Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש רכב נוסף עם מס' הרכב שלי [כ"ע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז אתמול קיבלתי רנו לטיטיוד לבנה מהחברה והכל היה טוב ויפה עד היום שעצר אותי משטרה ואמרה לי :״מספר הרכב שאתה נוסע בו היא מסוג סיאט צהובה שנת 1979 והא מורד מהכביש ומפורק בחברון ״כנראה הוא עצר אותי כי הוא חשב שאני משתמש במספר גנוב או משהו כזה.

לאחר שביקש רשיון תעודה מזהה, ורישיונות הרכב הבין שיש כאן טעות במערכת ואמר לי כדאי לך לטפל בזה, שוטר אחר אמור להוריד לך את האוטו מהכביש..

המספר של הרכב מסתיים ב 12 האם זה מאפיין 2013 ?

יכול להיות שהמסוף שלהם צריך להתעדכן ?

ד״א אלו היו מגבניקים עם לנד קרוזר של משמר הגבול.

פורסם

נראה לי שפשוט חיפשו לדפוק מכות למישהו ואיך שראו חברון במסוף הדליקו צ'אקלקה. אבל סביר יותר להניח שהיתה טעות בהקלדה. לא יאמן אבל כנראה שגם שוטרים טועים לפעמים...

פורסם

מגוחך לגמרי. כנראה שזה השוטר שיודע כתוב ולא קרוא...

כמו שנאמר - בשנת 79 היו 6 ספרות ברישוי.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
סיאט ייצרה רכבים נוסעים בשנת 79?

כמובן, וגם הרבה לפני.

אלו היו העתקים של דגמי פיאט שונים.

חלקם אפילו נמכרו בארץ עם סמל פיאט.

פורסם
קריאה של מספר רכב נוסע ולאחר מכן הקלדתו במסוף דורשת פעולה של שני שוטרים נפרדים. יתכן שהסינכרון ביניהם נדפק.

מאיפה המצאת את זה ?

וגם אם כן,לא ראיתי עדיין שוטר שעושה טעויות כתיב כמו שנפוצות בפורום זה, גם אם הוא נוהג , כורז ברמקול לאוטו שלפניו,עונה למוקד בקשר וכותב במסוף. הויצים על אחד שיודע לקרוא ואחד לכתוב מתאימות בימים אלה לכותבים אותם יותר מאשר לרס"ר עם תואר.אפילו מהזמן שעשו תארים בהתכתבות.מענין היה לראות כמה ממבקרי המשטרה המקצועיים כאן היו בכלל מתקבלים למשטרה.

פורסם

פיאט 127 - חמש דלתות ברמת גימור CL נמכרה עם סמל SEAT על הגריל הקדמי

23%20ENERO%202010%2001%20059.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
קריאה של מספר רכב נוסע ולאחר מכן הקלדתו במסוף דורשת פעולה של שני שוטרים נפרדים. יתכן שהסינכרון ביניהם נדפק.

כי אחד יודע קרוא ושני יודע כתוב (בתשובה לשאלה "מדוע שוטרים עובדים בזוגות") :lol:

alfa 156 2.5.

פורסם
פיאט 127 - חמש דלתות ברמת גימור CL נמכרה עם סמל SEAT על

זאת לא הייתה פיאט 127, אלא סיאט 127, ייצור בספרד במפעלי סיאט, תחת רישיון של פיאט.

פורסם

כמובן.

אבל נמכרה תחת המותג פיאט, בסוכנות פיאט, כרכב מתוצרת פיאט.

רק בשנת 83 החלה "סיאט" להימכר כמותג עם דגמי הרונדה (ריטמו) והפורה (127).

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא היתה טעות בהקלדה.

התשובה היא שסריה 12, כמו גם 11, 75, 76, 78, 79 ואולי עוד - הן סריות שהיו בשימוש חלקי בשנות השבעים לרכבים פלשתינאיים. משרד הרישוי החליט לפני שנתיים "למחזר" מספרים ישנים שכבר הרבה שנים לא בשימוש, והתוצאה היא שבמערכות משטרתיות מופיעים מספרים בעלי שתי תוצאות. אותו דבר קורה כרגע עם מוניות; שים לב שיש הרבה מוניות חדשות עם מספר בסגנון 1X-XXX-25, מספרים ששייכים במקור למוניות מתחילת שנות השמונים.

בפעם הבאה שמג"בניק חסר מושג עוצר אותך, תבקש שיבדוק לעומק במסוף ולא יבלבל את השכל, ותפנה את תשומת ליבו שהסיאט הצהובה היא רכב בבעלות תושב שטחים בלי פרטים מזהים.

פורסם

79 היתה סיומת לרכב ממשלתי משנת... 1989. בשנת המודל 1979 היו עדיין 6 ספרות כאמור.

סיאט נמכרה בארץ רק מ1986 אאל"ט. ריתמו ב1983 היה של פיאט, הרונדה הגיע מאוחר יותר (לרונדה ידיות מלבניות, לריתמו עגולות וייחדויות)

• תוכן חדש...