Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, עשיתי חיפוש על זה בפורום ולא מצאתי מידע אז אני שואל את החברים פה, כי הציעו לי לקנות מערכת מולטימדיה הנקראת eXtreme car.

70001 לרכב מדגם טויוטה קורולה שנת 2008, כרגע יש לי מערכת פשוטה מבית היבואן, שהיא מערכת רגילה לא מולטימדיה, והיא טובה לי מאד מבחינת שמע ונוחות תפעול. רק הציעו לי את המערכת הנ״ל במחיר של 500 ₪ יד שניה במצב חדש, ולכן אני שוקל אולי לרכוש כי בא לי מולטימדיה, רק שאני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, כלומר זה לא דחוף לי, רק שהמחיר הזול קסם לי. אז השאלה היא האם מישהו מכיר את המערכת הזאת, ויוכל לומר לי איך היא, האם היא לא תהרוס לי את השמע המצויין שיש לי כיום במערכת הפשוטה, והאם זה נחשב למערכת טובה, אני בטוח שיש מערכות יוקרתיות יותר ומשובחות יותר, אבל את אלו אני בוודאי לא יקנה בגלל המחיר, אבל האם זה אכן שווה לי בסכום כזה כן להשתדרג, ואני לא יתאכזב בסוף מהרכישה, חיפשתי באינטרנט מידע על המערכת או ביקורות ולא מצאתי שום מידע, לכן אני חייב כת עזרת החברים פה. כי עליי לקבל החלטה האם לרכוש או לא. אשמח לכל מידע בנושא. תודה רבה מראש!!

פורסם

?? אתה בטוח במה שאתה כותב? אתה בטוח בקישור? מערכת מולטימדיה? לי זה יותר נראה כמו מצלמת דרך לרכב שאפשר לרכוש בDX בפחות מ40 דולר... 500 ש"ח? תחשוב שוב

$(KGrHqN,!lkFBshCjNkEBQsEvlZs)w~~60_12.JPG

אין לזה כל קשר למערכת מולטימדיה לרכב.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...