Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

פה אנחנו מכירים את הנפשות הפועלות ויודעים שמדובר באסופת מטומטמים.

אבל מבחינת התקשורת האמריקאית וראשי השלטון שם זה סגן יו״ר הכנסת:

image.thumb.png.332afa96592aae84539e2da0c2525f6a.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אלו אנשים קטנים, שלא מבינים כלום בפוליטיקה של העולם, לוקחים את התמיכה שישראל מקבל באו"ם, וטו אמריקאי, כמובן מאליו. 

כל נושא ה FMF מבחינתם זה תרומות שמגיעות מאלוהים. 

ילדים שמנים בחנות ממתקים, הנזק העתידי שהם גורמים יהיה חסר תקדים אם לא יקום איזה מבוגר שיסתום להם את הפה, תרתי משמע.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 39 דקות, yd b-4 כתב:

שכחתם את האפשרות הנכונה.

ע-ר-כ-י-ם!

איזה ערך בדיוק כשאנשים עם השקפה של שמאל כלכלי וחברתי די קיצוני (משק מנוהל, התערבות בחופש הפרט וקצבאות) ולא ציונים בוחרים ללכת עם הימין הציוני לאומני?

זו באמת שאלה כי יכול להיות שכולנו מפספסים פה משהו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שאלה לא הכי קשורה ברגע זה.

אבל דעתכם מעניינת אותי מאוד. כי זה הדבר שבאמת תפס אותי השבוע.

אתם רגועים שבמדינה שלנו נתב"ג השער האוירי היחיד שלנו נסגר מהרגע להרגע בהחלטה של איש אחד?

(על הצורה שמזכירה באסטה בשוק הכרמל אני בכלל לא מדבר)

שימו לב הבחורצי'ק הזה בכלל חבר מרכז ליכוד. ז"א ברעיון יש יותר סיכוי שאקט כזה יקרה בפגנת ימין מאשר בשמאל, למרות שכעת המצב הפוך (שמאל בסלנג העכשווי כמובן). 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, yd b-4 כתב:

אתם רגועים שבמדינה שלנו נתב"ג השער האוירי היחיד שלנו נסגר מהרגע להרגע בהחלטה של איש אחד?

שימו לב הבחורצי'ק הזה בכלל חבר מרכז ליכוד. ז"א ברעיון יש יותר סיכוי שאקט כזה יקרה בפגנת ימין מאשר בשמאל, למרות שכעת המצב הפוך (שמאל בסלנג העכשווי כמובן). 

קודם כל זה לא השער האוירי היחיד.

שנית, אנחנו רק בדרך להפוך לרפובליקת בננות ויש עוד שנה שנתיים שהמדינה יכולה לפנות לבית הדין לעבודה ולהוציא צווי מניע לשביתה.

ואחרי שזה נאמר התשובה לשאלה היא לא. כל השיטה של ועדים פוליטיים ו/או כוחניים היא פסולה כי וועד תפקידו רק לדאוג ליחסי עובד מעביד וכלום מעבר. זה נכון לשביטות פוליטיות, זה נכון להתערבות בניהול העסק ונכון לשימוש בכוח הזה נגד עובדים שחושבים אחרת.

לפני 5 דקות, Gavrik כתב:

ערך הבטלה
ערך העליונות
ערך הצדקנות
ערך הכפיה
להמשיך?

זה מה שאנחנו רואים. יכול להיות שיש דברים שאנחנו מפספסים ובגלל זה שאלתי. ממתין לתשובה של @yd b-4

פורסם
לפני 5 דקות, yd b-4 כתב:

.

מה  שמדאיג אותי הוא שאדם אחד החליט לחסל את ממדינה, ודואג להשתיק כל מי שרוצה להגן עליה.

כן, וחברי הכנסת שהוא מטפח דואגים להחצףמיר את המשבר עם ציוצים שמילא שהם מטומטמים, הם חסרי אחריות לחלוטין.

כן, והאיש הזה זוכה לתמיכה רחבה.

לגבי החרדים - הגיע הזמן שתעיפו את המנהיגות ההרסנית שלכם. צורחים על " העגלה הריקה" של מי שאינו מקבוצתם, אבל דואגים לעצלות, טפילות בורות וחוסר יכולת קיום של צאן מרעיתם. ועוד באים בתלונות ודרישות למי דמקיים אותם.

• רעיון גרוע 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, gadik6 כתב:

נאו נאצים. מי ישמע הרגו אותם וביתרו את הגופות שלהם

בשבילי לומר "ביבי המלך" יותר גרוע מלקבל סטירה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, yd b-4 כתב:

אתה מבין שאחרי הרפורמה הזאת המצב הזה של החלטה של איש אחד ישאר בדיוק אותו הדבר, כן? ואפילו יותר גרוע, כי לא יהיה בית משפט שאפשר לערער בו על החלטה כזאת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 54 דקות, yd b-4 כתב:

שכחתם את האפשרות הנכונה.

ע-ר-כ-י-ם!

וזו תשובה לכל מי שאומרים שאת החרדים אפשר לקנות בכסף, ממש לא. 

תפרט בבקשה מהם אותם ערכים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

איזה ערך בדיוק כשאנשים עם השקפה של שמאל כלכלי וחברתי די קיצוני (משק מנוהל, התערבות בחופש הפרט וקצבאות) ולא ציונים בוחרים ללכת עם הימין הציוני לאומני?

זו באמת שאלה כי יכול להיות שכולנו מפספסים פה משהו.

הסברתי את הבעיה לפני כמה עמודים, אין לי דרך ממשית לפתור אותה.

במבט מעל על 2 הגישות כמו שמשתקף גם כאן בפורום.

הציבור הכללי מתסתכל על החרדים במבט של

"תשחקו כמה שאתם רוצים עם עצמכם זה לא מעניין אותנו אבל שלא יפריע לנו"

לעומת זאת אצלנו ערכים דתיים הם מעל לכל. אז כל עוד ממשלת ימין תקדם הכל לרעתנו חוץ מעניין הדת אנחנו נתמוך בה. 

ואני מבין היטב שלאדם חילוני ערכי דת נראים כמשהו נחמד להעביר בו את הזמן בדיוני תיאוריה במועדון גיל הזהב בין פעילויות.

קשה לכם להבין שיש אנשים אינטלגנטים שרואים בערכים האלה משהו מחייב שכל החיים מתנהלים לפיהם.

אין לי איך להעביר לך את החשיבות שלהם בעיניי. בלי להביא אותך במינימום לאמונה בה' ובתורתו. ואת זה אני לא יכול לעשות בכח, לא בטוח שאתה רוצה, וכאן זה בטח לא המקום :)

שימו לב לעובדה הבאה אף פעם חרדים לא מפגינים על נושא כלכלי או כללי (בצורה מאורגנת מהקודקודים). תמיד זה רק על נושאי דת.

לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

שנית, אנחנו רק בדרך להפוך לרפובליקת בננות ויש עוד שנה שנתיים שהמדינה יכולה לפנות לבית הדין לעבודה ולהוציא צווי מניע לשביתה.

לגבי זה. 

סמוטריץ' רצה להגיש עתירה אך לא יכל כיון שהפרקליטים שבתו.

הוא פנה ליועמשי"ת שתאשר לו לקחת ייצוג פרטי- לא יודע אם עד עכשיו היא ענתה לו בכלל.

(5 שעות אחרי שהוא פנה אליה היא לא הגישה לו תשובה)

לפני 6 דקות, sperial כתב:

מה  שמדאיג אותי הוא שאדם אחד החליט לחסל את ממדינה, ודואג להשתיק כל מי שרוצה להגן עליה.

כן, וחברי הכנסת שהוא מטפח דואגים להחצףמיר את המשבר עם ציוצים שמילא שהם מטומטמים, הם חסרי אחריות לחלוטין.

כן, והאיש הזה זוכה לתמיכה רחבה.

סליחה אבל זה לא דומה. 

בא נזרום שיש 64 מנדטים הרסניים למדינה.

מישהו בחר בהם.

נניח והציבור שבחר בהם מטומטם סבבה- שהמטומטמים יסבלו.

כאן יו"ר ועד שלא ברור לי מה גרם לו להיכנס לבוץ הזה בכזו התלהבות. ברגע מחליט לסגור את נתב"ג לא אני ולא אתה בחרנו בו (עד השבוע לא שמעתי בכלל את השם הזה). ודעתו הפוליטית לא אמורה לפגוע בתפקוד של שירות בסיסי.

לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

אתה מבין שאחרי הרפורמה הזאת המצב הזה של החלטה של איש אחד ישאר בדיוק אותו הדבר, כן? ואפילו יותר גרוע, כי לא יהיה בית משפט שאפשר לערער בו על החלטה כזאת.

נניח וכן.

האיש הזה צריך להיבחר על ידי ציבור עצום בשביל לכהן בתפקידו. ואם הוא יכעיס יותר מדאי אנשים יטיסו אותו על טיל בבחירות הבאות.

יו"ר ועד העובדים של נתב"ג לא צריך את זה. 

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

לעומת זאת אצלנו ערכים דתיים הם מעל לכל. אז כל עוד ממשלת ימין תקדם הכל לרעתנו חוץ מעניין הדת אנחנו נתמוך בה. 

ואני מבין היטב שלאדם חילוני ערכי דת נראים כמשהו נחמד להעביר בו את הזמן בדיוני תיאוריה במועדון גיל הזהב בין פעילויות.

קשה לכם להבין שיש אנשים אינטלגנטים שרואים בערכים האלה משהו מחייב שכל החיים מתנהלים לפיהם.

אין לי איך להעביר לך את החשיבות שלהם בעיניי. בלי להביא אותך במינימום לאמונה בה' ובתורתו. ואת זה אני לא יכול לעשות בכח, לא בטוח שאתה רוצה, וכאן זה בטח לא המקום :)

שימו לב לעובדה הבאה אף פעם חרדים לא מפגינים על נושא כלכלי או כללי (בצורה מאורגנת מהקודקודים). תמיד זה רק על נושאי דת.

קודם כל אני בהחלט מבין את מה שאתה אומר. לך יש את הדת שעומדת בראש סדר העדיפויות בדיוק כמו שלי החליוני האתאיסט יש את אמות המוסר שלי שעומדות מעל לכל ועליהם אני מוכן לשלם מחיר.

בכלל לכל אדם יש את הקוים האדומים שלו וזה לגיטימי.

מה שאני לא מבין זה איפה השמאל מונע ממכם לחיות את חייכם? הרי גם כשקיבלתם דף חתום לכתוב כל מה שאתם רוצים סירבתם וזו דווקא היתה הזדמנות פז בשבילכם לקבל יותר דת. אני מקווה שזה מבהיר לך למה הטיעון הזה לא נראה לנו רציני.

גם הפגנות על כסף, מזכיר לך את המעונות למשל.

לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

לגבי זה. 

סמוטריץ' רצה להגיש עתירה אך לא יכל כיון שהפרקליטים שבתו.

הוא פנה ליועמשי"ת שתאשר לו לקחת ייצוג פרטי- לא יודע אם עד עכשיו היא ענתה לו בכלל.

(5 שעות אחרי שהוא פנה אליה היא לא הגישה לו תשובה)

כל השביתה לא היתה 5 שעות.

ולא צריך שר אוצר. כל אזרח שנפגע מהשביתה יכול היה לעתור. מילא טייסים ורופאים אבל 64 מנדטים עם כל המכללות שיעש היום אלפילו עורך דין אחד לא הצלחתם להעמיד?

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

פורסם (נערך)

אני מניח שהדביל ואטורי לא מוציא ציוץ בלי אישור המשפחה הקיסרית. אם זה הלך הרוח שם - מתקרב הרגע שבו אנשים בבגדים אזרחיים עם משקפי שמש יצטרכו להגיע לבית מסויים בירושלים ולסיים את האירוע הזה.

לפני 10 דקות, yd b-4 כתב:

לא קשה, לי לפחות, להבין. מה שאתם מתקשים להבין, זה שדת ומדינה אלה שני דברים שונים. אי אפשר לנהל בעולם המודרני מדינה לפי חוקי דת, כמו שאי אפשר לנהוג ברכב לפי חוקי דת, או לשגר חללית לירח לפי חוקי דת. זה לא עובד.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 3

חזיר דיזל

פורסם
לפני 19 דקות, yd b-4 כתב:

למרות שבמקרה זה הצטלב עם מה שמתאים "לנו" הפעם - זה ממש לא מתאים. אבל זו מראה מעולה לאיזה מצבים עלולה להביא אותנו המדיניות והחקיקה של הקואליציה כרגע. לא רצו על הטיקט של המשילות? לא התעצבנו שבג"צ קבע שמעצר ללא משפט של שוהים בלתי חוקיים במשך 3 שנים בלתי חוקי? שלא מאפשרים להם להרוס בתי מחבלים מהיום למחר ללא תהליך? למנות שר מורשע? הרי הזיקוק שך הטיעון הוא ש - "אנחנו נבחרנו, אנחנו נמשול ונעשה מה שבא לנו ואף אחד לא יגיד לנו מה לעשות".

אז הבחורצי'ק חבר הליכוד הזה נבחר. החליט להשבית את נתב"ג. משל. מה לא טוב?

לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

ברשותך אהפוך את הטיעון.

לעומת זאת אצלנו ערכי דמוקרטיה, זכויות אדם, ליברליזם ושוויון הם מעל לכל. אז כל עוד ממשלת ימין תקדם הכל לרעתנו חוץ מעניין הדמוקרטיה הליברלית אנחנו לא נתנגד לה.

ואני מבין היטב שלאדם דתי ערכי דמוקרטיה, ליברליזם, זכויות אדם ושוויון נראים כמשהו נחמד להעביר בו את הזמן אחרי בית הכנסת ביום שבת.

אין לי איך להעביר לך את החשיבות שלהם בעיניי.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...