Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בטח שמתמסכן

=

מה שאי אפשר להגיד על קומץ הבית"רניקים שלך.

"לצערי" כי 99% מהשמאל מקיא מתוכו אנשים עם דעות פומביות כאלו, והדעה הזאת לא מייצגת אותו.

זה גם נותן דלק לימין להציג את זה כאילו שיש סימטריה מסוימת ברמת הקיצוניות.

אין סימטריה.

מ.ש.ל. :roll:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אהבתי את הסולידריות, 99% מקיאים מתוכם את מי שמביע דעות כאלה. אף אחד לא מקיא שום דבר ו Brainfarts כאלה יש לכל אחד, רק שלא כולם מצליחים להגיע ל15 דקות של "תהילה". מישהו בכלל יזכור את זה מחר?

חוץ מזה, לדעתי יש הרבה צביעות בלהקיא מישהו ששחושב כמוך אבל מעיז להביע את דעתו באינטרנט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אף אחד לא יזכור את זה בעיקר מכיוון ש-brainfarts מצד אחד בלבד זוכים לחשיפה (נרחבת) בתקשורת מיינסטרים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לדעתי יש הרבה צביעות בלהקיא מישהו ששחושב כמוך אבל מעיז להביע את דעתו באינטרנט.

הוא לא חושב כמוני.

המרחק בין להרגיש מדי פעם (כמו אחרי פיגוע) שיש אנשים שצריכים להעלם מהעולם לבין לכתוב באינטרנט שמה שיש לך נגד אנשים מסוימים היא העובדה שהם חיים, הוא גדול.

אני לא מאחל לאנשים האלו למות.

אני מאחל להם לא להיות משפיעים בחיים שלי יותר, וזה אפילו לא מתקרב לרצון שהם ימותו.

רומן, אתה יודע בדיוק כמו כולם שהשמאל ברובו לא מסית לאלימות.

הימין בהגדרה שלו כן, בגלל שהוא נגד פשרות ובעד שימוש בכוח מתי שאפשר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה מה שכתבת קודם-

אני מאחל מוות לאנשים מסוימים שעושים המון נזק לעולם אבל לא אומר את זה בפומבי, וגם אתה מאחל דברים כאלו לאנשים מסוימים.

מה זה משנה באיזה אנשים מדובר? זה אנושי לגמרי לרצות שמישהו אחר יפסיק לחיות. ברגע שמחליטים ליישם את זה מתחילות הבעיות, כי בני אדם אמורים לשלוט ברגשות וביצרים שלהם. עדיף שמישהו יפלוט את הזבל שלו לאינטרנט שכבר ככה מלא בזבל מאשר שילך ויקדם את הדעה שלו בחיים האמיתיים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
אני רק שאלה. זה:

[ATTACH=CONFIG]475781[/ATTACH]

הסתה, או איךשקוראיםלזה, ביטוי יצירתי, מחאה, אנא אערף...

צודק, אני מיד פונה למפלגות השמאל בדרישה לפטר אותו.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

פורסם

מה זה משנה באיזה אנשים מדובר? זה אנושי לגמרי לרצות שמישהו אחר יפסיק לחיות. ברגע שמחליטים ליישם את זה מתחילות הבעיות, כי בני אדם אמורים לשלוט ברגשות וביצרים שלהם.

אז זהו,שהמרחק בין להגיד בצורה פומבית "הייתי רוצה שX ימות" ובין להתחיל ליישם את זה הוא יותר קטן ממה שאתה חושב.

ליגאל עמיר אמרו שהם רוצים את רבין מת ושהוא מייצג את כל הרוע והרשעות בעולם.

המרחק שלו בין להגיד את זה ויישום של זה היה קצר יותר מהמרחק של לחשוב על זה קצת ולרשום את זה כטענה אמיתית.

מחשבות שנאה? לכולנו יש.

אמירות שנאה שנשארות רשומות באינטרנט לעד כמו "אני מאחל מוות לאדם הספציפי הזה"? לא לכולנו יש.

אגב, זו הסיבה שאמירות כמו "מוות לערבים" או "מוות לשמאלנים" מפחידות, כי חלק די גדול מאלו שאומרים את זה באמת מתכוונים לזה.

פורסם

slowride, מצידי שיפתחו לו תיק במשטרה, כי בהחלט מדובר בהסתה.

כפי שכבר כתבו כאן לפניי, וגם אני כתבתי לפני זמן מה: ההבדל הוא בפרופורציות ובגישה הכללית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם נפתח לכל אחד שמפליץ זבל כזה באינטרנט תיק פלילי, נהיה מדינה של עבריינים. יגאל עמיר לא קרא פוסט בפייסבוק, הפך מאדם שלו ונעים לסביבתו לפסיכופת והחליט לרצוח אדם.

פורסם

לא, אבל אם זה היה קורה כיום, היינו רואים לפני כן שהוא כן מפרסם דברים ברשתות החברתיות, לפני שהוא פונה לרצוח.

אצל המון קיצוניים שפגעו באנשים אפשר פשוט להסתכל על הקיר ולהגיד "אה, הכתובת היתה תרתי משמע על הקיר".

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שמישהו שמתכנן רצח של אישיות בכירה יספר על זה לכולם בפייסבוק אבל זה פחות רלוונטי. העניין הוא חופש הדיבור. לכולנו יש פלוצי מח כאלה וחלק מאיתנו מספיק טיפשים לפרסם אותם בפייסבוק. זה אומר שכולם עבריינים ורוצחים בפוטנציה או סתם טמבלים?

פורסם
זה אומר שכולם עבריינים ורוצחים בפוטנציה או סתם טמבלים?

תלוי בשייכות הפוליטית שלך. למשל, אם אתה ימני, אז:

אגב, זו הסיבה שאמירות כמו "מוות לערבים" או "מוות לשמאלנים" מפחידות, כי חלק די גדול מאלו שאומרים את זה באמת מתכוונים לזה.

אם אתה שמאלני, כמובן שהכל בגדר אמרות שלעולם לא יתגבשו במציאות. כנראה שככה זה עובד.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

פרופסור זאב מגן פעם אמר (אם כי הוא התייחס לפרסים שאומרים مرگ بر آمریکا) שזה מפחיד גם כשלא מתכוונים לזה, כי עצם העובדה שאמירות כה חמורות נעשו עניין של מה-בכך - היא מפחידה.

במקרה הנידון אני לא מאמין שיש מקום לחשש אמתי. הבעיה העיקרית של הדברים היא הפוגעניות שלהם. חופש הביטוי אינו החופש לפגוע בזכות האדם לכבוד לשווא.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יוסי, יש כ"כ הרבה "כתובות על הקירות" שזה אומר כלום ושום דבר. בסך הכל הנצחה של פיגור רגעי בפייסוש.

פורסם

שוב, בסוף הכל עניין של סטטיסטיקה ושל ההבדלים הבסיסיים בין המחנות.

עד עכשיו, היו יותר מקרים בהם אנשים ימין פגעו בשמאלנים או ערבים.

ויגאל עמיר לא הפך לרוצח בגלל הפייסוש. יש מספיק מקורות אחרים. אפשר גם לקרוא טורים יומיים של חיים שיין או של גדעון לוי, לצד השני. רק ששוב, בהתבסס על הניסיון האמפירי, סביר להניח שהקורבן הבא של האלימות הפוליטית יהיה גם שמאלני.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...