Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא עצר בעצור...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחכה בצהריים לאוטובוס ומאחורי בתוך מין כזו כניסה של בניין אני רואה שתי שוטרות מתחבאות שם וזה

אז שאלתי אותם מה הם עושות שם אז הם אמרו לי שהם מנסות לתפוס כאלה שלא עוצרים בעצור.

בקיצור איזה אחרי שהם עצרו איזה קטנוע ואוטו רשמו להם דוחות ונתנו להם ללכת.

הם עוד פעם התחבאו בקיצור פתאום קטנוע "טרקר" לא עצר עצירה מוחלטת עם רגל הוא המשיך אז אחת

השוטרות רצה אליו הוא החליט לברוח לה.

הוא הצליח ברגע האחרון אבל היא רשמה לו את המספר היא עשתה את זה מהר מאד!

אז רציתי לשאול אותכם מה עושים לו המשטרה על זה שהוא ברח:roll:

פורסם
אני מחכה בצהריים לאוטובוס ומאחורי בתוך מין כזו כניסה של בניין אני רואה שתי שוטרות מתחבאות שם וזה

אז שאלתי אותם מה הם עושות שם אז הם אמרו לי שהם מנסות לתפוס כאלה שלא עוצרים בעצור.

בקיצור איזה אחרי שהם עצרו איזה קטנוע ואוטו רשמו להם דוחות ונתנו להם ללכת.

הם עוד פעם התחבאו בקיצור פתאום קטנוע "טרקר" לא עצר עצירה מוחלטת עם רגל הוא המשיך אז אחת

השוטרות רצה אליו הוא החליט לברוח לה.

הוא הצליח ברגע האחרון אבל היא רשמה לו את המספר היא עשתה את זה מהר מאד!

אז רציתי לשאול אותכם מה עושים לו המשטרה על זה שהוא ברח:roll:

בימים מטורפים שכאלה של פח"ע..וארועי טרור שונים.מי שבורח ממשטרה מסכן את עצמו מאוד מאוד..

אם היא היתה מחליטה לדווח עליו כחשוב מבחינה בטחונית...הוא היה מצטער על זה שלא לקח דו"ח.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
מה הוא מקבל אבל?(קנס?,שלילה?)

סוף שבוע רומנטי עם החוקר ג'ורג' ומקל של מטאטא...

ניראה לי שאם הוא לא גנוב הוא יקבל דו"ח או ביקור בבית...

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

זה מזכיר לי פרק של "זהו-זה" על הבחירות לכנסת.

הפרסומאים של העבודה עושים ישיבה ומנסים להחליט לגבי התעמולה.

דבל'ה מציע להראות לבוחרים את התשדירים רק אחרי הבחירות כדי להראות להם מה הם הפסידו...

לעניננו, במקום לעמוד גלויות ולהרתיע מביצוע העבירה, בואו נתחבא ונראה לו מה הוא הפסיד.

לגבי הטרקר, אם הוא מצליח להוכיח בבית משפט שהשוטרת לא הספיקה לאותת לו לעצור- מה שאני בספק בגלל הצורך להתחבא- הוא מוציא את המשטרה בנזיפה.

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם
זה מזכיר לי פרק של "זהו-זה" על הבחירות לכנסת.

הפרסומאים של העבודה עושים ישיבה ומנסים להחליט לגבי התעמולה.

דבל'ה מציע להראות לבוחרים את התשדירים רק אחרי הבחירות כדי להראות להם מה הם הפסידו...

לעניננו, במקום לעמוד גלויות ולהרתיע מביצוע העבירה, בואו נתחבא ונראה לו מה הוא הפסיד.

לגבי הטרקר, אם הוא מצליח להוכיח בבית משפט שהשוטרת לא הספיקה לאותת לו לעצור- מה שאני בספק בגלל הצורך להתחבא- הוא מוציא את המשטרה בנזיפה.

לדעתי הדבר הבזוי ביותר שמהשטרה יכולה לעשות זה להתחבא ולקנוס קנסות!

הם מעדיפים להתחבא, לחכות לביצוע עבירה, לקנוס ולתת למדינה עוד כסף.....

מה שהם יכולים לעשות זה לעמוד במקום בולט ומואר עם מנורות סירנה דלוקות מה שבוודאי ירתיע נהגים סוררים לא לעבור על החוק.

ובמיוחד עלינו, הנהגים לא הקרימינלים השיטתיים, שיראו משטרה אז יחשבו יותר מפעם אחת האם לעבור על החוק (לא לעצור בעצור, לחרוג מעט מהמהירות הרשומה בחוק).

אבל זה כלל לא ריאלי.......המדינה לא מרוויחה מזה גרוש.....!

חבל.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...