Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

קריסטל מנטה.

איך אהבתי את הרעל הזה כילד. הייתי פוגש בזה רק כאשר הייתי מבקר את הסבים שלי באופקים, אחרת לא היה ניתן למצוא באזור המגורים שלי. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

יש לך שורשים חרדיים?

אני זוכר את התקופה שהבקבוקים האלה היו מזכוכית והיו מתפוצצים. אישה אחת אפילו נהרגה מזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טעם של משחת שיניים יש לזה 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

הסולידית כבר עשתה ניתוח לאירוע הזה - הרבנים העשירים לא ירגישו את זה, החרדים העניים יקבלו אחר כך את כל הלקרדה.

עם כל הכבוד לסולידית, אם התוכנית הדבילית הזו תצא לפועל, תהיה בטוח שבעזרת הכח הפוליטי שלהם מי שישלם אלו הבנקים ו\או משלם המיסים.

בממשלה הנוכחית אין קשר בין סיבה לתוצאה ובין שכר לעונש.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגזמת.

יש להם כח פוליטי אבל לכל דבר יש גבול.

הציבור התרגל לזה שהם לא מתגייסים ולא עובדים, אבל עכשיו בנוסף לשלם את החובות שלהם לבנקים? 

מה תעשה המדינה לבנקים שלא יסכימו לאשר משכנתא לחרדים כתוצאה מדבר כזה, ומה זה יעשה למדינה?

צריך לזכור שבשלטון נתניהו החרדים הם בסך הכל עוד כלי להגשמת המטרה - הצלת המלך מהמשפט והמשך ממשלתו. הם מקבלים מה שהם רוצים כי זה מתאים למלך. לא בטוח שמתאים למלך לאנוס את הנתינים שלו יותר מדי בתקופת בחירות.

פורסם

אחת הטענות שאני שומע הרבה בשנים האחרונות מדתיים שהתאהבו בטענה שהם ליברלים, זה שבכלל לא איכפת להם אם כולנו דתיים או לא, ואם המרחב דתי, וזה סתם. רודפים אותם ונטפלים אליהם ועושים להם עלילות דם, כשמספרים שהמטרה של הציונות הדתית, על כל הואריאציות, כולל כמובן הליכוד, זו מדינת דת.

תמיד נתתי בתור דוגמא את ניסיון ההשתלטות של "ראש יהודי" על כיכר דיזנגוף, בעזרת חברים לוחמניים, כמו אפי איתם, שבא מהגולן לבלות בת"א לזה. אף פעם לא קיבלתי תשובה אמיתית למה זה היה נדרש. אבל הנה, עכשיו גלית דיסטל, שהפכה רשמית לדבר הכי ימי ביניימי שמסתובב בכנסת, כן, כולל החרדים, מקדמת את החקיקה שלה, שתאפשר, בין היתר, להפוך את דיזנגוף רשמית לבית כנסת, מתי שרק המשיחיים "ראש יהודי" ירצו. למה? ככה. כי זו "מדינה יהודית".

אני לא מצפה להרבה מדיסטל, היא בקרב קשה. התרומה שלה למדינה היא 0. היא לא מספיק טובה בלהיות מירי רגב או טלי גוטליב. אז היא מצאה לעצמה נישה חדשה. להיות החנפנית הראשית לכל סוגי המשיחיים בישראל. מה שמרתק, אבל, זה שגם כשהחוק שלה יעבור, לא יהיה אף דתי, מאלו שהתאהבו בטענה שהם ליברלים, או אפילו שמרנים, שישאל את עצמו או את הסביבה שלו למה צריך לנהל מלחמת דת באמצע המעוז האחרון שיש לחילוניים ליברליים בת"א. ואם "אחים אנחנו" למה אי אפשר לעצור ולוותר ולהשאיר לנו משהו בשום נקודה, בשום מקום.

אבל כן. לפחות עדיין לא יורים בנו כי אנחנו חילוניים. תודה.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 29 דקות, יבגניפ כתב:

התרומה שלה למדינה היא 0

איזה דברים חיוביים היא עשתה בשנתיים שלא שמענו ממנה שלדעתך הביאו אותה לאפס?

• מצחיק 6

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, Night Driver כתב:

איזה דברים חיוביים היא עשתה בשנתיים שלא שמענו ממנה שלדעתך הביאו אותה לאפס?

חסכה לנו הוצאות הדפסה, אתה יודע כמה דיו למדפסת עולה היום? 

חמאס, בתכלס, לא רק שעל הרגליים אלא חי, קיים ומתחזק. לא יאמן מה האפס הסגול עושה לנו. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

כשהחוק שלה יעבור

החנופה למשיחיים זה תוצר לוואי. המטרה פה זה שהחוק הדבילי שלה לא יעבור בג"צ ואז היא תוכל לצרוח על כמה שבג"צ אנטישמיים.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

הציבור התרגל לזה שהם לא מתגייסים ולא עובדים, אבל עכשיו בנוסף לשלם את החובות שלהם לבנקים?

כבר יש הצעה של הפרופסור שמחון לסיבסוד של מי שהחזר המשכנתא שלו התייקר בגלל הריבית. אז מה כל כך מופרך פה?

ואתה מדבר על החרדים, שכל מערך הדיור המסובסד ולמשתכן, מנוהל על ידי השר שלהם ומכוון למענם.

אתה באמת חושב שמישהו יעקל מאות חשבונות או יפנה מאות משפחות? בטח לא תחת הממשלה הנוכחית.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 שעות, עדי-אל כתב:

לא ראיתי.

זה כמו שהיו קולות נגד הרפורמה המשפטית שאמרו בוא לא נשלם מיסים

היו יותר קולות שאמרו לצמצם את התשלום שאתה חייב למדינה, ויש דרכים חוקיות לגמרי. שסביר להניח שגם אתה נהנה מהם..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

אני זוכר את התקופה שהבקבוקים האלה היו מזכוכית והיו מתפוצצים. אישה אחת אפילו נהרגה מזה.

אלה היו בקבוקי ה״ליטר פלוס״ של טמפו ובהמשך בקבוקי ליטר של קוקה קולה. הבעיה נפתרה עם המעבר לבקבוקי פלסטיק עם טבעת סביב הפתח, מתחת לפקק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 29 דקות, פינדר כתב:

אתה באמת חושב שמישהו יעקל מאות חשבונות או יפנה מאות משפחות? בטח לא תחת הממשלה הנוכחית.

על חודש אחד בטוח לא - הם רק ישלמו עוד קצת ריבית בחודש הבא.

גם אם אתה תעשה את זה כנראה תזכה לאותו יחס כי לא מדובר בהפרה יסודית של החוזה.

פורסם
לפני 29 דקות, sperial כתב:

אלה היו בקבוקי ה״ליטר פלוס״ של טמפו ובהמשך בקבוקי ליטר של קוקה קולה. הבעיה נפתרה עם המעבר לבקבוקי פלסטיק עם טבעת סביב הפתח, מתחת לפקק.

לפני זה היה את הציפוי פלסטיק.

• תוכן חדש...