Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן רק שחבל שהחוק הזה תקף רק למיוחדים.

אם תזרוק עלי חול אתה אתה לא תהיה במעצר וחקירה גם אם אני אלך להתלונן עליך 10 פעמים. אלא אם אני מישהו שחשוב למשטרה שלא יזרקו עליו חול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, farkash7 כתב:

שיגיד תודה שזרקו עליו רק חול האשפה האנושית הזו.
הגיע לו הרבה יותר מזה, מטח של טיטולים עם קקי, בעצם אנחנו בתל אביב, מטח של שקיות עם קקי של כלבים.

הוא עדיין שר במדינת ישראל, וגם אם מתעלמים מזה, כאזרח ישראלי מותר לו להסתובב איפה שבא לו.

כמו שאני לא אירק על עופר כסיף אם אראה אותו ברחוב, גם היא לא יכולה לעשות מה שבא לה ולא משנה מי היא חושבת שהיא.

העובדה היא שמי שקילל אותו המשיך את היום שלו כרגיל.

ושוב - שישרפו כל מי שגורמים לנו להתעסק בשטויות האלה משני הצדדים בזמן שיהודיות נאנסות בשבי והאחים ביבס לא יכולים לשחק בבובות של באטמן וסופרמן.

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

כן רק שחבל שהחוק הזה תקף רק למיוחדים.

אם תזרוק עלי חול אתה אתה לא תהיה במעצר וחקירה גם אם אני אלך להתלונן עליך 10 פעמים. אלא אם אני מישהו שחשוב למשטרה שלא יזרקו עליו חול.

גם אם תזרוק עלי אבן אתה תשתחרר הביתה אבל אם תזרוק נעל על שופטת תקבל 3 שנים:

3 שנות מאסר לזורק הנעל על ביניש: "יראו וייראו" (ynet.co.il)

"למען ייראו ויראו", למה לא גם פה? כי זה מתאים לערוצי התקשורת לפמפם את האירוע הזה בצורה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 8 שעות, עדי-אל כתב:

אני לא רוצה לומר כרגיל אבל...

כרגיל אתה לוקח בליל דעות מכניס אותם לסיר אחד ומערבב טוב טוב עד שלא מובן מה אתה רוצה להגיד 

כמובן מוסיף את משפט המחץ שלך על מקל וגזר 

אז תתעלם ולא תצטרך לבזבז זמן יקר על הודעות משעממות, ולהגיב עם הודעה ש, כרגיל, לא כתוב בה שום דבר. הנה תראה איך עושים את זה 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

אם תזרוק עלי אבן אתה תשתחרר הביתה אבל אם תזרוק נעל על שופטת תקבל 3 שנים:

3 שנות מאסר לזורק הנעל על ביניש: "יראו וייראו" (ynet.co.il)

"למען ייראו ויראו", למה לא גם פה? כי זה מתאים לערוצי התקשורת לפמפם את האירוע הזה בצורה הזאת

האפס הזה יודע שיפמפמו את זה. אתה חושב שהוא לא מעוניין באינטרקציות האלה? 

כל המהות של האדם הזה היא הטרלה אחת גדולה. אפשר לעשות סרט באורך מלא על המעללים שלו, משהו כמו Jackass.

פורסם

בתאריך 8.9.2024 בשעה 14:46, ניקו פ. כתב:

יש מתנגדים לעסקה בתנאים מסוימים, ועיקר המחלוקת היא מה המחיר שלגיטימי לשלם. יש כאלו שאומרים "בכל מחיר" וזה מובן ולגיטימי ויש כאלו שאומרים "לא בכל מחיר", וגם זה מובן ולגיטימי. 

אין אך אחד שאומר "בכל מחיר" (חוץ אולי מכמה קרובי המשפחה של החטופים).

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הוא עדיין שר במדינת ישראל, וגם אם מתעלמים מזה, כאזרח ישראלי מותר לו להסתובב איפה שבא לו.

מותר לי גם ללכת לכפר ערבי ולצעוק "מוחמד מת".
מותר לי גם לפתוח מנגל במאה שערים בשבת עם צלעות חזיר.

שהסתובב איפה שבא לו, אבל אם אתה בא לעשות פרובוקציה בחוף הים אל תתפלא אם יעוף עליך קצת חול.
הכל היה מתוכנן, לא אתפלא אפילו אם הוא הביא את אותם אנשים שהצטלמו איתו כתפאורה, רק חיכה שיקרה משהו.

ולמי שמשווה את מה שקרה עם השופטת, אף אחד לא נכנס למשרד של השר וזרק עליו קצת חול או נעל.
השר יצר פרובוקציה וקיבל את מבוקשו, בדיוק כמו שהוא עושה תמיד, זה הדבר היחיד שהוא עושה, הוא לא עושה כלום חוץ מפרובוקציות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

מותר לי גם ללכת לכפר ערבי ולצעוק "מוחמד מת".
מותר לי גם לפתוח מנגל במאה שערים בשבת עם צלעות חזיר.

שהסתובב איפה שבא לו, אבל אם אתה בא לעשות פרובוקציה בחוף הים אל תתפלא אם יעוף עליך קצת חול.
הכל היה מתוכנן, לא אתפלא אפילו אם הוא הביא את אותם אנשים שהצטלמו איתו כתפאורה, רק חיכה שיקרה משהו.

ולמי שמשווה את מה שקרה עם השופטת, אף אחד לא נכנס למשרד של השר וזרק עליו קצת חול או נעל.
השר יצר פרובוקציה וקיבל את מבוקשו, בדיוק כמו שהוא עושה תמיד, זה הדבר היחיד שהוא עושה, הוא לא עושה כלום חוץ מפרובוקציות.

הבעיה שאם אתה מגדיר שר על החוף כפרובוקציה זה אומר שאף נבחר ציבור לא יכול להסתובב בשום מקום כי תמיד יהיה מישהו שלא יסכים איתו. מה נתן לך את הסמכות להגדיר מה זה פרובוקציה? כי הצטלמו איתו?

ואם אני מצביע ימין ורואה את יאיר גולן בסופר, זו פרובוקציה? או שזו פרובוקציה רק אם הוא קונה 6 קילו אנטריקוט נברסקה בזמן שאחרים נאלצים לקנות קבב קפוא? מי הוא שיתנשא ככה העשיר הזה?

אתה מבין את הבעיה החדשה שמנסים לייצר פה, כאילו אין לנו מספיק צרות על הראש?

כולם פה נופלים בפח הזה.

ואין הבדל בין בן גביר לבין השופטת, בשניהם זאת תקיפה, בשניהם כנראה העונש לא מידתי. כמו שאין לי זכות לתקוף אותך במשרד שלך, אין לי זכות לתקוף אותך בכביש ולא בים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, yohai71 כתב:

עזה? היא תגיע אחר כך, יש זמן. כרגע ההשתלטות מגיעה מהצד השני של המפה.

דובר הרבה על השרים שמשתינים, ואף משלשלים מהמקפצה. 

מה שאני מעריך בסמוטריץ' זה שהוא לא שקרן, הוא אידיאולוג. הוא מתכוון ליישם אפרטהייד בגדה וחוץ מלקרוא לזה בשם של זה הוא די מכריז על זה קבל עם ועדה. אני לא מסכים עם כך שזה ייטב לישראל אבל לפחות הוא לא מסתיר את כוונותיו. You're getting what you're voting for. 

כל עוד לא שמים לב אז ניחא, אם וכש ישימו לב זו תהיה בעיה. לא צריך את בצלם ש"ש ושאר הסמולנים, בסהכ צריך Google translate ולינק לכתבה הזו (ושות') למו"ל עם חשיפה גדולה. 

לוקחים זירה שקטה יחסית ומבעירים אותה, אם הם יסתמו אז משתלטים על שטחים ומקדמים את חזון הסיפוח ללא אזרוח, אם כוחות עוינים ירימו ראש ויוציאו איזה אוק8 אז אפשר להזרים את הציבור לעוד מלחמה ולהרחיק פתרון. מדובר בשיקוף אסטרטגי של חמאס חיזבאללה ושאר ארגוני הטרור - מטרתם הטקטית היא הרג וטרור אבל מטרתם האסטרטגית היא מניעת כל התכנות להסדר בין מדינות קיימות /עתידיות. Win/win. 

בהקשר של "ישראל מפסידה את המלחמה" כתבתי איפשהו שאין במלחמה הזו מנצחים אלא רק מפסידים ומפסידים יותר, ובכל מטריקה הפלסטינים תמיד מפסידים יותר (וטוב שכך)- אבל זה לא באמת עוזר למי שאיבד את ילדיו/בריאותו/שפיותו.

אבל זה לא מדויק,

יש גם מנצחים ומנצחים יותר, שאלו הטרוריסטים והמשיחיסטים (שם מכובס לטרור ישראלי) שמנצחים ככל שמפלס השנאה והחרדה עולה. יש סיבה שחלקם הצהירו ברוב טיפשותם וקלגסיותם שהתקופה הזו "היא תקופה של נס". סמוטריץ' מוכיח במעשים את ההצהרות.

לדעתי ככל שהמעשים של ישראל לטובת מניעת פתרונות והבערת האזור יהיו פומביים יותר, כך יהיה קשה לשמור על המעמד שלה כמדינה מערבית מתוקנת, ועל הבריתות שנותנות לה את המשאבים ליישם בשטח את הדוקטרינה הנ"ל. סמוטריץ' והמשיחים מהמרים ששעון החול של סבלנות וריכוז העולם ארוך יותר משעון החול של המצאות הפלסטינים באזור. אולי הם צודקים, לדעתי זה הימור מסוכן, ושגוי.

כשיצא המגה-פיגוע מהגדה נחזור לכאן ונדבר על כמה הם חיות אדם, כאילו לא מדובר בכרוניקה ידועה מראש, וכאילו אין לממשלת ישראל קשר לאירוע הזה בשום צורה. Zero ownership mentality. מנטליות פח. 

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

הבעיה שאם אתה מגדיר שר על החוף כפרובוקציה זה אומר שאף נבחר ציבור לא יכול להסתובב בשום מקום כי תמיד יהיה מישהו שלא יסכים איתו. מה נתן לך את הסמכות להגדיר מה זה פרובוקציה? כי הצטלמו איתו?

שר דתי בחליפה בחוף הים זה כמו שרה חילונית בחוטיני בבית כנסת.

שניהם פרובוקציה זולה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפרובוקציה זה אך ורק האישיות שלו.

אם אריה דרעי היה מסתובב שם עם חליפה של חרדים אף אחד לא היה עושה כלום. 

פיתמר מעורר פרובוקציה בכל מקום שהוא מגיע.

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

הבעיה שאם אתה מגדיר שר על החוף כפרובוקציה

ראית איך הוא התלבש? ככה הולכים לים?
ראית עם איזו פמליה הוא הגיע? עזוב את המאבטחים, הייתה שם משטרה, כל מני ניצבים שבאו לתת לו כיפים.
כל התפאורה הייתה מוכנה לפרובוקציה. נשאר רק מישהו/מישהי לא מאוד חכמים שיזרקו קצת חול בים.

זה הדבר היחיד שהאיש הזה מסוגל לעשות, לייצר פרובוקציות.
נקווה שבית המשפט יזרוק את התיק הזה מכל המדרגות, חבל שהוא לא יכול לזרוק גם את השר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקום לזרוק עליו חול היו צריכים לגנוב לו את הסמל מהאוטו. היה מרגיש נוסטלגיה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

פורסם

לא צריך להשתיק את זריקת החול.

זה מעשה שלא עושים אבל גם לא נעצרים עליו.

לו אני הייתי השופט הייתי מציע כבר בישיבה הזו עיסקת טיעון של התנצלות שלה, 30 שעות לתועלת הציבור וסגירה בלי הרשעה.

אחרי שהיו מקבלים את זה הייתי מותח ביקורת חריפה על המשטרה וההתנהלות שלה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

בואו לא נשכח שמדובר ביצור עדין נפש שמתרחק מאלימות ומכבד כל אדם.

ומה עם זריקת טיטולים עם קקי על שוטרים?
ומה עם פריצה לבסיסים?
אם המשטרה הייתה אוכפת ביעילות מדהימה כול כך כאלו עבירות היו צריכים להקים עוד בית סוהר רק לחובשי גלימות ומגבהת.

אנחנו מתעסקים בזוטות כי אולי זו מטרת ההטרלה, אז אולי נזכיר עבירות אחרות שהמשטרה לא אוכפת, גניבות, רצח, הונאות.
כל אלו לא זוכים לשום אכיפה או פיענוח.

מה שמדהים זו גם תגובת המשטרה וההתנהלות, הם כל כך אפסים שהם אפילו לא מצליחים להתנהל כמו גסטאפו/קגב, אלה יותר מתנהלים ונשמעים כמו ילדים בני 3 בגן. טוב, החומר המונח בפניהם כנראה מכתיב את ההתנהלות.

דרך אגב מה הוא מחזיק שם ביד בתמונה? טלפון עם מצלמה? יש מצב שהוא מנסה לייצר פרובוקציה? 😂 זה פשוט לא התבגר הדבר הזה ונתנו לו לנהל משטרה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

• תוכן חדש...