Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 10 שעות, David32 כתב:

כן, האחריות כלפי החטופים להחזיר אותם הביתה אחרי יותר משנה... אז קודם לוקחים אחריות על השביעי באוקטובר. אחר כך מתפטרים, ומישהו אחר דואג שזה לא יקרה יותר. מאוד פשוט. 

אתה טוען שהם צריכים להמשיך לחרבן כאן, להתפטר ואז לתת לנו להתמודד עם החרא שהשאירו לנו?

לפני 8 שעות, Supertigre כתב:

בכל מחיר זו סיסמא של רצינות כוונות, להתעסק בסמנטיקה זו דמגוגיה זולה מבית מדרשו של עמית סגל והביביסטים. 

נכון. זה סיסמא 

אני בהחלט חושב ככה

גם עסקה עכשיו זה סיסמא 

אני אומר אם זה באמת סיסמא אז לא כדאי שיהיה דיון אמיתי של מה המחיר?

ושאם יש פוליטקאים, אנשי תקשורת, אנשי בטחון שחוזרים על אותם ססמאות אלו אנשים חסרי אחריות שמנסים להרוויח פוליטית על חשבון החטופים?

פורסם
לפני 1 דקה, עדי-אל כתב:

אתה טוען שהם צריכים להמשיך לחרבן כאן, להתפטר ואז לתת לנו להתמודד עם החרא שהשאירו לנו?

בהחלט.

להחזיר את החטופים, בטח שאת החיים.

ואז שיתפטרו.

אין להם את הכלים או היכולת לתקן את מה שהם יצרו. זה ברור. בטח ובטח לביבי. אז הביתה, ותן למישהו אחר לתקן. יהיה קשה יהיה כואב אבל זה מה שצריך לעשות.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לגבי היותו של ראש השב"כ פקיד, מה לא ברור לכם? 

ראש השב"כ: נתפס כאחראי על החזרתם של חטופים, ערך ה"מניות" שלו עולה בעיני הציבור. 

הליכוד: אנחנו נתקוף את האמאמאמא ש'לו בתגובה כי אנחנו כלומניקים.

ראש השב"כ הצליח לעשות משהו טוב, שמנוגד לרצון הממשלה. לכן הוא מותקף. זה כל הסיפור. 

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 11 דקות, עדי-אל כתב:

נכון. זה סיסמא 

אני בהחלט חושב ככה

גם עסקה עכשיו זה סיסמא 

ושאם יש פוליטקאים, אנשי תקשורת, אנשי בטחון שחוזרים על אותם ססמאות אלו אנשים חסרי אחריות שמנסים להרוויח פוליטית על חשבון החטופים?

המחיר יהיה כבד.

אני אבקש ממך את המפתחות של הרכב, אתה תגיד לא. אני אתפוס לך את הביצים, אתה תיתן.

אם אני אלחץ יותר ויותר חזק, אתה תביא גם את המפתח של הבית, את הכרטיס אשראי ואת הפלאפון.

כרגע תופסים אותנו בביצים, אנחנו צריכים לשלם מחיר כבד, השאלה מה יהיה אחר כך כשישחררו.

כמו שאם אני אשחרר אותך ואתה ישר תרים בלוק לדפוק לי בראש, גם אנחנו יכולים לעשות את זה לחמאס.

כרגע, יש לך 2 אפשרויות - או לשלם מחיר כבד, או להגיד בצורה ברורה "אני מפקיר יהודים בשבי החמאס" ולפרק את כל הנורמות החברתיות של מדינת ישראל. תבחר.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 שעות, עדי-אל כתב:

מה יקרה? 

בטח משתחררים עכשיו מחבלים שממלאים את שרשרת הפיקוד של החמאס ומאמנים את מי שאפשר 

מה שכמובן יעלה לנו בדם נוסף

זה יעלה לנו בדם נוסף אם נישאר מטומטמים, נחשוב שיש לנו דיבור איתם ולא נשמור על הגבולות שלנו כמו שצבא אמור לעשות. 

כל האסון הזה קרה לא בגלל ששיחררו מחבלים אלא בגלל שלא שמרו על הגבול. עזה מלאה במחבלים וזה לא משנה כמה מחבלים תוסיף לשם.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

המחיר יהיה כבד.

אני אבקש ממך את המפתחות של הרכב, אתה תגיד לא. אני אתפוס לך את הביצים, אתה תיתן.

אם אני אלחץ יותר ויותר חזק, אתה תביא גם את המפתח של הבית, את הכרטיס אשראי ואת הפלאפון.

כרגע תופסים אותנו בביצים, אנחנו צריכים לשלם מחיר כבד, השאלה מה יהיה אחר כך כשישחררו.

כמו שאם אני אשחרר אותך ואתה ישר תרים בלוק לדפוק לי בראש, גם אנחנו יכולים לעשות את זה לחמאס.

כרגע, יש לך 2 אפשרויות - או לשלם מחיר כבד, או להגיד בצורה ברורה "אני מפקיר יהודים בשבי החמאס" ולפרק את כל הנורמות החברתיות של מדינת ישראל. תבחר.

אני יודע שמכופפים לנו את היד. 

הגענו לעסקה הגרועה הזאת ממגוון סיבות חלק תלויות בנו וחלק פחות

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, עדי-אל כתב:

דיון אמיתי היה צריך לעשות בשבוע הראשון/שני למלחמה, כאשר עוד עמדו לישראל כל הכלים כדי להחזיר את החטופים, לפחות את האזרחים. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם
לפני 10 דקות, עדי-אל כתב:

מה היא עסקה טובה לדעתך?

או שאתה רוצה לחכות לניצחון המוחלט?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 14 דקות, עדי-אל כתב:

אני יודע שמכופפים לנו את היד. 

אז תעשה מה שצריך כדי ליישר אותה ואחר כך תדאג להפוך אותה לאגרוף שיכה את כל האויבים שלך.

כרגע אתה רק מזמר פה סיסמאות של סמוטריץ הלוזר שמתגאה שגנב 20 מיליארד שקל מאזרחי המדינה ו"הנה אנחנו מנצחים בכלכלה".

פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

מה היא עסקה טובה לדעתך?

עיסקה טובה זה שאנחנו מקבלים את כל החטופים, חמאס מתאבד וקטאר מממנת את שיקום כל העוטף וכל הנפגעים.

אבל חלומות לחוד ומציאות לחוד. אתה משחק עם הקלפים שיש לך ולא עם אלה שאתה רוצה לשחק איתם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, Supertigre כתב:

דיון אמיתי היה צריך לעשות בשבוע הראשון/שני למלחמה, כאשר עוד עמדו לישראל כל הכלים כדי להחזיר את החטופים, לפחות את האזרחים. 

צודק ולא

בשבוע הראשון היה צריך להשמיד את עזה ותושביה 

היה צריך לדון איתם אם הם רוצים להחזיר את החטופים ולחיות או למות ברעב 

לפני 5 דקות, David32 כתב:

מה היא עסקה טובה לדעתך?

עסקה טובה היתה מגיעה שכל ההנהגה בחוץ המדינית (120 חברי כנסת כי אין באמת אלטרנטיבה שלטונית אמיתית) והצבאית (כי אין שם מישהו שמביא רעיון אחר) 

לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

אז תעשה מה שצריך כדי ליישר אותה ואחר כך תדאג להפוך אותה לאגרוף שיכה את כל האויבים שלך.

כרגע אתה רק מזמר פה סיסמאות של סמוטריץ הלוזר שמתגאה שגנב 20 מיליארד שקל מאזרחי המדינה ו"הנה אנחנו מנצחים בכלכלה".

אנחנו לא נעשה את זה כי אנחנו לא רוצים

טוב לנו ככה

לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

עיסקה טובה זה שאנחנו מקבלים את כל החטופים, חמאס מתאבד וקטאר מממנת את שיקום כל העוטף וכל הנפגעים.

אבל חלומות לחוד ומציאות לחוד. אתה משחק עם הקלפים שיש לך ולא עם אלה שאתה רוצה לשחק איתם.

גם עם הקלפים שיש לנו אנחנו לא משחקים טוב

חוץ מזה שהחיים זה לא פוקר אתה משיג קלפים אחרים תוך כדי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין עסקה טובה, כי ארגון טרור שמחזיק אזרחים חטופים זה כישלון של המדינה ואין בזה שום דבר טוב.

יש את העסקה הקיימת, כי פשוט אין משהו אחר. אתה עושה כל מה שאתה יכול. אם ה120 היו מודים בכישלון והולכים הביתה והיתה נכנסת רוח חדשה להנהגה אולי היינו מקבלים עסקה טובה יותר, מי יודע. אבל זה לשחק בכאילו. כרגע זה המצב, וכל יום שעובר המצב נהיה גרוע יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פעם לא חיבבתי את סמוטריץ׳ ולא הסכמתי עם הדעות שלו, אבל חשבתי שלפחות הוא ישר ומקצועי.

היום אני פשוט מתעב אותו.

מה זה ״יוצרים אינסנטיב לחטוף יהודים״???

האינסנטיב היה קיים במשמרת שלך. חטפו אותם במשמרת שלך.

אתה דואג לעתיד?? אתה זה שקבע שחמאס הוא נכס!!

אם אני אכתוב פה את כל הקללות שבא לי להמטיר עליו, ישעו אותי מהאינטרנט.

image.thumb.png.b8ed8c47ba16ee1f335852abd69de757.png

• אהבתי 6

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...