Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי תביעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי היום בדואר מכתב שבו תביעה,בתביעה רשום בעת שבתאריך מסויים פגע הנהג(שם אחר לא שלי) רכב מספר(הרכב שלי) ,תוך רשלנות ואו חוסר זהירות ברכב המבוטח בחברתינו וכתוצאה מתאונת הדרכים נגרם נזק למכונית של המבוטח ,נזק של 8K .

אני לא עשיתי שום תאונה או אפילו שיפשוף ,ברכב שלי יש רק שריטות ומכות חניה קלות, אין לי מושג מה רוצים מימני ,ברשותכם מה עלי לעשות? כיצד אני צריך ליפעול?

:fadein:
פורסם

יש לך ביטוח מקיף / צד ג' ?

תיידע אותם מייד בדבר קיומה של התביעה, תיידע אותם שלא היה ולא נברא ותבקש הנחייה איך להמשיך.

אל תיצור קשר עם הצד השני לפני שדיברת עם הביטוח שלך.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

מי שמבטח אותך צד ג' הוא גם מי שאמור לשלם את הנזק, במקרה שיוכח שגרמת נזק ותפסיד בתביעה. לפיכך, ראוי שתיצור עם המבטח שלך קשר בהקדם.

פורסם

אל תסביר לי. תסביר לחברת הביטוח ולעורך דין שייצג אותך, כדי שהם יסבירו לשופט.

אם לא תסביר לשופט, תצטרך לשלם.

אם תצטרך לשלם ולא הודעת על זה עכשיו לחברת הביטוח שלך, חברת הביטוח שלך תתנער ממך ותגיד לך - לך תשלם בעצמך.

אז אני אומר לך שוב- תתקשר לחברת הביטוח שלך ותסביר להם שהגיעה אליך תביעה ושלא היתה תאונה ותשאל אותם איך להמשיך את הטיפול בעניין.

פורסם

האם תאור הרכב בתביעה תואם לתאור של רכבך (דגם, צבע?).

שגיאות בדיווח על מספרי רישוי נפוצות מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
האם תאור הרכב בתביעה תואם לתאור של רכבך (דגם, צבע?).

שגיאות בדיווח על מספרי רישוי נפוצות מאוד.

יש מצב שמישהו נהג ברכב שלך? אח? אבא? חבר?

אין ביכלל תאור של הרכב רק מספר ,רק אני נוהג ברכב ושם הנהג לא תואם .

פורסם
אבל מה קשור? אני מסביר לך שלא היה ולא ניברא !!

אתה שואל מה לעשות ולא מוצאות חן בעיניך התשובות...

זה שלא היה ולא נברא לא מונע ממך להסתבך אם לא תנקוט בצעדי מניעה מראש. תעדכן את חברת הביטוח שלך מייד.

אם אתה משתמש במצלמת רכב, נסה לשמור את הסרטונים מהיום שבו טוענים שהתנגשת במישהו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
היה מיקרה שהשארת את הרכב במקום מסויים עם המפתחות והלכת? מוסך למשל.

ממש לא ,אני במצב רפואי מסויים שיוצר מצב שהרכב כימעט ולא זז וגם בתביעה מצויין שלרכב הניפגע יש נזק של 8K ולרכב שלי כלום(כניראה יש לי טנק) אוקי להודיע לביטוח מה עוד?

פורסם

תתיעץ עם סוכן הביטוח. קרוב לודאי שצריך להוציא את כל החומר - אולי משם תבוא הישועה (למשל אם בדיווח המקורי דווח על רכב שאינו תואם לרכב שברשותך). יתכן שתזקק לעו"ד, אם כי בתביעה של 8K הוא עלול לעלות יותר מהתביעה כולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...