Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

כרגע יש לי ברכב (לאנטיס 2001) מקדימה רמקולים מקוריים, די זבל, ואני רואה להשתדרג מהם. ברשותי HU של פיוניר דגם DEH-2350UB ומותקנים לי מאחורה רמקולים JBL GTO938. שומע בעיקר אלקטרונית, חשובים לי הבאסים וכמובן האיכות.

הבנתי שניתן להשקיע במגבר ורמקולים קדמיים במחיר כזה (ולחבר למגבר גם את ה-JBL) ואני מחפש הצעות לרכיבים ואשמח אם תעזרו לי!

בנוסף, אם אני רוצה לחבר סאב בשלב יותר מאוחר, האם זה משנה כרגע לרכישה?

תודה מראש.

פורסם

אצל חבר שלי עומד ברכב הרדיו דיסק המדובר ויחסית למחירו הוא נותן תמורה טובה. אתה צודק שהוספת מגבר וקומפוננט איכותי לקדימה יתן תוצאה טובה (עם סאב התוצאה תהיה בהרבה יותר טובה). אני לא ששומע אלקטרונית ולכן לא יכול להמליץ לך על קומפוננט, הצעה שלי תשמע את הקומפוננטים שנכנסים לך בתקציב בחנויות או אצל אנשים ותבחר מכיוון שכל אחד אוהב גוון שונה וכל אחד בוחר לפי הטעם האישי שלו. ברגע שתקנה סאב תצטרך לנתק את הרמקוליים האחוריים (לפי דעתי ברגע שיש סאב אין צורך ברמקוליים אחוריים), אם בכל זאת תרצה להשאיר אותם מקסימום תחבר אותם ישירות לרדיו דיסק (למגבר 4 ערוצים ניתן לחבר שתי זוגות רמקוליים או זוג רמקוליים וסאב). אם יד שנייה זה אופציה בשבילך תוכל למצוא שם שילובים יותר איכותיים בתקציב.

התקנה טובה לא פחות חשובה מאיכות החלקים שאתה מחבר תיקח את זה בחשבון.

פורסם

תודה על חוות הדעת!

קיבלתי הצעה להתקין sony gtx1622s ומגבר cerwin vega hed600.4

כולל התקנה 1800 שקקל ובעתיד אני יוסיף סאב

מה אתם אומרים?

פורסם

הבנתי שיש לך מאחורה 9*6 של JBL אם אהבת את הצליל אז

לדעתי עדיף לך להשלים סט JBL,

אחד המגברים היותר מומלצים בפורום הוא JBL 1004

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680839

קומפוננט גם של jbl

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=472469

את המוצרים של סוני לרכב אני פחות מכיר,

היה בפורום מישהו שקנה דברים של סוני ודיי התאכזב,

ממולץ לשמוע אותם לפני הקנייה.

פורסם

תודה רבה!

אשמח לעוד חוות דעת וגם אם למישהו יש נסיון עם חנות באיזור חיפה/קריות/נהריה ויכול להמליץ לי.

פורסם

מוזיקה אלקטרונית תשמע מאד נקי וצלול עם סטים של פוקל ושל הרץ.

על רמקולים של JBL לרכב קשה לי להמליץ, כי לא שמעתי סט אחד שלא צרם לי.

מתחדשת*

• תוכן חדש...