Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

לא כל מה שלא פלילי תקין.

מסכים במאת האחוזים למרות שזו אמירה כוללנית.

באותה מידה אפשר לומר שלא כל חרדי חולב את המדינה או שלא כל סמולני (😎) עוכר ישראל.

לכן באם התנהגותו/ה המוסרית של מאן דהו/ה אינה עולה בקנה אחד עם הסטנדרטים שלך, זכותך המלאה שלא להצביע עבורו, להפגין נגדו ולעשות ככל שלאל ידך ע״מ לפגוע בסיכוייו האלקטורליים.

עם זאת, לדעתי לפחות - הזכות הנ״ל אינה כוללת חריצת דין לפני שהתמונה מתבהרת בבית המשפט.

למען הסרת ספק, הייתי נמנע מחריצת דין לו לכאורה, אחמד טיבי היה חשוד בריגול לטובת האירנים - מבחינתי הוא ואחרים זכאים עד שהוכחה אשמתם.

ולעניין אחר, השוואה משעשעת משהו בין ישראל לצרפת 😅

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 דקות, waterman כתב:

לכן באם התנהגותו/ה המוסרית של מאן דהו/ה אינה עולה בקנה אחד עם הסטנדרטים שלך, זכותך המלאה שלא להצביע עבורו, להפגין נגדו ולעשות ככל שלאל ידך ע״מ לפגוע בסיכוייו האלקטורליים.

עם זאת, לדעתי לפחות - הזכות הנ״ל אינה כוללת חריצת דין לפני שהתמונה מתבהרת בבית המשפט.

קראת פה שמישהו טוען שצריך לזרוק את מירי רגב לכלא ללא משפט?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, waterman כתב:

מעלה את הנקודה רק כדוגמא להבעת דעות לא מבוססות בנושאים שונים בבטחון רב, כשלא כל העובדות ידועות - בפוליטיקה, צבא, בטחון בכלל, כלכלה, חברה, משפטים וכו׳.

@stx רצוי לקרא דברים בהקשר המלא, קיטוף דובדבנים פחות מתאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 דקות, waterman כתב:

מסכים במאת האחוזים למרות שזו אמירה כוללנית.

באותה מידה אפשר לומר שלא כל חרדי חולב את המדינה או שלא כל סמולני (😎) עוכר ישראל.

למען הסרת ספק, הייתי נמנע מחריצת דין לו לכאורה, אחמד טיבי היה חשוד בריגול לטובת האירנים - מבחינתי הוא ואחרים זכאים עד שהוכחה אשמתם.

ולעניין אחר, השוואה משעשעת משהו בין ישראל לצרפת 😅

שאלו כמה פעמים מה דעתך בנושא והתחמקת בכל מיני התפלפלויות של קורס לוגיקה 101.

המסמכים של המקור- הוכחו כאמיתיים.

לא מבקשים ממך לחרוץ שום דין, שואלים אותך אישית- בהסתמך על המסמכים-  האם אתה תצביע למירי רגב?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא פשוט פספס את הפואנטה בסיפור. לא נורא, קורה גם לטובים ביותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 50 דקות, waterman כתב:

סכים במאת האחוזים למרות שזו אמירה כוללנית.

באותה מידה אפשר לומר שלא כל חרדי חולב את המדינה או שלא כל סמולני (😎) עוכר ישראל

אם תעבור על הודעות שלי בטוח תמצא כמה שבהן אני יוצא נגד ההתייחסות לכל החרדים כגוש אחיד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 48 דקות, waterman כתב:

לפני שאתה כותב מגילות מליציות על גיבורי מקלדת, כדאי שתקרא על מה אתה מגיב. אני לא חרצתי דין ובית משפט הוא לא המקום היחיד שבו מתבהרת התמונה.

השיטה של רגב להתעסק ב90% מהזמן בפוליטיקה פנימית ובשארית הזמן בעניינים המקצועיים של משרדה, הודגמה מעולה על ידי ציטוטים שלה עצמה מתוך קבוצת הווטסאפ שלה. אין בזה שום דבר פלילי. זה רק מסריח מאוד. כך גם השיטה  שבה היא מתעדפת השקעות של המשרד, היכן שזה עוזר לה פוליטית.

אני לא קראתי לזרוק אותה לכלא או לירות בה. אני חושב שהיא דוגמה מייצגת לשחיתות, לריקבון ולחוסר המקצועיות שמאפיין את שרי הממשלה הזו.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מישהו יודע איפה מתחבא ״הניצחון המוחלט״?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

מישהו יודע איפה מתחבא ״הניצחון המוחלט״?

קח פסע קדימה ומצאת.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מחשבה שעלתה לי עכשיו, למה לעזאזל עדיין לא נפתחה "נקודת איסוף ציוד צבאי ללא שאלות" - לא שואלים שאלות, תחזירו ציוד ולא יקרה לכם כלום.

תחנות משטרה ונקודה מרכזית אחת באקספו תל אביב.

או לבצע "האקתונים" בצבא, אם בכלל עושים את זה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 17 שעות, ברווז כתב:

זה הולך להיות עכשיו הפתרון להכרה המסתמנת במדינה פלסטינית. ככה ישווקו את זה. 

שמעתי לא פעם במלחמה הזאת על מדינות שמתכוונות להכיר במדינה פלסטינית. 

אני לא יודע מה המשמעות המדינית והמעשית של ההכרה אבל זה נראה כמו איומים מאשר רצון. 

אני גם לא יודע מה התהליך אבל אני חושב שמי שרוצה לבצע משהו הוא מבצע, לא אומר שיבצע. 

פורסם

אלה לא איומים. זו קביעת תאריך לביצוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, flytomars כתב:

לא מבקשים ממך לחרוץ שום דין, שואלים אותך אישית- בהסתמך על המסמכים-  האם אתה תצביע למירי רגב?

אם תטרח לקרא, רשמתי כבר שאיני מכיר את הגברת רגב ושאין לי קשר אליה. גם אם הייתי רוצה להצביע לה (ואני לא), אין אפשרות כזו כרגע - היא מועמדת מפלגה שלא בבחירות אישיות.

אין לי את הכלים לשפוט (ואסתכן בניחוש פראי, גם לך לא) לגבי אשמתה לכאורה אך אחזור ואדגיש שבמדינה מתוקנת חשוד/נאשם אינו בגדר אשם לפני החלטת בית משפט.

לא חסרות דוגמאות למקרים שהתחילו בתרועה רמה והסתיימו בקול ענות חלושה.

שוב, נושא רגב אינו העיקר - יש כאן נטייה בולטת להתמקד באנקדוטה כזו או אחרת ולבצע אקסטרפולציה: ׳אם רגב חשודה, כל המפלגה שלה נגועה׳, ׳אם איימן עודה מתבטא כנגד צה״ל, כל ערביי ישראל חשודים׳. כך אגב הייתה ההתייחסות ליהודים בגולה - כולם שיילוקים.

אני מניח שדי קשה לצאת מהפוזיציה ולנסות לראות את התמונה הגדולה ולו רק לרגע.

אציע שכל אחד יעבור בריפרוף על תגובותיו בשירשור זה וישאל את עצמו אם היום היה רושם בדיוק את מה שרשם לפני שבוע או חודש.

כתבתי בעבר ואחזור על כך - קצת צניעות רבותי. אמנם זהו פורום פתוח המאפשר מנעד רחב של דעות אך מהקהל האינטליגנטי כאן אני לפחות מצפה לשיח מכבד.

בוקר טוב לכולם, גם היום חם - הלכתי להתרענן 😉

עריכה אחרונה על ידי waterman
שגיאת כתיב

• תוכן חדש...