Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפשת לקנות רכב חדש ובמקרה הגעתי לסוכנות בדרום תל אביב שנקראת סטאר מוטורס.

הסוכנות הציעה לי מגון רכבים במחירים מאוד אטרקטיביים. אולי יותר מידי אפילו.

הם הציעו לי יונדאי I20 ומאזדה 2 עם קילומטרז'ים מאוד נמוכים במחירים מפתיעים של סביב 51 ו-54 אלף שקל.

זה מאוד מפתה, המכוניות נראות מעולה, הם מאשרים לעשות בדיקה איפה שבא לי ובמידה והאוטו לא עובר הם מתחייבים לשלם את הסכום.

הם נותנים אחריות של 6 חודשים למכוניות. אחרי שיחה עם בעל המקום הוא אישר גם שנה אחראיות.

הם ישבו איתי במשך כשעה כרוב הזמן הם הקדישו להוכחת האמינות שלהם באמצעות דף הפייסבוק שלהם שמראה עשרות לקוחות מרוצים, הצגת העסק שלהם בבנק הפועלים ביום העסקים הקטנים וכיוצא באלה.

הם טוענים שהם רוכשים את המכוניות שלהם רובם מליסינג.

אני מאוד מתלבטת לגביהם מאחר וזה נראה טוב מדי. הניקיון המוגזם והספריי החזק שהם שמו נותנים תחושה כאילו הם באים לפצות על משהו אחר.

מה הייתם מציעים?

אשמח לכל תגובה..

תודה רבה

ליטל

פורסם

אינני מכיר את הסוכנות הזאת, אך נראה לי שעדיף לרכוש כלי רכב בגיל כזה ישירות מחברת הליסינג ולא דרך מתווך נוסף.

מכוניות שנמכרות דרך צד ג' - בהרבה מהמקרים מדובר בחברות ליסינג קטנות שרמת תחזוקה של כלי הרכב שלהם נמוכה, או בכלי רכב שחברת הליסינג החליטה שעדיף שלא ימכרו דרכה מסיבות שלו היית יודעת אותן - לא היית מתקרבת לסוכנות זו.

אסייג את דבריי ואמר שייתכן שחברות ליסינג שהיתה להן הצטברות גדולה של מלאי - מכרו גם מכוניות "טובות" לצד ג' - אך במקרה כזה הייתי רוכש רכב בסוכנות רק אם יוצג לי הסטוריית טיפולים מלאה כולל אימות קילומטראז'.

בדרום תל-אביב קיימים גם מגרשים של כל חברות הליסינג הגדולות - שחלקן נותנות גם שנתיים אחריות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה על תגובתך zvit.

אני מסכימה איתך שאכן יש פה משהו חשוד.

אני חושבת שבאמת אוותר על הסוכנות ואקנה מסלינג כך שאהיה שקטה יותר.

אגב, האם היית ממליץ כל שלמה סיקסט?

תודה רבה

פורסם

מנסיון קצר שיש לי איתם כשחיפשתי רכב

המחיר היה "אטרקטיבי" בטלפון - פחות אטרקטיבי בטלפון

ונתוני הרכב דה-פקטו היו של רכב "בוכה"

גם פרשנויות של "הרכב נקי" לא התקבלו במבט חטוף

פורסם
תודה רבה על תגובתך zvit.

אני מסכימה איתך שאכן יש פה משהו חשוד.

אני חושבת שבאמת אוותר על הסוכנות ואקנה מסלינג כך שאהיה שקטה יותר.

אגב, האם היית ממליץ כל שלמה סיקסט?

תודה רבה

מבין כל חברות הליסינג הגדולות, דווקא שלמה סיקסט היא הפחות מומלצת. בדקי את אוויס, אלדן, הרץ, אופרייט ליס או ליס4יו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

NOT1 אתה יכול בבקשה לפרט בקשר לניסיון שלך איתם?

הם מציעים לי יונדאי i20 שנת 2009 עם קילומטרז' 60 (!) במחיר של סביב 54 אלף

זה דיי מפתה

זה מהשכרה..

שווה בדיקה?

פורסם

היי ליטל

אם המגרש שפנית אליהם מתחייב לך בבדיקה על הרכב ונותן לך שנה אחריות והחשוב מכל אהבת את הרכב ואת המחיר תתקדמי עם העיסקה, מגרשי רכב זה לא דבר גרוע ברובם גם אמינים וטובים יותר מחברות הליסינג שעובדים אצלם סוכנים שיימכרו אותך בשביל עמלה של 100 ש"ח.

אם המגרש נראה לך קחי את הרכב לבדיקה ותתחדשי.

פורסם
היי ליטל

אם המגרש שפנית אליהם מתחייב לך בבדיקה על הרכב ונותן לך שנה אחריות והחשוב מכל אהבת את הרכב ואת המחיר תתקדמי עם העיסקה, מגרשי רכב זה לא דבר גרוע ברובם גם אמינים וטובים יותר מחברות הליסינג שעובדים אצלם סוכנים שיימכרו אותך בשביל עמלה של 100 ש"ח.

בדיוק להיפך ! הסיכוי ליפול במגרשים פרטיים גדול לעין שיעור מבחברות הליסינג, שלא יסכנו, על פי רוב, את שמן עם רכבים בעלי עבר מפוקפק / בעייתי. ולהיכן הולכים רכבים כאלה בד"כ ? לסוחרים או למגרשים פרטיים.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם
היי ליטל

ממש.אם לא הייתי מתעצל הייתי מעלה שרשור מלפני 3 שנים על אחד שהתעקש לקנות רכב ממגרש למרות בדיקה שערורייתית.

הוא סמך על האחרות, ואחרי חצי שנה של טרטורים ממקום מגוריו בעפולה למוסך מורשה יבואן ליד רמת גן, הסוחר הבין שזה כבר לא כלכלי לתקן

את הרכב על חשבונו וביקש השתתפות של 50% בעלות התיקונים. הפכו חצי אוטו ולא מצאו כלום.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בנוסף לכך כמעט לכל אחת מחברות הליסינג הגדולות ( לפחות לאלדן לאוויס ולהרץ באמצעות אוטוסנטר ) יש בפורום נציגים שיוכלו לעזור לך למצוא את הרכב המתאים לצרכייך במחיר הנכון ןללא חששות וחשדות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נראה לי שבאמת חברות ליסינג לא רוצות לסכן את שמן וזה יותר ללכת על בטוח..

זה אומנם יקר בכמה אלפי שקלים אך נותן לי 3 דברים חשובים- ראש שקט (פחות או יותר), אחראיות לשנה, וטריידאין אפשרי..

נראה לי שזו אופציה טובה..

פורסם

כן ולכי תחפשי אותם אחרי שקנית תעשי גוגל על כל אחת מהחברות הגדולות שמכבדות את עצמן ותראי כמה תביעות יש להם ותעשי גוגל על המגרש שראית אצלו את הרכב ותבדקי תביעות, למרות שאני חוזר בי זה לא אומר שכל חברות הליסינג בעיתיות להפך אני אומר לא לשלול כי זה מגרש פרטי או שלמה סיקסט כמו שאמרו לפניי או כל מגרש אחר,אין פרות קדושות ולא כולם נוכלים, ראית רכב שמוצא חן בעינייך המגרש נראה אמין מה שנשאר זה רק לבדוק את הרכב להסתדר במחיר ולנסוע בדרכים בטוחות ולקוות שלא יהיו תקלות לא מהמגרש הפרטי ולא מהסוכנות בעלת השם.

• תוכן חדש...