמים על נזקי העישון בצ'ק + ריבית דריבית (או במקרה ה"יותר טוב", לא מגיעים לאותה נקודת שבר, אך משלמים על כך בבריאות קלוקלת בכל יום ויום של עישון). צריכים רק לעשות חישוב אישי, כל אחד במסגרת תנאי המציאות שלו, שיגיד לנו למה חשוב לנו לעשן - אנחנו מכורים. (זו פחות או יותר הסיבה היחידה - ותחת ההגדרה הזו נופל כל ביטוי פוליטיקלי קורקט כזה או אחר כמו "זה כיף לי", "זה מרגיע אותי" או כל תחליף למשפט "אני מכור").

ומצד שני, למה חשוב לנו להפסיק - יש את זה שנמאס לו לקום בבוקר ולירוק כדורי ליחה, יש את זה שנמאס לו לריב עם אשתו, יש את זה שמתגעגע לכושר שהיה לו לפני שהתחיל לעשן, ועל גבי זה, לכולנו יש מכנה משותף אחד - ריאות שצריכים לשמור עליהן. איך אומרים בפרסומת למגה גלופלקס? כי לגוף אין חלקי חילוף :wink::idea::lol:

אם חשובה לכם הבריאות שלכם, תפסיקו לעשן... לא עישנתי כבר 2600 סיגריות לערך מאז שעשיתי את הצעד החכם הזה. הר של זבל נחסך מהגוף שלי.

העישון משפיע לרעה על הכל - החל מסיבולת לב ריאה (אין יכולת פיתוח כושר בשיט), כלה בחילוף החומרים (מדכא תיאבון על כל המשתמע מכך), ועד כדי פגיעה באינטיליגנציה... כשקיים הרגל עישון אינטנסיבי, נכנס על בסיס קבוע לריאות המעשן תמהיל המכיל אחוז מוגבר של פחמן חד חמצני, במקום תמהיל החמצן ה"רגיל" שהיה נכנס לגופנו בזמן נשימת אוויר רגיל, ולא לקיחת שאיפה מסיגריה. כלומר, על בסיס קבוע יגיע אחוז נמוך יותר של חמצן אל המוח ואל כלי הדם, מה שאומר שהאדם נמצא במצב מתמיד של "חצי-מחנק", ובהעדר חמצן המוח מאבד את יכולתו לתפקד כשורה במידה מסויימת. בדומה, להבדיל אלפי הבדלות, לאדם הנושם אוויר פסגות גבוהות במיוחד לאורך זמן ממושך מדי... וזה מבלי לדבר על כל הרעלנים שהוזכרו מכבר. העישון מטרפד את כל מערכות הגוף, מא' ועד ת'. עדיף להתעורר מוקדם, ולא להיות חס וחלילה מאלו שמתעוררים בגיל מאוחר כשההרגל המגונה הזה דופק להם בדלת ומבקש תשלום רטרואקטיבי, שיתבטא במחיר גבוה יותר מן הסתם.

עריכה -

מצטער - עכשיו קראתי את ההודעה שכתבתי, ונראה כאילו אני מנסה "להחזיר אנשים בתשובה" כך שיזרקו את קופסאת הסיגריות. באמת שלא. מי שמעשן ומודע להשלכות העניין - שתהיה לו רק בריאות. כתבתי את ההודעה הזו מתוך חשש שמא מטרת השרשור אינה להיתמם ומישהו באמת לא מודע לכמות הבלאגאן שמקלות הרעל האלו גורמים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...