Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סובארו פשע, או בשמו הפחות מוכר סובארו DL או סובארו לאונה הינו רכב ערסים וערבים פופולרי מאוד במדינת ישראל ובעולם.

יש לי הרגשה שמדובר בספאם

פורסם

"סובארו פשע" במקור מתייחס לדגמי שנות השבעים (נדמה לי דגמי ה gsr אבל לא זוכר בדיוק :oops: )

הסיבה לכינוי "פשע" היא שרוב ה"פושעים" בחרו ברכבים האלה בתור רכב מילוט כי הוא פשוט היה מהיר יותר מהפורדים שהיו למשטרה באותה תקופה.

אשמח אם מישהו יוכל להשלים את השם המלא של הסובארו ושל הפורד (זיכרון כבר לא עובד:oops: )

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
סובארו פשע, או בשמו הפחות מוכר סובארו DL או סובארו לאונה הינו רכב ערסים וערבים פופולרי מאוד במדינת ישראל ובעולם.

יש לי הרגשה שמדובר בספאם

ה DL היא לא סובארו הפשע המיתולוגית, בקישור שאלעד נתן רואים את הסובארו פשע "המקורית".

לי הייתה אחת כזאת בשנת 1982 שאז הייתי צעיר ופרוע, באותה תקופה הבילוש (המדור) הסתובב בעיקר עם הברנדות או במקרה הטוב עם קורטינות, הסובארו נתנה להם פייט טוב.

דרך אגב, אם יש למישהו למכירה אחת כזאת, אני כאן.

A1.jpg

פורסם
ה DL היא לא סובארו הפשע המיתולוגית, בקישור שאלעד נתן רואים את הסובארו פשע "המקורית".

לי הייתה אחת כזאת בשנת 1982 שאז הייתי צעיר ופרוע, באותה תקופה הבילוש (המדור) הסתובב בעיקר עם הברנדות או במקרה הטוב עם קורטינות, הסובארו נתנה להם פייט טוב.

דרך אגב, אם יש למישהו למכירה אחת כזאת, אני כאן.

אני תוהה כל פעם

למה ברכבים הישנים, המראות נמצאות על המכסה מנוע?

פורסם
אני תוהה כל פעם

למה ברכבים הישנים, המראות נמצאות על המכסה מנוע?

זה לא בהכרח רק ברכבים ישנים , ביפן עד היום יש רכבים חדשים עם מראות על המכסה מנוע

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

היה לי חבר שבתחילת שנות התשעים עוד היה נוסע עם אחת כזו. אחלה אוטו, זו אכן אינה ה DL המאוחרת יותר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מאותה הסיבה שלהונדה קוראים Hoonda, או לסיוויק 92-96 קוראים הונדה שפיץ

הייתה חביבה על אוכלוסייה מסויימת, בעיקר דגמי ההרדטופ והGSR כמו שצויין, בשילוב קוביות על המראה, פרווה על הדשבורד ומדבקת JPS על הצד :-D

הליאונה של 80-84 ו85-93 הן אינן סובארו פשע, אך בשלב מסויים הן הפכו להיות "סובארו בני דודים" או כמו שנכתב פה פעם- עברו פלסטיניזציה מאולצת :grin:

jps_logo_grad-medium.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ואי איזו נוסטלגיה:lol:

אני לא אשכח בחיים את הערס עם הסוברופשע האדומה שרדף אחרי כל סובב כינרת כי העזתי לעקוף אותו.

מהמודלים של 78-9. פרווה על הדש, דיסקים על המראה ומאוורר קטן לפנים.

זה היה כל כך משעשע עד שכבר נמאס אז לחצתי טיפלה על הגז.

אני חושב שהוא עוד מסתובב שם ומחפש BX GTI 1900 אדומה מודל 92.

פורסם

לא לשכוח את הסובארו ליאונה סטיישן, aka דוס מוביל.

הרכב היחיד בזמנו שיכל להכיל משפחה חרדית תקנית (אבא, אמא, 7 ילדים, רב ואברך מוטרד מינית).

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...