Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דעתי היא שאתה המצאת לעצמך גרסא דמיונית ושתאנוס את המציאות בכל מחיר כדי שתתאים לה.

לפי הגרסה שלך זה מקרה של שחור לבן ?

• תגובות 192
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתך המקרה הזה הוא שחור לבן ?

זה לא קשור לשחור ולבן. זה קשור לזה שנהג הטרנספורטר הוא עבריין בלי קשר לזה שהוא גם אחראי למותו של האופנוען.

ולגבי הפרסה - כאמור, לאמבולנס מותר גם לעבור באדום כשצריך. זה לא אומר שנהגי אמבולנס כל הזמן עוברים באדום ושזה לא מסוכן לעשות את זה. גם בקטע כביש הספציפי הזה - אולי אם חלילה יש שם תאונה או שריפה או כל דבר אחר, זה הגיוני שאמבולנס או רכב כיבוי אש יעשו שם פרסה, תוך הבנה שזה מסוכן, אבל מחוסר ברירה. זהלא הגיוני שסתם נהג כלשהו, ששכח שהוא צריך לאן שהוא צריך, יעשה את אותו הדבר. ההבדל במקרה של פרסה של אמבולנס יכול להיות הבדל של חיים ומוות. ההבדל במקרה של גיבור הפרשה הוא הבדל של עוד 20 דק' של נסיעה. יחי ההבדל הקטן. רוב הנהגים בארץ, אגב, לא מבינים את ההבדלים בדיוק כמוך. בגלל זה אנחנו שומעים על המקרה הזה בכלל, בגלל זה בכל פקק ממוצע על כל עשרה רכבים עומדים יהיו 3 שנוסעים בשולים. זה לא אומר שזה בסדר. זה שלא מת מישהו בכל פעם שאיזה נהג מחליט להתנהל כך על הכביש, בדיוק כמו שלא מת מישהו בכל פעם כשנהג כזה או אחר עובר נתיבים בלי לאותת, זה עדיין לא אומר שזה בסדר לעשות את זה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפי הגרסה שלך זה מקרה של שחור לבן ?

בגרסא שלי יש נהג עם 40 עבירות קודמות, שביצע פרסה במקום מסוכן ובלתי חוקי - על אף שילוט וגרם להרג של רוכב אופנוע שנסע במהירות כלשהי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
דעתי היא שאתה המצאת לעצמך גרסא דמיונית ושתאנוס את המציאות בכל מחיר כדי שתתאים לה.

+1. אני חושב שהנושא נטחן עד דק וברור כי ביהמ"ש החליט, פעם נוספת, להקל עם רוצח*.

*נכון, הוא לא ירה בו מתוך כוונה להרוג או דקר אותו עם סכין. הוא פשוט החליט שם זין על הכל כי באותו רגע היה לו צורך לבצע פרסה.

"יהיה בסדר, לי זה לא יקרה"

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
בגרסא שלי יש נהג עם 40 עבירות קודמות, שביצע פרסה במקום מסוכן ובלתי חוקי - על אף שילוט וגרם להרג של רוכב אופנוע שנסע במהירות כלשהי.

אחרי שקראת את העובדות אתה עוד ממשיך עם המנטרה של הפרסה בזמן שלא היתה פרסה , לפחות לפי הבוחן המשטרתי .

זה שזרקו מספר של 40 עבירות לאוויר לא אומר כלום , מה שיותר מעניין שמ 2005 אין לו כלל עבירות. כמה כאלה יש בישראל ?

פורסם
זה לא קשור לשחור ולבן. זה קשור לזה שנהג הטרנספורטר הוא עבריין בלי קשר לזה שהוא גם אחראי למותו של האופנוען.

ולגבי הפרסה - כאמור, לאמבולנס מותר גם לעבור באדום כשצריך. זה לא אומר שנהגי אמבולנס כל הזמן עוברים באדום ושזה לא מסוכן לעשות את זה. גם בקטע כביש הספציפי הזה - אולי אם חלילה יש שם תאונה או שריפה או כל דבר אחר, זה הגיוני שאמבולנס או רכב כיבוי אש יעשו שם פרסה, תוך הבנה שזה מסוכן, אבל מחוסר ברירה. זהלא הגיוני שסתם נהג כלשהו, ששכח שהוא צריך לאן שהוא צריך, יעשה את אותו הדבר. ההבדל במקרה של פרסה של אמבולנס יכול להיות הבדל של חיים ומוות. ההבדל במקרה של גיבור הפרשה הוא הבדל של עוד 20 דק' של נסיעה. יחי ההבדל הקטן. רוב הנהגים בארץ, אגב, לא מבינים את ההבדלים בדיוק כמוך. בגלל זה אנחנו שומעים על המקרה הזה בכלל, בגלל זה בכל פקק ממוצע על כל עשרה רכבים עומדים יהיו 3 שנוסעים בשולים. זה לא אומר שזה בסדר. זה שלא מת מישהו בכל פעם שאיזה נהג מחליט להתנהל כך על הכביש, בדיוק כמו שלא מת מישהו בכל פעם כשנהג כזה או אחר עובר נתיבים בלי לאותת, זה עדיין לא אומר שזה בסדר לעשות את זה.

אין לי מושג כיצד בוחרים מקום לפרסה עבור רכבי בטחון . אבל בטוח שלא מחפשים מקום מטורף ושם מאפשרים לרכבי בטחון לבצע פרסה.

בכל אופן עניין הפרסה לא היה ולא נברא , מהעובדה הפשוטה שהנהג לא ביצע פרסה , לפחות לפי ציטוט של הבוחן המשטרתי.

אם ענין הפרסה לא היה בגלל שהוא התעשת ברגע האחרון או הבין שהמקום לביצוע פרסה הוא לרכבי בטחון או אולי כי זה מסוכן מדיי בנסיבות זה בכלל לא משנה על מה הוא חשב או מה הוא רצה לעשות .

פורסם
אחרי שקראת את העובדות אתה עוד ממשיך עם המנטרה של הפרסה בזמן שלא היתה פרסה , לפחות לפי הבוחן המשטרתי .

זה שזרקו מספר של 40 עבירות לאוויר לא אומר כלום , מה שיותר מעניין שמ 2005 אין לו כלל עבירות. כמה כאלה יש בישראל ?

למען האמת כן, זה דווקא כן אומר.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
למען האמת כן, זה דווקא כן אומר.

מערכת המשפט דפוקה אין מה לעשות , כשמדובר בהסדר טיעון אי אפשר להציג עובדות כמו למשל כמה עבירות היו לאופנוען , אפילו שהסנגוריה טענה שיש רשלנות תורמת .

רק שלא ברור של מי המחדל שנקודה זו לא הוצגה , כיוון שבטוח שהמשטרה בדקה כמה עבירות קודמות היו לאופנוען , זה לא הוצג כנראה כי זה לא היה נוח לתובע .

פורסם

igalr,

אופנוען=עבריין, לא? הרי הוא בטח נוסע מהר.

בארץ תמיד נוטים לזרוק את האשמה לכיוון האחר, במקרה הזה האופנוען, אשר כבר לא יכול להציג את גרסתו לאירוע. הוא מת ממילא, בוא נאשים אותו. בנוסף, היחס של הרשויות (וכמה אנשים מסויימים בפורום הזה) כלפי הנהג, כאילו הוא עבריין עד שהוכח אחרת, משום מה תמיד מזכיר לי יצירה ספרותית אשר נלמדת (לפחות בעבר) בבתי ספר: "הזר"/אלבר קאמי. קראת במקרה?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לי יש 0 עבירות בכלל. וגם לכל החברים שלי ולבני המשפחה. מדהים, לא? מסתבר שיש אנשים שמאותתים לפני שעוברים נתיבים ולא חושבים אפילו על לבצע פרסה במקום שאוסר על כך.

האם הייתה פרסה או לא, זה לא רלוונטי. מה שרלוונטי זה המעשה עצמו והתוצאות שלו. המעשה הוא מעבר נתיב ועצירה באמצע הכביש. ד"א אף אחד גם לא טען שהוא בצע פרסה, טענו שהוא רצה לעשות את זה. אבל כאמור זה לא משנה, בפעם המיליון, גם אם הוא עצר וחסם נתיב כדי להשתין או להתקשר לחבר.

אין לי מושג כיצד בוחרים מקום לפרסה עבור רכבי בטחון . אבל בטוח שלא מחפשים מקום

מטורף ושם מאפשרים לרכבי בטחון לבצע פרסה.

גם לי לא, אז בוא לא ננחש דברים ובוא נניח שכמו הרבה דברים אחרים שקשורים למה שמותר לרכבי ואנשי בטחון, זה מיועד למקרי חרום. לא למצבים של טעות בניווט. פעם לפחות מכבי אש, למשל, היו מדווחים לתחנה על כל מקרה שהיו עוברים באדום עם הכבאית ותאמין לי שכשזה היה קורה, הנהג היה עושה את זה בצורה הכי זהירה שאפשר. תזכור גם שבמקרה של אנשי בטחון מדובר באנשים שאמור להיות להם שיקול דעת מקצועי ורלוונטי למקרה, מה שלא קייים אצל נהג כזה. הטענה שלך פה היא בעצם שאם לאנשי בטחון מותר, אז לא יכול להיות שזה כזה מסוכן. צורת מחשה טיפוסית לגישת ה-"בואו נזרום" שרואים אותה במקומות שונים כאן. עכשיו אני גם מתחיל להבין למה כל יום אני רואה עשרות רכבים עוברים באדום - הם כנראה חושבים כמוך, שאם לרכבי בטחון מותר לעשות את זה, אז זה לא "מטורף" ובסדר, אם ממש בא להם.

מערכת המשפט דפוקה אין מה לעשות , כשמדובר בהסדר טיעון אי אפשר להציג עובדות כמו

למשל כמה עבירות היו לאופנוען , אפילו שהסנגוריה טענה שיש רשלנות תורמת .

כי זה לא מעניין. בוא תשאל את עצמך שאלה אחרת: נהג הטרנספורטר חשב את מה שחשב ועשה מה שעשה. התוצאה - הוא עומד בשולי הכביש וחוסם נתיב. לא עובר אופנוען ואיש לא נהרג. עוברת ניידת תנועה ורואה את נהג הטרנספורטר. האם הם צריכים לתת לו דוח? לשיטתך, נראה שלא.

ד"א, אתה משום מה בוחר להאמין לעורך דין של הנהג, שטוען שהנהג עבר נתיבים בזהירות, ומאוד שמח לאמץ את העדות של מי שטען שהאופנוען "נסע מהר". אז קודם כל, כבר אמרנו 3-4 פעמים ש-"סנע מהר" זה ביטוי ריק מתוכן. חוץ מזה, אתה גם "שוכח" שעדי ראיה גם ראו שנהג הטרנספורטר הזיז את הרכב לאחר התאונה ושיקר לגבי זה. אז אם הוכח שהוא שיקר בזה, למה אתה כ"כ משוכנע שלא שיקר לגבי שאר פרטי האירוע? כי מעורב בזה אופנוען?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אין לי מושג כיצד בוחרים מקום לפרסה עבור רכבי בטחון . אבל בטוח שלא מחפשים מקום מטורף ושם מאפשרים לרכבי בטחון לבצע פרסה.

בכל אופן עניין הפרסה לא היה ולא נברא , מהעובדה הפשוטה שהנהג לא ביצע פרסה , לפחות לפי ציטוט של הבוחן המשטרתי.

אם ענין הפרסה לא היה בגלל שהוא התעשת ברגע האחרון או הבין שהמקום לביצוע פרסה הוא לרכבי בטחון או אולי כי זה מסוכן מדיי בנסיבות זה בכלל לא משנה על מה הוא חשב או מה הוא רצה לעשות .

בטוח שלא מחפשים מקום מטורף ?

המעבר בקבר השייך בעליות של שער הגיא הוא מטורף.

כשאנחנו (מתנדבי מתנ"א ) בניידת ומקבלים הוראה שמחייבת אותנו להפוך כוון אנחנו מעדיפים להמשיך עד מחלף שורש/לטרון ולא לעבור שם, בייחוד להשתלב מה"עצור" לכוון ירושלים. אין שדה ראיה בכלל .

פורסם
בטוח שלא מחפשים מקום מטורף ?

המעבר בקבר השייך בעליות של שער הגיא הוא מטורף.

כשאנחנו (מתנדבי מתנ"א ) בניידת ומקבלים הוראה שמחייבת אותנו להפוך כוון אנחנו מעדיפים להמשיך עד מחלף שורש/לטרון ולא לעבור שם, בייחוד להשתלב מה"עצור" לכוון ירושלים. אין שדה ראיה בכלל .

כמו שכתבתי שאני לא יודע כיצד מחליטים איפה למקם מעבר כזה , אבל אני רק יכול לנחש שסמכות מקצועית כלשהיא תכננה את המעבר בנקודה הספציפית וברור שזה לא סתם כי נגמר הבטון ובטיחות המשתמשים במעבר הזה גם היתה שיקול אם לא השיקול העיקרי.

אני רק יכול לנחש שהתובע שתאר את המקום כמטורף לא שלח למע"צ בקשה דחופה לבחור מקום בטיחותי יותר.

פורסם

מי לעזאזל אמר איפשהו בשרשור הזה שעצם בניית המעבר, היא הדבר המטורף?! לא הגיוני איך שאתה מתווכח פה!

לא המעבר מטורף, אלא עצם העובדה שמישהו שהוא לא רכב ביטחון, עושה שימוש במעבר שמיועד רק לרכבי ביטחון, ובצורה לא בטיחותית, שבסופו של דבר הרגה אדם חף מפשע, שפשעו היחיד הוא שאהב אופנועים וקנה אחד טוב.

כשרכב ביטחון מבצע פנית פרסה במקום כזה, הוא עושה את זה לאט, וכבר לפני הפרסה הוא נמצא בנתיב השמאלי, מתכונן לפניה, והוא מאותת, ובודק מאחוריו שאין אופנוע עוקף. הוא לא עושה את זה מהנתיב הכי ימני, בלי לאותת, ובלי לבדוק שהשטח פנוי!

זה מה שמטורף פה! חתיכת דגנרט שכמוך! לא עצם הקיום של המעבר! אני פשוט לא מצליח להבין איך מכל הודעה של מישהו, אתה מצליח לקרוא רק את החלק שמשרת אותך, אפילו אם ההודעה שונה לגמרי! איך זה אפשרי?

-------------

חברים, אין טעם להמשיך להתווכח עם הטרול הזה. זה לא ילך. זה לא שפתאום, אחרי שמונה עמודים בהן הוא נכנס יותר ויותר עמוק לתוך המציאות הדמיונית הזו שלו, הוא יגיד "אוקיי. טעיתי". וותרו.

יגאל- יש רק שתי אפשרויות:

הראשונה: אתה קשור באיזושהי דרך למשטרת התנועה. לא בגלל "הידע הפנימי" שאתה מפגין פה לגבי המקרה, (כי בנושא הזה אתה פשוט דביל מוחלט. מחליף כל פעם את המקור עליו מסתמך) אלא בגלל שאתה דבק במנטרה המגוחכת הזו שמאפיינת את כל האפסים במשטרת התנועה, ואלה שאפילו לא מספיק טובים להיות אפסים, והולכים להיות מתנדבים במשטרת התנועה, שאומרת שהמהירות הורגת.

השניה- היא שאתה אדם כל כך בודד ואומלל, שאתה עושה "טרולינג" מוחלט בפורומים שונים, רק ע"מ לקבל את תשומת הלב שחסרה לך כל כך.

בכל מקרה, אתה פשוט הווכחן הכי גרוע עלי אדמות. אתה אמנם נשאר ב"עמדת העל" שלך כל הזמן- האופנוען אשם, הנהג צדיק, ומהירות הורגת. אבל את הטענות שלך, שכביכול מגבות את עמדתך, אתה מחליף בלי לשים לב אפילו. רגע אחד יבגני שקרן, אז אני שקרן, אז הפורום שקרן, התובע שקרן, כולם שקרנים! העיקר שהנהג (יכול להיות שזה אתה?) צדיק.

אתה נתפס על הדברים הכי קטנים בוויכוח הזה, שהכי לא קשורים לנושא עצמו, ומתחיל להתווכח עליהם, ו"במקרה" שוכח להתייחס לנימוק המשכנע (וצודק) של המגיב לפניך, ורק הופך את הוויכוח למשהו אחר ולא קשור, ואיכשהו עדיין מחזיר אותנו לזה שהאופנוען אשם, ולא הייתה פרסה, ועוד גיבובי שטויות שיצאות מהמקלדת שלך.

בקיצור, אני לא יודע אם לרחם עליך, או לאחל לך שיקרה מקרה כזה לקרוב שלך, ואז נראה אותך מגיע לפה ואומר שזה הבן/אבא/חבר שלך אשם בגלל שהוא רכב מהר.

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
מי לעזאזל אמר איפשהו בשרשור הזה שעצם בניית המעבר, היא הדבר המטורף?! לא הגיוני איך שאתה מתווכח פה!

לא המעבר מטורף, אלא עצם העובדה שמישהו שהוא לא רכב ביטחון, עושה שימוש במעבר שמיועד רק לרכבי ביטחון, ובצורה לא בטיחותית, שבסופו של דבר הרגה אדם חף מפשע, שפשעו היחיד הוא שאהב אופנועים וקנה אחד טוב.

כשרכב ביטחון מבצע פנית פרסה במקום כזה, הוא עושה את זה לאט, וכבר לפני הפרסה הוא נמצא בנתיב השמאלי, מתכונן לפניה, והוא מאותת, ובודק מאחוריו שאין אופנוע עוקף. הוא לא עושה את זה מהנתיב הכי ימני, בלי לאותת, ובלי לבדוק שהשטח פנוי!

זה מה שמטורף פה! חתיכת דגנרט שכמוך! לא עצם הקיום של המעבר! אני פשוט לא מצליח להבין איך מכל הודעה של מישהו, אתה מצליח לקרוא רק את החלק שמשרת אותך, אפילו אם ההודעה שונה לגמרי! איך זה אפשרי?

-------------

חברים, אין טעם להמשיך להתווכח עם הטרול הזה. זה לא ילך. זה לא שפתאום, אחרי שמונה עמודים בהן הוא נכנס יותר ויותר עמוק לתוך המציאות הדמיונית הזו שלו, הוא יגיד "אוקיי. טעיתי". וותרו.

יגאל- יש רק שתי אפשרויות:

הראשונה: אתה קשור באיזושהי דרך למשטרת התנועה. לא בגלל "הידע הפנימי" שאתה מפגין פה לגבי המקרה, (כי בנושא הזה אתה פשוט דביל מוחלט. מחליף כל פעם את המקור עליו מסתמך) אלא בגלל שאתה דבק במנטרה המגוחכת הזו שמאפיינת את כל האפסים במשטרת התנועה, ואלה שאפילו לא מספיק טובים להיות אפסים, והולכים להיות מתנדבים במשטרת התנועה, שאומרת שהמהירות הורגת.

השניה- היא שאתה אדם כל כך בודד ואומלל, שאתה עושה "טרולינג" מוחלט בפורומים שונים, רק ע"מ לקבל את תשומת הלב שחסרה לך כל כך.

בכל מקרה, אתה פשוט הווכחן הכי גרוע עלי אדמות. אתה אמנם נשאר ב"עמדת העל" שלך כל הזמן- האופנוען אשם, הנהג צדיק, ומהירות הורגת. אבל את הטענות שלך, שכביכול מגבות את עמדתך, אתה מחליף בלי לשים לב אפילו. רגע אחד יבגני שקרן, אז אני שקרן, אז הפורום שקרן, התובע שקרן, כולם שקרנים! העיקר שהנהג (יכול להיות שזה אתה?) צדיק.

אתה נתפס על הדברים הכי קטנים בוויכוח הזה, שהכי לא קשורים לנושא עצמו, ומתחיל להתווכח עליהם, ו"במקרה" שוכח להתייחס לנימוק המשכנע (וצודק) של המגיב לפניך, ורק הופך את הוויכוח למשהו אחר ולא קשור, ואיכשהו עדיין מחזיר אותנו לזה שהאופנוען אשם, ולא הייתה פרסה, ועוד גיבובי שטויות שיצאות מהמקלדת שלך.

בקיצור, אני לא יודע אם לרחם עליך, או לאחל לך שיקרה מקרה כזה לקרוב שלך, ואז נראה אותך מגיע לפה ואומר שזה הבן/אבא/חבר שלך אשם בגלל שהוא רכב מהר.

אורן

אתה חי ביקום מקבילי ומתעלם מהמציאות . איפה ראית שמישהו עשה שימוש במעבר המיועד לרכבי בטחון ??!?!?

אפילו המשטרה לא טענה דבר כזה ...אהה סליחה אלו שאתה קורא להם אפסים לא טענו דבר כזה , האפסים שלפחות אתה נותן להם את הקרדיט שנוהגים בזהירות .

מה מפחיד אותך שחלילה מישהו יגיד ש R900 נוסע מהר ואפשר למות מזה ?!?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...