Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

משגב מפרסם גם דברים שהם נכונים. לגבי מגל אני לא יודע. אולי.

ואני חושב שהוא צודק כשהוא טוען שהסיבה העיקרית לטיסה של ביבי ושרל'ה לארה"ב, היא הרצון לחגוג לילדז יומהולדת במיאמי. ובינתיים כבר יש פרסומים שביבי מנסה לארגן פגישה עם טראמפ בפלורידה. מה באמת יהיה נידע עוד כמה ימים.

זה לא משנה. תקלל את ביבי כמה שבא לך, תקלל את שרה כמה שבא לך, ומצווה גדולה לקלל את הילדז.

שחרר מנועה ארגמני ושאר משפחות החטופים טסו.

כמו שאני טוען שמשפחות שכולות שמשתתפות בטקס אלטרנטיבי עם משפחות מחבלים טועות, אבל לא אקלל אותן ולא אמנע את זה.

ושוב, הקטע זה אחידות. אם מגנים את ואטורי, איציק זרקא או לא יודע איזה פעיל ליכוד שמקלל מפגינים למען החטופים, ראוי מאוד לגנות עיתונאי שמלכלך על החטופים עצמם. 

ובעניין אחר:

איפשהו קראתי ששמחוני, היועץ הכלכלי של ביבי שההבנה שלו בכלכלה שואפת לאפס, רצה לבטל את עליית המע"מ בגלל המכירה של WIZ.

פורסם עכשיו שWIZ סירבה להצעה. בהצלחה שמחוני.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

משגב מפרסם גם דברים שהם נכונים

יכול להיות, אבל לומר על אנשים שעברו שואה שהם צריכים להתבייש כי הם עשו משהו שלא מתיישר עם המסרים של הספונסר זה להיות שופר מהזן הנחות ביותר. 

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

יכול להיות, אבל לומר על אנשים שעברו שואה שהם צריכים להתבייש כי הם עשו משהו שלא מתיישר עם המסרים של הספונסר זה להיות שופר מהזן הנחות ביותר. 

כן זה די מפגר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

שחרר מנועה ארגמני ושאר משפחות החטופים טסו.

כמו שאני טוען שמשפחות שכולות שמשתתפות בטקס אלטרנטיבי עם משפחות מחבלים טועות, אבל לא אקלל אותן ולא אמנע את זה.

מותר להעביר ביקורת אבל יש דרך להעביר אותה ואין ספק שזו לא הדרך.

אפשר להגיד שלדעתו הם טועים ושהו אמקווה שלא יצטערו על זה לאחר הנסיעה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שנועה ארגמני ואבא שלה ושאר החטופים יעשו מה שהם רוצים.

מי שאחראי הוא ראש הממשלה ורעייתי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כמו שחשבתי מהתחלת המלחמה - עסקה וסיום המלחמה יתרחשו רק כשמפת הגושים של הקואליציה יתקרבו לאזור הבטוח. כל כך שקוף.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

מי שאחראי הוא ראש הממשלה ורעייתי.

ידעתי! רעייתו של פינדר אחראית על המצב הנוכחי. היא התעלמה מכל הסימנים והביאה אותנו לשביעי. היא גם לקחה לנו את הנשקים. ארורה זו..

😂😂😂

• מצחיק 4
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני חושב שהקריקטורה הזאת יכולה לסכם את מה שקורה פה.

כן ביבי, לא ביבי - בסוף זה בדיוק ככה.

FB_IMG_1721715377091.jpg

• אהבתי 3
פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

אפשר להגיד שלדעתו הם טועים ושהו אמקווה שלא יצטערו על זה לאחר הנסיעה.

את זה הייתי יותר ממקבל (ספוילר: זה גם מה שאני חושב).

אין ספק שיש פה ניצול ציני של ביבי ושרה שקוראת מסמכים במטוס, אבל אם מאחורי הפוסט היה רשום "ינון מגל/הצל/ניסים ואטורי".. חרבו דרבו.

פורסם
לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

פוסט של אדם רע.

כמובן כשהתוקף הוא ביביסט או חבר כנסת מהליכוד זה תופס כותרת. משגב? הוא לוחם צדק!

FB_IMG_1721685111858.jpg

בטח צריכים להתבייש גם שלושת החטופים שיושבים עכשיו בבית, ואם ישראל היתה מקבלת את העסקה המופקרת שהיתה על השולחן היו נשארים בשוק בחאן יונס גם אחרי הפסקת הלחימה.

פורסם
בתאריך 21.7.2024 בשעה 22:41, Potato כתב:

יש חשיבות גדולה לאיך אתה נראה ונתפס ולא רק למה שאתה מנסה לעשות.

אחרת לא היו בעולם רכבי יוקרה וכולם היו נוסעים בפאסאט.

אין ספק שההגעה לוושינגטון במטוס החדש עשתה רושם גדול על כל הקהל שהגיע לקבל את פני המנהיג ורעייתי.

רק חבל שהיחידים שהגיעו לקבל את פני הזוג (ולהתרשם מהמטוס המרשים) הם עובדי שגרירות ישראל.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

איפשהו קראתי ששמחוני, היועץ הכלכלי של ביבי שההבנה שלו בכלכלה שואפת לאפס, רצה לבטל את עליית המע"מ בגלל המכירה של WIZ.

פורסם עכשיו שWIZ סירבה להצעה. בהצלחה שמחוני.

איש טיפש. עם אמירות כאלו זה נראה כאילו הוא לא סיים אפילו מבוא למיקרו כלכלה. איך לעזאזל הוא פרופסור?

אגב שמו אבי שמחון.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אין ספק שההגעה לוושינגטון במטוס החדש עשתה רושם גדול על כל הקהל שהגיע לקבל את פני המנהיג ורעייתי.

רק חבל שהיחידים שהגיעו לקבל את פני הזוג (ולהתרשם מהמטוס המרשים) הם עובדי שגרירות ישראל.

תראה לי עוד מנהיג אחד בעולם שמחזיק מטוס אספנות.

אל תגלה להם שזה מאותה הסיבה שELADNS החזיק ביאנקי אספנות.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, Night Driver כתב:

תראה לי עוד מנהיג אחד בעולם שמחזיק מטוס אספנות.

ג'ו ביידן?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, פריג'י כתב:

איש טיפש. עם אמירות כאלו זה נראה כאילו הוא לא סיים אפילו מבוא למיקרו כלכלה. איך לעזאזל הוא פרופסור?

אגב שמו אבי שמחון.

הוא לא אמר את זה אף פעם. הוא טוען שאפשר לבטל את העלאת המע"מ בגלל עודף בגביית מסים, אין שום קשר לוויז.

• תוכן חדש...