Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בפיג'ו 307 2.0L

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

קודם כל, כבר העלתי נושא זה בפורום רכב אחר, ולא קיבלתי תגובות רציניות.

לפני כשנה הורי קנו פיג'ו 307 2.0 ליטר XT בהמלצתי החמה ! (העדפתי אותה בהרבה מאשר לנטיס אפורה), והנה לפני כמה חודשים, והאוטו פחות משנה על הכביש, החלו הבעיות לצוץ,

קודם כל זה התחיל בכיבוי כללי של כל הדשבורד לשניה, המשיך בסירוב ההילוכים לעלות לאחר קיק (עזבתי לגמרי את הגז כדי שיעלה הילוך! והוא לא עלה!), בעיות בוינקר, בלאי מהיר של הוישרים, שריפת מנורה קדמית, הגה הכח הפסיק לעבוד, והסתיים בהחלטת היצרן להוציא את השמשה הקדמית ולהרכיב אותה בחזרה עקב אי אטימות!

לאחר שאימי שלחה לחברה מכתב, קיבלנו תשובה ובה התירוץ ש"הרכבים עוברים בקרת איכות - אבל מה לעשות ופה ושם יש פאלטות" (זה לא ציטוט - ניסוח שלי...). כמו כן קיבלנו טיפול 30,000 / שנתיים כפיצוי...

האם ההורים שלי צריכים לדרוש רכב חדש ? שכן מי יודע איזו תקלות יהיו עוד לרכב זה ?

האם מישהו כבר שמע על בעיות חשמל / אחרות ב-307 ?

יצויין גם שמלבד תקלות אלו, הרכב מציע איכות נסיעה, פאר, כוח, ויופי(!), יותר מאשר כל משפחתית בינונית שנהגתי/נסעתי בה עד כה ! אבל לא שווה במחיר התקלות :roll:

אודה לכם על תגובות.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

נושא התיבה האוטומטית נשמע טיבעי, מדובר בתיבה מסוג AL4 ששואפת לתפקד כגיר ידני... טוב לחובב הנהיגה, לא לחובב הנסיעה.

בנוגע לשאר התקלות שצצו, אני לא חושב שיש לנו הסברים למה בדיוק זה קורה...

אם שקלתם את החלפת הרכב הנוכחי באחד חדש מאותו הדגם, אני מציע שתרדו מהרעיון...במרבית המקרים מדובר בהליך משפטי ארוך מאוד שבד"כ נסגר עם פיצוי, וגם אז רק אם הוכח שהרכב באמת חולה כרוני או שהיבואן התרשל. מה-שכן, אם יש לכם את הסבלנות, הזמן והכסף - אתם תמיד יכולים לנסות... אני מציע לתת עוד צ'אנס בכל מקרה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...