Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן 4K מוגזם, לפני שנתיים וחצי עשיתי ב3 לחזה בטן

לא היה לי יותר מדי להוריד, אבל בזמנו חשבתי לנסות

בכל מקרה חשוב לציין שכל מקרה לגופו (תרתי משמע:-D), לאחד יכול להוריד לצמיתות ולאחר יחזור כפול.

לי זה חזר בהדרגה מספר חודשים אחרי שסיימתי את כל הטיפולים, אבל לדעתי אם אני זוכר נכון ביחס למה שהיה חזרו בערך 60% מהשערות שמבחינתי זה סביר, ולא מתריד.

בכלל בראייה לאחור, יש מצב שלא היתי עושה הסרה בכלל, כי אם אתה מפתח שרירים אז גם עם שיער זה נראה אחלה.

מי שגורילה לגמרי, לא בטוח שהסרה תעזור לו ואז גם אחרי כל הטיפולים הוא יצטרך לעשות כל שנה עוד 2 טיפולים בקיץ כשהוא מוריד חולצה.

חסרון נוסף שזה כאבי תופת, אם אתה שזוף אז זה הרגשה כאילו מעבירים עלייך מגהץ.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
כן 4K מוגזם, לפני שנתיים וחצי עשיתי ב3 לחזה בטן

לא היה לי יותר מדי להוריד, אבל בזמנו חשבתי לנסות

בכל מקרה חשוב לציין שכל מקרה לגופו (תרתי משמע:-D), לאחד יכול להוריד לצמיתות ולאחר יחזור כפול.

לי זה חזר בהדרגה מספר חודשים אחרי שסיימתי את כל הטיפולים, אבל לדעתי אם אני זוכר נכון ביחס למה שהיה חזרו בערך 60% מהשערות שמבחינתי זה סביר, ולא מתריד.

בכלל בראייה לאחור, יש מצב שלא היתי עושה הסרה בכלל, כי אם אתה מפתח שרירים אז גם עם שיער זה נראה אחלה.

מי שגורילה לגמרי, לא בטוח שהסרה תעזור לו ואז גם אחרי כל הטיפולים הוא יצטרך לעשות כל שנה עוד 2 טיפולים בקיץ כשהוא מוריד חולצה.

חסרון נוסף שזה כאבי תופת, אם אתה שזוף אז זה הרגשה כאילו מעבירים עלייך מגהץ.

ולגבי HSR ספציפית ?

טוענים שבשיטה הזו השיער חוזר כמעט תמיד.

רציתי לדעת אם מישהו מכיר שיטה יותר יעילה ?

פורסם

זו שיטה שונה מלייזר (שזו הייתה השיטה הנפוצה יותר בשנים האחרונות), היא מאפשרת לך לעשות טיפול גם על גוף שזוף לדוגמה,

מה שבלייזר בלתי אפשרי. היא פחות כואבת ויותר "ידידותית". בגדול, אין שום שיטה שתוריד בה שערות והן לא יחזרו לאחר תקופת זמן מסוימת, הן יחזרו בכל מצב, השאלה היא כמה וזה כבר תלוי בגוף שלך. רוב האנשים שאני מכיר שעשו, אחרי טיפול רציני (למעלה מ20 טיפולים) הגיעו למצב שבערך 80% מהשערות נעלמו.

פורסם

דיברתי על HSR , גם על גוף שזוף זה עדיין כואב רצח בחלקים רגישים (בטן תחתונה/חזה תחתון/צוואר תחתון).

שוב בגדול המטרה של כל השיטות הללו שתפתח אובססיביות ותתחתן עם הטיפולים הללו

השיער לא יעלם לגמרי, אבל אם 50% ממנו כן אז זה סוג של הצלחה.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• תוכן חדש...