Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום נתקלתי באיזה כתבה שניסתה לאמר כמה לוקח להגיע לעבודה מכל מיני ערים לפי ה WAZE. בדיקה מהירה מראה שאין ממש קשר בין מה שנכתב לבין המציאות (גם הטוקבקים מחזקים את זה בענק). אין ספק שזה מאוד מעניין ומאוד חשוב, ולכן חשבתי שנפתח פה פרוייקט, שכל אחד יכתוב איפה הוא גר, וכמה זמן לוקח לו להגיע לעבודה, כמובן שיש לציין מאיזה שכ' יוצאים, לאן מגיעים, שעת יציאה והגעה, ומומלץ גם דרך הנסיעה, ככה אנשים ידעו מה הדרך המועדפת. אני חושב שזה יעזור להרבה מאוד אנשים, וראוי גם להיות "נעוץ" בראש הפורום, כדי שכמה שיותר אנשים יכתבו וייחשפו לכך.

מה אתם אומרים?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שזה לא נחוץ ולא פרקטי.

WAZE, גם אם לא מדייק, נותן הערכה מוצלחת ברוב המקרים. ומעדכן אותך על עומסי תנועה ומשנה את המסלול בהתאם.

רשימה של 80K חברי פורום שכל אחד יכתוב איפה הוא גר ואיפה עובד גם לא תעזור (אתה תתחיל לחפש משהו שקרוב לנסיעה שלך?) וגם תחשוף פרטים שאנשים לא ירצו להשאיר ברשת.

ייעול זה חשוב, אבל אני חושב שצריך ללטש קצת את הרעיון.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני לא חושב ש WAZE מדייקת. סתם לדוג' הם כתבו שם שמראשון לציון לעזריאלי לוקח 33 דק' בעומס בבוקר, מירושלים 58, מיבנה 39. כאשר כל בר דעת יודע שהמספרים הנכונים הם לפחות חצי שעה יותר. מי שלא רוצה לחשוף פרטים שלא יכתוב, זו לא חובה, אבל עדיין זה יהיה הרבה יותר פרקטי וריאלי מנתוני WAZE שדי מזייפים.

פורסם

היה כבר שרשור כזה, תבצע חיפוש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
היה כבר שרשור כזה, תבצע חיפוש.

לא מצאתי, בכל מקרה אולי כדאי לשים בנעוץ שירשור חדש ורלוונטי, שיהיה נגיש לכולם ויתעדכן כל הזמן.

פורסם

אני לא חושב שנוכל להסיק הרבה ממקרים פרטיים של "כמה זמן לוקח לי להגיע לעבודה".

מעבר לכך, מהנסיון שלי, של המשפחה ושל חברים הWAZE דווקא די מדויק.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אתה באמת חושב שזה רעיון טוב?

מר ישראל ישראלי גר בשכונה X ובשעה 8 בבוקר כשהוא יוצא מהבית לוקח לו 45 דקות להגיע לעבודה שנמצאת בY.

חיפוש זריז בפורום יעלה שמר ישראלי נוהג ברכב מאוד מבוקש, כשהוא יצא מהעבודה, הוא יגלה שהרכב נגנב, ייקח מונית הבייתה רק כדי לגלות שפרצו לו לדירה וגנבו הכל.

בוא נחשוב על זה שוב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני לא חושב שנוכל להסיק הרבה ממקרים פרטיים של "כמה זמן לוקח לי להגיע לעבודה".

מעבר לכך, מהנסיון שלי, של המשפחה ושל חברים הWAZE דווקא די מדויק.

מדברים על בדרך כלל. אדם שנוסע כל יום לעבודה יכול לתת אומדן מדוייק. זה ש WAZE לא מדוייק זו עובדה, אנשים שגרים בראשון יגידו לך שזמן ההגעה לעזריאלי מראשון לציון הוא כפול ממה שנכתב בכתבה.

פורסם

ה WAZE לא הכלי הכי מדוייק שבעולם ולצערי ומניסיון שלי יש כבר תרבות של ווייזרים ופקקים יחודיים לווייזרים. לדעתי השרשור רעיון לא רע.

לדוגמא בכל פקק בכביש 6 הווייז מנווט את כולם לאותה הדרך החלופית ותוך דקות סותם אותה לחלוטין, מאוורר את הפקק העיקרי בכביש 6 וגורם לזה שירד מכביש 6 לדרך הצדדית לבזבז יותר זמן בפקק הצדדי מאשר אם היה נשאר בעומס העיקרי של כביש 6 .

ווייז - אפליקציית הניווט הייצוגית של קהילת ה:lol: ייז

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
^

זאת לא עובדה, זאת טענה. אני מכיר דברים אחרים וכותב מהנסיון שלי.

אתה מצליח לעשות את הנסיעה ראשון לציון-עזריאלי בבוקר ב 33 דק'? כל מי שאני מכיר אומר שזה לוקח כפול מזה ומעלה.

• תוכן חדש...