Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, MostlyWicked כתב:

זה נכון לכל הפגנה בעולם. תעשה חישוב פשוט ותגלה שגם אם 10 מיליון איש יצאו לרחובות ויצטופפו אותה התקהלות תכסה רק שטח של עיר ישראלית בינונית ושאר המדינה ״לא תרגיש״ כלום. ההשפעה הפוליטית של ההפגנות הייתה עצומה, למשל מניעה של פיטוריו של גלנט וזו רק דוגמא אחת.

בידיוק. 4 אנשים למטר מרובע, 10 מיליון יהיו 4-5 רבעים מאשדוד לדוגמא. פחות משליש עיר…

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 57 דקות, MostlyWicked כתב:

זה נכון לכל הפגנה בעולם. תעשה חישוב פשוט ותגלה שגם אם 10 מיליון איש יצאו לרחובות ויצטופפו אותה התקהלות תכסה רק שטח של עיר ישראלית בינונית ושאר המדינה ״לא תרגיש״ כלום. ההשפעה הפוליטית של ההפגנות הייתה עצומה, למשל מניעה של פיטוריו של גלנט וזו רק דוגמא אחת.

יש הבדל בין השפעה פוליטית לבין כמות המפגינים.

אני יכול לצאת להפגין עם עוד 5000 בני אדם על נושא X, אבל אם ביידן יגיד משהו הוא ישפיע בערך פי 950 מיליון. זה לא העניין.

הפיטורים של גלנט גרמו למחאות ספונטניות ברמה אחרת, שריפות כבישים בכל רחבי הארץ ומשהו שגרם להגיד "וואו". זה נקודתי.

השאר לא היה כל כך משפיע למעט ימים מסויימים. 

ואתה שוכח שבצד של המפגינים היו כמה אנשים מאוד משמעותיים שהשפיעו אקסטרה, כל מיני בעלי חברות שאיימו להוציא כספים וכ'ו.

לפני 46 דקות, garicho כתב:

בידיוק. 4 אנשים למטר מרובע, 10 מיליון יהיו 4-5 רבעים מאשדוד לדוגמא. פחות משליש עיר…

ראית את ההפגנות? זה לא הופעה של טיילור סוויפט, רובם לא באמת עמדו כל כך צמוד.. היו כאלה עם מדורה לידם.

אולי רק במוצ"ש בקפלן מול הבמה אנשים עמדו צפופים.

לפני 56 דקות, Potato כתב:

הבזיון הזה רשום על המשטרה ומפקד המחוז שאפשרו את הבזיון הזה באמצע הכביש.

מה שהיה בליל גלנט לא היה ניתן לעצירה ללא שימוש באש חיה.

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

מה שהיה בליל גלנט לא היה ניתן לעצירה ללא שימוש באש חיה.

הכל אפשר לעצור, לא רצו.

גם המפגינים חשבו שהם עשו רעש גדול, ביבי "התקפל" והכל המשיך כרגיל.

העיקר אכלו בורקס וצעקו דמוקרטיה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

הפיטורים של גלנט גרמו למחאות ספונטניות ברמה אחרת, שריפות כבישים בכל רחבי הארץ ומשהו שגרם להגיד "וואו". זה נקודתי.

השאר לא היה כל כך משפיע למעט ימים מסויימים. 

ואתה שוכח שבצד של המפגינים היו כמה אנשים מאוד משמעותיים שהשפיעו אקסטרה, כל מיני בעלי חברות שאיימו להוציא כספים וכ'ו.

אבל זה כל המהות של מחאה מוצלחת. זה לא one off. כל מחאה שעובדת זה עוד הפגנה ועוד הפגנה. לא להוריד את הנושא מסדר היום. להמשיך ללחוץ. ועובדה, זה השפיע. והשפיע בגדול.

בכלל, מחאה זה תורה שלמה שלומדים ומיישמים אם רוצים להצליח. יש סיבה שהמחאות המרכזיות עברו מכיכר רבין לקפלן (וזה לא בגלל העבודות בכיכר). 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 דקות, garicho כתב:

אבל זה כל המהות של מחאה מוצלחת. זה לא one off. כל מחאה שעובדת זה עוד הפגנה ועוד הפגנה. לא להוריד את הנושא מסדר היום. להמשיך ללחוץ. ועובדה, זה השפיע. והשפיע בגדול.

בכלל, מחאה זה תורה שלמה שלומדים ומיישמים אם רוצים להצליח. יש סיבה שהמחאות המרכזיות עברו מכיכר רבין לקפלן (וזה לא בגלל העבודות בכיכר). 

ההפגנות האלה און אוף מ2020, אפשר בדיוק לקבל רשימה של מה שהן השיגו חוץ מלהביא עצבים לאנשים שחוסמים להם נתיבי תחבורה.

פורסם
לפני 10 דקות, garicho כתב:

אבל זהו, שלא. כל ההפגנות הרגילות לא עניינו לביבי את האשך השמאלי.

כשהוא ראה שכולם יוצאים לרחובות בלי תיאום, בלי אוטובוסים ובלי תיאום ממומן הוא נרתע.

בגלל זה גם ההפגנות עכשיו לא עובדות - רוב המפגינים הם מהגרעין הקשה, לא "איש רגיל מהרחוב שלא אוהב פוליטיקה ודואג למדינה". "מחאת ההייטקס, מחאת האימהות, מחאת הרק לא ביבי, מחאת הליכוד זבל", זה סתם עוד הפגנה מבחינתו.

פורסם
לפני 11 דקות, garicho כתב:

בפעם האחרונה השילוב של רבין והפגנות נגמר רע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, Potato כתב:

ההפגנות האלה און אוף מ2020, אפשר בדיוק לקבל רשימה של מה שהן השיגו חוץ מלהביא עצבים לאנשים שחוסמים להם נתיבי תחבורה.

שטויות, שמעו על קצת הפגנות לפני זה אבל בתקופת ה״רפורמה״ אנשים שאני אשכרה מכיר התחילו ללכת ולהשתתף בהן, לא חוויתי דבר כזה בחיים, זו הייתה תופעה בקנה מידה שלא היה מאז קום המדינה (כן כן אני יודע, ״לא השפיע על כלום והתקשורת סילפה את המספרים״, חסוך ממני)

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 1 דקה, MostlyWicked כתב:

שטויות, שמעו על קצת הפגנות לפני זה אבל בתקופת ה״רפורמה״ אנשים שאני אשכרה מכיר התחילו ללכת ולהשתתף בהן, לא חוויתי דבר כזה בחיים, זו הייתה תופעה בקנה מידה שלא היה מאז קום המדינה (כן כן אני יודע, ״לא השפיע על כלום והתקשורת סילפה את המספרים״, חסוך ממני)

הדבר היחיד שקרה זה שלא פיטרו את גלנט.

אגב, הסיטואציה שהייתה שם אם הייתה קוראת בחברה הוא היה עף.

הבוס שלך בחול אז אתה מנצל את זה וחותר תחתיו.

תראה לי מישהו שלא היה עף על טיל על כזה דבר.

פורסם
לפני 1 דקה, MostlyWicked כתב:

אחי, זה לא המצאה ולא עובדה.

אם סינוואר לא היה מטומטם היה מחכה עוד איזה שנה, המהפכה הייתה עוברת, וישראל הייתה מגיעה מפורקת חברתית ל-7.10.2024. מרד, מהומות ברחובות, אולי באמת הגירה יותר מסיבית וטייסים לא כשירים, מי יודע. 

שום מהלך של ביבי לא עצר בגלל המחאות.

Just now, Potato כתב:

הדבר היחיד שקרה זה שלא פיטרו את גלנט.

אגב, הסיטואציה שהייתה שם אם הייתה קוראת בחברה הוא היה עף.

אם היה לי מנכ"ל שמנהל ככה את החברה הייתי עף בעצמי הרבה לפני (וחלק עושים את זה, רק שלצערי זה אלה שמשלמים מיסים).

המזל של ביבי זה שאנחנו פראיירים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

אם היה לי מנכ"ל שמנהל ככה את החברה הייתי עף בעצמי הרבה לפני (וחלק עושים את זה, רק שלצערי זה אלה שמשלמים מיסים).

המזל של ביבי זה שאנחנו פראיירים.

אין בעיה עם להתפטר כאקט מחאתי או כי לא טוב לך.

אבל אם אתה עובד תחתיו יוצא נגדו, צפה פגיעה.

פורסם
לפני 19 דקות, Potato כתב:

המהפכה המשפטית נקברה, לפחות באופן גלוי. מה יעשו החברים שלך בקואליציה, בזמן שהם לא מבלים בחו"ל, עד סוף הקדנציה, כשברקע יש מלחמה - זה אני כבר לא יודע.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 22 דקות, Potato כתב:

אפשר בדיוק לקבל רשימה של מה שהן השיגו חוץ מלהביא עצבים לאנשים שחוסמים להם נתיבי תחבורה

נו, לפחות אתה לא טוען שהן אשמות ב7 באוקטובר.

גם זה משהו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, Potato כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/rjnaq4roa#autoplay

מעניין... יעוף על טיל? מסופקתני.

• אהבתי 4
  • תוכן חדש...