Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

החלטתי להתחיל לתדלק 98, יש בנהריה תחנה של דור אלון אך המחיר הוא מטורף, 9.6 שקל לליטר!

ראיתי פה שרשור שבאיזור תל אביב יש תחנות ב8.2 וכ'ו.

אז לצפוניים שבינינו, מישהו מתדלק בתחנה כזאת ויכול להעיד על איכות דלק טובה ומחיר זול יחסית?

תודה, בן.

Got To love It

פורסם

בכרמיאל יש תחנה של דור אלון גם כן. מחיר מלא אומנם מופקע אבל אם יש לך כרטיס מועדון YOU יש הנחה. בתחילת החודש תדלקתי שם ב 8.57 ש"ח לליטר.

אני מניח שגם בתחנה בנהריה תקבל את אותה ההנחה עם כרטיס YOU. זה לא חייב להיות כרטיס אשראי, אלא סתם "כרטיס מועדון" שאפשר להזמין בכל סניף של מגה.

פורסם

יש עלות חודשית לכרטיס חבר מועדון?

היתי מעדיף תחנה שלא צריך בה חבר מועדון או לחילופין לעשות כרטיס עם תשלום חודשי וכ'ו.

אני יודע שיש תחנה מאוד זולה בחוצות המפרץ שהרבה חברה מתדלקים שם 98 אך זה רק מידי עבורי רק בשביל לנסוע לתדלק.

גם כרמיאל זה אחלה, אני על הקו נהריה כרמיאל על בסיס יומי לכן גם במהלך הדרך או לחילופין באיזור ירכא וכ'ו זה אחלה.

Got To love It

פורסם

יש תחנת דלק שנחשבת הכי זולה בצפון בחוצות המפרץ אחרי מפעל קוקה קולה, התחנה היא של סונול אם אני לא טועה דלק 98 מחירו מתחת ל-8.50

פורסם

אילן, זאת התחנה שדיברתי עליה, הבעיה שזה רחוק לי מנהריה ורק מידי פעם אני מגיע לשם.

לנסוע במיוחד לתדלק שם זה מיותר עבורי ולא יחסוך לי את ה30 אגורות לליטר שאשלם במקום אחר.

כן ראיתי שנרשמים באינטרנט, אין אופציה לעשות הרשמה מהירה יותר? ההנחה בטח תתקבל רק בהצגת כרטיס you.

Got To love It

פורסם

אכן, מעבירים את הכרטיס לפני שמעבירים את הכ.א. וכך מתקבלת ההנחה.

אני חושב שבכל מקרה הכרטיס מגיע אליך בדואר, כך שלא תרוויח כלום מרישום בסניף פיסית.

פורסם

יש כרטיס YOU שמקנה הנחה בדור הלאון ב-2 ורסיות:

1.אשראי שעולה סכום מסויים כל חודש- נותן הנחה של 1.30 לליטר.

2. כרטיס YOU חינמי שמעניק 1 ש"ח הנחה לליטר. בת"א זה יוצא 8.30 אחרי ההנחה.

פורסם

למה החלטת לתדלק 98?

אתה יודע שלמנוע שלא יועד לזה לא תשיג שום יתרון נכון ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני מנהריה ויש לי כרטיס של you חבר מועדון לא כרטיס אשראי מתדלק בדור אלון דלק איכותי בדקתי גם תיקוני הצתה דרך הוואג קום ונימצא הכול תקין

• תוכן חדש...