Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 41 דקות, יובל .מ. כתב:

תענה בתשובות של כן/לא בלבד:

טענת שהבעיה מתחילה בפיקה ושכמותו שלא מסכימים עם מה שהממשלה עושה 

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

הבעיה מתחילה מזה שישראלים, כמוך, חושבים שאנחנו לא צודקים.

לא כול כך מבין מה הקשר לשאר השאלות שלך. כשהטענה שלי היא נגד היציאה הזאת.

כי עם כול הכבוד לפיקה, דעתו לא שווה כלום ולא משפיעה על כלום. אוקיי, משפיעה על סביבתו הקרובה, 10 אנשים. 20.

אותו דבר לגבי רק אבטיח לך שאין אפילו 10 אנשים שרצים אחרי דעתי. אפילו לא 5. אז... מה ההשפעה שלו/שלי? איך בדיוק הבעיה מתחילה איתו/איתנו

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

שוב, בנוהל, לא הבנתם כי החשיבה שלכם היום היא יותר מדי מערבית.

אני לא מדבר על מה העולם יגיד, זה עניין אחר לגמרי.

אני מדבר על האם אנחנו מאמינים שהמלחמה הזאת צודקת, ברגע שאנשים פה נופלים לתעמולה של חמאס/קטאר אנחנו בבעיה, כי זה אומר פחות בן אדם אחד, במיוחד כאלה בחו"ל כמו דויד, שידברו עם הקולגות שלהם עם כמה המלחמה הזאת חשובה.

באותו זמן, תומכי טרור שפעם הדודה של סבתא שלהם גרה בשכם מכנים את עצמם פלסטינים ומספרים שקרים מוחלטים ותמונות AI מזויפות.

את הביקורות שלי על ביבי רשמתי פה מספיק.

פורסם
לפני 4 דקות, flytomars כתב:

לשם הארגומנט העולם לא מעניין, מסכים עם יובל שישראל צריכה לעשות מה שטוב לה.

אם היית רוסיה, סין, ארה״ב, קשה לדעת. אבל אתה פה, בישראל. לא אפילו דרום אפריקה של תקופת האפרטהייד, שבזירה הבין לאומית, אנחנו מתקדמים לשם צעד אחר צעד.

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

טענת שהבעיה מתחילה בפיקה ושכמותו שלא מסכימים עם מה שהממשלה עושה 

לא כול כך מבין מה הקשר לשאר השאלות שלך. כשהטענה שלי היא נגד היציאה הזאת.

כי עם כול הכבוד לפיקה, דעתו לא שווה כלום ולא משפיעה על כלום. אוקיי, משפיעה על סביבתו הקרובה, 10 אנשים. 20.

אותו דבר לגבי רק אבטיח לך שאין אפילו 10 אנשים שרצים אחרי דעתי. אפילו לא 5. אז... מה ההשפעה שלו/שלי? איך בדיוק הבעיה מתחילה איתו/איתנו

כי אתה מגיע לעבודה עם כמה עשרות אנשים, ומדברים איתך על זה.

ועם אוריו.

ועם ליביור.

ועם דריש.

כל אחד מכם יכול להשפיע על כמה עשרות, שישפיעו על המשפחה שלהם, או על החברים או לא יודע מה.

ביקורות על הממשלה זה לגיטימי, וגם לי יש, אבל אין ישראלי אחד שלא צריך להגיד דבר ראשון בכל שיחה "המלחמה הזאת צודקת".

פורסם

יש הבדל עצום בין "המלחמה הזאת צודקת" לבין הישארות שנתיים בעזה רק כדי לשמר את שלמות הממשלה, בעוד צה"ל נכנס ויוצא שוב ושוב מאותם מקומות. להזכירך שהיינו שם 38 שנים, ולמרות זאת יצאנו, כפי שעשינו בלבנון אחרי 18 שנים.

• אהבתי 1
פורסם

מחמיא לי שאתה חושב שלמישהו אכפת מדעתי.

אגב, בין המלחמה עצמה צודקת, למה שקורה עכשיו, יש מרחק גדול מאוד.

או שאתה רוצה שאני אאמין שהפעם, אחרי שנכבוש את העיר עזה, באמת תסתיים המלחמה? כי סורי, אני לא חי בסרט הזה.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

שוב, בנוהל, לא הבנתם כי החשיבה שלכם היום היא יותר מדי מערבית.

אני עד עכשיו לא מבין מה זה "מחשבה מערבית".

לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

אני מדבר על האם אנחנו מאמינים שהמלחמה הזאת צודקת

הבעיה היא שזה לא בינרי יובל.

האם המלחמה צודקת? כן. האם אני מסכים עם כל צעד שנעשה במלחמה או חושב שהוא מבטיח את בטחוני? רחוק מזה. האם יש לי קושי ממשי עם ישראלים שחוגגים תמונות של עזתית מתה נאכלת עי כלב, או מריצים צחוקים על זה שילדה שיושבת לבד על הריסות בניין "חושבת אם יחתנו אותה עם מוחמד בן 50 או מחמוד בן 60"? כן. האם אני חושב שהניסיון לניצול הציני, והרגיל, שהמלחמה למטרות דתיות של המשיחיים הוא חרא של דבר, שיבטיח בוודאות שהמלחמה תהפוך למלחמת נצח וגם הילדים שלך ושלי יצטרכו להקריב את עצמם? כן.

איך ממשיכים מכאן? לא יודע. מתעצבנים על האנטישמים שם ועל המשיחיים פה וזהו? כנראה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

מדבר על האם אנחנו מאמינים שהמלחמה הזאת צודקת,

דם לנסוע 90 קמ"ש באיילון זה צודק אבל לא כשזקנה חוצה את הכביש.

המלחמה צודקת, דרך הביצוע וההתמשכות לא.

• אהבתי 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

כי אתה מגיע לעבודה עם כמה עשרות אנשים, ומדברים איתך על זה.

ועם אוריו.

ועם ליביור.

ועם דריש.

כל אחד מכם יכול להשפיע על כמה עשרות, שישפיעו על המשפחה שלהם, או על החברים או לא יודע מה.

ביקורות על הממשלה זה לגיטימי, וגם לי יש, אבל אין ישראלי אחד שלא צריך להגיד דבר ראשון בכל שיחה "המלחמה הזאת צודקת".

המלחמה צודקת? ברור.

למרוח אותה שנתיים זה צודק? אה...

לעצור בגלל רמאדן להמשיך ולעצור שוב בגלל איזה בולשיט הומניטרי ולהמשיך ולעצור שוב בגלל שטויות של פוליטיקה ולהמשיך  שוב זה צודק? המממ...

לישראל יש את הזכות להגן על עצמה, אבל את הזכות הזאת ממשלת ישראל לקחה ועשתה ממנה קומבינה לשימור השלטון על חשבון הציבור תוך שריפת כל הקרדיביליות שלה בעיני המערב שגם ככה מושפע מתעמולה איסלמית קטארית. 

עריכה - רק לראות את הסרטונים של בנגביר מהמשט, זה פשוט לא הגיוני איך אנשים כאלה אמורים לנהל מדינה. לא הגיוני.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי - אין ישראלי אחד שאמור להצדיק את המלחמה בהינתן ההתנהלות הממשלתית הנוכחית, ציפוף השורות הזה הוא לא אסטרטגי בהינתן שכל ההצדקה למלחמה זה אירוע בו נרצחו ונחטפו 1000~ אזרחים ישראלים יפים מפשע - ומאז צה"ל "הרג בטעות" עשרות אלפי בלתי מעורבים בעזה *מבלי להציג אלטרנטיבה*. 

אין פתרון צבאי לבעיה מדינית. 

הבסיס המוסרי לצאת למסע קטל שכזה מאויין לחלוטין ברגע שאין יד מושטת להסדר בר קיימא, תכנית ליום שאחרי, משהו. כולנו יכולים להמשיך לשתות מהמשקה שביבי מוכר לנו, לספר על אור לגויים וכו', אבל בשורה התחתונה נעשים בעזה זוועות והעולם לא קונה את הסיפור ש"זה הכל באשמה בלעדית מוחלטת של חמאס" יותר משאנחנו קונים את הסיפור שאוקטובר זה ב"אשמת ההתנהלות של ישראל בשני עשורים האחרונים" 🙄

הדבר הכי פרו-ישראלי שיש, זה לצאת נגד ההתנהלות הפושעת של הממשלה הנוכחית, של מלחמת חורמה *בלי* יד מושטת להסדר, בלי הצעה קונקרטית לפתרון בר קיימא. האחרון *הוא* הבסיס עליו נשען הראשון, פשוט ישראלים רבים מדי טומטמו להאמין שבאמת מדובר בסופר-ספרטה וככל שהזמן עובר העולם המערבי מגיע לקונצנזוס שצריך להזכיר לישראל את המציאות - יש מגבלות לכח, ויש השלכות לשימוש מופרז בו. 

ציפוף שורות ומחנאות על אוטומט זה לאנשים חסרי עמוד שדרה, נתינים שימושיים אותם ביבי אלוף בלרתום עבור קידום האינטרסים שלו על חשבונם, חשבוננו, וחשבון מדינת ישראל. אחריו המבול. 

• רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אבל אין ישראלי אחד שלא צריך להגיד דבר ראשון בכל שיחה "המלחמה הזאת צודקת".

מהיום הראשון לא חשבתי שהמלחמה צודקת, מהסיבה הפשוטה שהיסטורית ישראל יוצאת למלחמות סרק בלי מטרות אסטרטגיות ישימות בגיבוי של סנטימנט ציבורי שלא מבין ולא מכיר את ההיסטוריה.

הנקמה בעזתים? בהחלט צודקת. הגיעה להם נקמה. נקמה אכזרית וקשה. והם קיבלו מה שהגיע להם.

אבל לחשוב ולפעול כאילו שזו חזות הכל, סליחה, ככה מתנהלים כמו משפחה ערבית שהרגו לה מישהו והם רצים לבצע נקמת דם בשם הצדק גם אם זה אומר להרוג ילד בן 7 רק כדי להכאיב לאח מהאמא השלישית של הדוד של אח שלו. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 10 דקות, פריג'י כתב:

מהיום הראשון לא חשבתי שהמלחמה צודקת, מהסיבה הפשוטה שהיסטורית ישראל יוצאת למלחמות סרק בלי מטרות אסטרטגיות ישימות בגיבוי של סנטימנט ציבורי שלא מבין ולא מכיר את ההיסטוריה.

איזה מלחמות בדיוק? 1948? 1967? 1973?

פורסם

המלחמה הזאת צודקת מאין כמותה אך הניהול שלה שערורייתי.

ככה לא מנהלים מלחמה.

לא הגיוני שחיילים יכנסו וייצאו מאותם מקומות 5 פעמים.

הניהול הכושל של המלחמה הביא לכך שאי אפשר באמת להתקדם אז עסוקים בשבירת בניינים. בניין אחר בניין במקומות שאין מחבלים והאזור בשליטתנו.

מעניין כמה כסף מהמיסים שלנו יילך למה שאנחנו הורסים עכשיו.

המלחמה הזאת הייתה צריכה להגמר אחריי חצי שנה שהם מחזירים את כל החטופים בעסקה אחת. לא בטיפטופים. אבל כל פעם שהיה צריך לסיים את העבודה הרימו את הרגל מהגז. וזה נבע אך ורק מכך שנתניהו לא רצה לסיים את המלחמה ומכיוון שלממשלה הזאת אין יכולת לעמוד ולהביע דעה עם דעה שונה מנתניהו, וכל אחד מהח"כים בממשלה הזאת יודע שללא נתניהו הוא יראה את הממשלה הזאת מהטלוויזיה. 

כמו שאמרו - הגיע השלב למזער נזקים וזה לא קשור למלחמה צודקת או לא.

ממש לא בא לי לחיות במשק סגור או לחזור לתקופת הצנע בגלל ממשלה גרוע כאשר אפשר לעשות דברים אחרת והחלטוצ נגועות מאינטרסים.

• אהבתי 5
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 דקות, פריג'י כתב:

הנקמה בעזתים? בהחלט צודקת. הגיעה להם נקמה. נקמה אכזרית וקשה. והם קיבלו מה שהגיע להם.

אבל לחשוב ולפעול כאילו שזו חזות הכל, סליחה, ככה מתנהלים כמו משפחה ערבית שהרגו לה מישהו והם רצים לבצע נקמת דם בשם הצדק גם אם זה אומר להרוג ילד בן 7 רק כדי להכאיב לאח מהאמא השלישית של הדוד של אח שלו

טוב, למסגר את זה ככה זה כבר זלזול שלך במאמצים של מי שנלחמים שם, כאילו הם מטיילים בטנק ויורים באנשים רנדומליים כדי לצבור נקודות ולצלם לטיקטוק.

לא משמידים תשתיות ומנהרות, לא מטפלים באיום הרקטות משם, לא ניסו לחלץ חטופים כשהתאפשר, לא עשו מאמצים כדי להקל על האוכלוסייה.

זה פסול ורע שהממשלה מורחת את המלחמה הזאת בגלל חוסר היכולת שלה להכריע והרצון להישאר בשלטון לעוד יומיים ולעוד חודשיים.

אבל אם כבר להגיד שהמטרה זה נטו לחסל עוד ועוד עזתים בשביל נקמה, אז לפחות לקבל על זה קצת כסף מקטאר. לא חבל? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

ראיתי ילד ביריד ששיחק בwhack a mole, הוא כל פעם בטוח שעוד חפרפרת אחת או שתיים והוא מנצח, שמחתי בשבילו שהוא מוצא עניין במשחק והייתי עצוב שהוא לא מבין שהמשחק בנוי בצורה שנועדה לגרום לו לשחק, ויגרום לאבא לשים עוד ז'יטונים. אולי כשהוא יתבגר הוא יבין, אולי לא. 

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...