Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מוכר שציין שהוא יד ראשונה טוען שהרכב רשום על שם הטרייד אין שממנו הוא קנה את הרכב

האם זה הגיוני?

איך מעבירים בעלות אם הרכב רשום על טרייד אין? כאמור.. המוכר הוא בן אדם פרטי

בנוסף, אני רוצה לבקש מהמוכר,שטוען שטיפל במוסך המרכזי, לגשת איתי למוסך להוציא תדפיס טיפולים של הרכב.

האם זו בקשה לגיטימית? אם המוכר דוחה את הבקשה בטענת "אני לא אגרר למוסך עם כל אחד שיבוא להתעניין עכשיו" , האם כדאי לרדת מהעניין?

תודה!

פורסם
שלום,

מוכר שציין שהוא יד ראשונה טוען שהרכב רשום על שם הטרייד אין שממנו הוא קנה את הרכב

האם זה הגיוני?

הבל הבלים. אם הוא אכן היה קונה עפ"י חוק את הרכב מטרייד אין/ליסינג/השכרה, הרכב חייב להיות רשום על שמו. אם הוא רשום על שם מגרש כלשהו, חוקי יותר או פחות, סימן שמשתמשים בו אבל עדיין לא מכרו....

בנוסף, אני רוצה לבקש מהמוכר,שטוען שטיפל במוסך המרכזי, לגשת איתי למוסך להוציא תדפיס טיפולים של הרכב.

האם זו בקשה לגיטימית? אם המוכר דוחה את הבקשה בטענת "אני לא אגרר למוסך עם כל אחד שיבוא להתעניין עכשיו" , האם כדאי לרדת מהעניין?

הבקשה לגיטימית לגמרי, למרות שלא חייבים לגשת - היום אפשר לבקש לשלוח הסטוריית טיפולים בפקס או בסריקה. אפשר אפילו לקבל מידע ספציפי בטלפון - אם בעל הרכב אכן ביצע שם טיפול, הוא יכול להזדהות ולהגיד שהוא לפני מכירה ורוצה אישור שאכן בוצע טיפול כך וכך.

בקצרה וכמו שאמר Keyser - לפי תיאורך העסק מסריח ועדיף לתפוס מרחק.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

תודה למגיבים!

שאלה נוספת,

במחירון רכב של יד שתיים יש תאור כזה לבעלות של הרכב:

חברה/ליסינג למימון - רשום על בעל הרכב

מה זה אומר? איך בדיוק זה מופיע על רשיון הרכב?

פורסם
תודה למגיבים!

שאלה נוספת,

במחירון רכב של יד שתיים יש תאור כזה לבעלות של הרכב:

חברה/ליסינג למימון - רשום על בעל הרכב

מה זה אומר? איך בדיוק זה מופיע על רשיון הרכב?

תחת סעיף "בעלות" רשום את סוג הבעלות ולפעמים גם מציינים למטה בכוכבית.

ליסינג יהיה רשום "החכר" אם אני לא טועה, יש רשיונות של רכבים למרות שהם ליסינג זה לא מצוין ברישיון רכב הפתרון הכי טוב זה לבדוק במשרד הרישוי לגבי היסטוריית בעלות של הרכב.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

הנה תיאוריה:

ביום חמישי שעבר, לאלכס ואלעד (שלא יהיו פה מוטיבים גזעניים) היה נורא משעמם במשרד שלהם בחברת "הבל הבלים ליסינג מימוני בע"מ" ואת כל היום שני הבחורים העבירו בלהפריח לאוויר תלונות ותהיות על למה אף אחד לא קונה מהם רכבים.

"כולם יודעים שליסינג זה חרא" פתר אלכס.

"מכוניות קרועות, טחונות, מלא קילומטראג', לא מטפלים כמו שצריך. ברור שאף אחד לא ייקנה".

"אז למה מ'אלבז' ומ'יצחק פייבט' (השמות המקוריים שמורים במערכת) כן קונים?" ענה אלעד בהתרסה.

"ראית את המחירים שהם מבקשים? ואת שלנו?? איך אפשר להשוות בכלל?" אלכס התחיל להרגיש את התסכול פורץ החוצה וקמץ אגרוף.

בדיוק באתה שנייה קפץ אלעד "אני יודע!"

"מה אתה יודע כבר? אתה לא יודע כלום"

"תקשיב תקשיב, חתיכת דביל. זה גאוני! מפרסמים את האוטו בברגל3, רושמים שהוא פרטי, נפגשים עם אנשים פה בשכונה באיזה כתובת, מעיפים ת'אוטו ומתחלקים בעמלה"

"ומה תעשה עם הרשיון? כתוב שם הרי שזה ליסינג. אידיוט"

"מי ישים לב?"

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
הנה תיאוריה:

ביום חמישי שעבר, לאלכס ואלעד (שלא יהיו פה מוטיבים גזעניים) היה נורא משעמם במשרד שלהם בחברת "הבל הבלים ליסינג מימוני בע"מ" ואת כל היום שני הבחורים העבירו בלהפריח לאוויר תלונות ותהיות על למה אף אחד לא קונה מהם רכבים.

"כולם יודעים שליסינג זה חרא" פתר אלכס.

"מכוניות קרועות, טחונות, מלא קילומטראג', לא מטפלים כמו שצריך. ברור שאף אחד לא ייקנה".

"אז למה מ'אלבז' ומ'יצחק פייבט' (השמות המקוריים שמורים במערכת) כן קונים?" ענה אלעד בהתרסה.

"ראית את המחירים שהם מבקשים? ואת שלנו?? איך אפשר להשוות בכלל?" אלכס התחיל להרגיש את התסכול פורץ החוצה וקמץ אגרוף.

בדיוק באתה שנייה קפץ אלעד "אני יודע!"

"מה אתה יודע כבר? אתה לא יודע כלום"

"תקשיב תקשיב, חתיכת דביל. זה גאוני! מפרסמים את האוטו בברגל3, רושמים שהוא פרטי, נפגשים עם אנשים פה בשכונה באיזה כתובת, מעיפים ת'אוטו ומתחלקים בעמלה"

"ומה תעשה עם הרשיון? כתוב שם הרי שזה ליסינג. אידיוט"

"מי ישים לב?"

מסתבר שהתיאוריה שלך משקפת את המציאות :roll:

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...