Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהרים הגעתי לביתי והחנתי את הרכב ברחוב מדובר היה בשעה ממש לחוצה ברחוב כיון שיש שם גם בית ספר ושני גנים, למרבה טיפשותי נעלתי את הרכב עם המפתחות בפנים, מדובר בצרור שיש בו גם את המפתחות של הבית, החלטתי לעשות סיבוב לחפש איזה ברזל ולפרוץ את הרכב, מצאתי באמת ברזל שנראה שיהיה אפשר לפרוץ איתו, אך כשהגעתי לרכב פחדתי שאנשים יציקו לי וישאלו שאלות מיותרות בקשר לזה שאני פורץ לרכב, עבדתי כרבע שעה על הרכב עד שהצלחתי לפרוץ בהצלחה, במשך כל הזמן הזה עברו אנשים וילדים משני צידי המדרכה, וגם תנועה כבדה של רכבים, ואף אחד לא הפריע לי במהלך הפריצה,

מה דעתכם ? האם זה היה ברור שבעל הרכב מנסה להכנס לרכבו שלו, או שזה משום חוסר אכפתיות של אנשים מרכושו של הזולת.?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

מקרה מעניין..

אך אני אישית אם הייתי רואה מישהו מנסה לפרוץ לרכב באמצע היום ברחוב בו יש תנועה ערה של אנשים ורכבים, הייתי מסיק שזה אכן בעל הרכב מאשר סתם פורץ בעל ביטחון עצמי מופרז.

אבל זה רק אני.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

את האמת? כנראה ש:

א. זה לא מעניין אף אחד

ב. גם את מי שזה מעניין, כנראה שהוא פוחד להדקר/לקבל כדור ואז להכנס לכלא כי הוא הגיב.

אגב, בדיוק לפני שבוע בקניון לב תלפיות בירושלים, בשעה 2 בצהריים, אני נכנס לחניה ורואה לידי מישהו יושב על הרצפה, עם מברגה ופטיש ומפרק טמבון קדמי לאונו.

עשרות רכבים, עשרות אנשים ואף אחד אפילו לא מתקרב.

איך שעשיתי לכוון שלו שתי צעדים (בכלל רציתי לשאול אותו אם הוא צריך עזרה...) הבן אדם תפס את הריצה של החיים והשאיר שם את המברגה, הטמבון והפטיש.

הזמנתי משטרה אבל לא נראה לי שזה מעניין אותם במיוחד.

פורסם

עניין של מזל, במקרה זהה לשלך עצרה לידי ניידת שאחד השכנים הזמין, בדקו במחשב שאני אכן הבעלים של הרכב ונסעו.

אודי A4

דימה.

פורסם

הנה תשובה אפשרית לשאלה:

נכון, אלה אופניים אבל אני חושב שתגובות של אנשים יהיו דיי זהות בשני המקרים.

TFSI Power

פורסם

אצלי במקרה שלך אנשים שאלו אם אני יודע מה אני עושה.

לא היה להם צל של ספק שאני בעלים של הרכב.

לא יודע למה.

פורסם

קרה לי אותו הדבר, רק באמצע הלילה, ברחוב פחות הומה ממה שאתה מתאר.

הייתי עם חבר שעזר לי (שנינו בני 18 בערך), ואני מאמין שנראנו קצת חשודים.

אף אחד לא שאל שום דבר, וכשבאה ניידת סיור משולב, לא רק שהם לא שאלו אם הרכב שלי או מה קרה, הם גם עזרו לי לפרוץ לרכב.

מוזר.

פורסם
השאיר שם את המברגה, הטמבון והפטיש.

קיבלת מברגה במתנה ואתה עוד מתלונן? :lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אצלי היה פעם ככה ועם ככה. פעם אחת עצרה לידי הולכת רגע ושאלה מה אני עושה בדיוק. בפעם השנייה נסעתי 10 דקות עם אזעקה פועלת כי היא נדפקה ולא זכיתי לשום תגובה

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

פורסם

כ ראה שאנשים הסיקו שאם זה לוקח כל כך הרבה זמן אז זה ממש לא המקצוע שלך.

לגבי משטרה, אין מה לבנות עליהן. לפני כ 10 שנים אשתי השאירה אוטו באשדוד בלילה ושברו לו את כל החלונות. בעקבות טלפון מהמשטרה ב 4 בבוקר הבאתיאותו בקור מקפי כשכולי עטוף ולאוטו אין חלונות. בכניסה לאשקלון היה מחסום משטרתי שחשבתי שיעצרו אותי לפחות לבדיקה אבל הם התעלמו מהמצב של האוטו ומהנהג העטוף מכף רגל ועד ראש.

אחר כך הרמתי טלפון לתחנה לנסות להבין איך לא בודקים רכב כל כך חשוד והתגובה שלהם היתה די אדישה וכללה רק אמירה סתמית שהם יידעו את השוטרים שהיו במחסום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יכול להיות שזה תלוי מיקום וערנות שוטרים בסביבה. לפני כמה שנים יצאתי מבית של חבר בחולון וגיליתי שאור הברקס דולק קבוע (היוניט שעל הדוושה יצא מהמקום). לקח לנו כמה דקות טובות להחזיר אותו וכל זה בדלתות פתוחות כאשר כל אחד מאתנו מפותל בתוך הרכב מכל כיוון. ניידת שעברה במקום דווקא בהחלט התייחסה אלינו, אך השתכנעה שהרכב שלי מבלי לראות רשיון, משום מה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מקרה מעניין..

אך אני אישית אם הייתי רואה מישהו מנסה לפרוץ לרכב באמצע היום ברחוב בו יש תנועה ערה של אנשים ורכבים, הייתי מסיק שזה אכן בעל הרכב מאשר סתם פורץ בעל ביטחון עצמי מופרז.

אבל זה רק אני.

על זה הם בונים בדיוק. לא חסר גנבים שמתחזים לעובדי חברת הובלות, כבלים, מדבירי חרקים ומה לא.

הנה תשובה אפשרית לשאלה:

נכון, אלה אופניים אבל אני חושב שתגובות של אנשים יהיו דיי זהות בשני המקרים.

חח, אני שמח לראות שיש גירסה ישראלית. מזכיר לי בדיוק את החברה מניו יורק שעשו סרט כזה ואפילו עשו עוד אחד 7 שנים אחרי זה בכדי לראות אם משהו בגישה של אנשים השתנתה.

בסרט השני, אחרי שהם התאמצו נורא שוטרים סוף סוף שאלו אותם לפשר הדבר.

רק שתראה באיזה קלות פותחים מנעול.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לגבי משטרה, אין מה לבנות עליהן. לפני כ 10 שנים אשתי השאירה אוטו באשדוד בלילה ושברו לו את כל החלונות. בעקבות טלפון מהמשטרה ב 4 בבוקר הבאתיאותו בקור מקפי כשכולי עטוף ולאוטו אין חלונות. בכניסה לאשקלון היה מחסום משטרתי שחשבתי שיעצרו אותי לפחות לבדיקה אבל הם התעלמו מהמצב של האוטו ומהנהג העטוף מכף רגל ועד ראש.

לשוטרים ותיקים יש חוש כמעט נבואי במקרה הזה. הייתה לי פעם חברה שח״מית, וכשהיו עושים מחסומים לבדיקת רשיונות, השוטר הותיק היה עומד במורד הכביש ומסמן למכוניות לעצור. אחוזי ההצלחה שלו בלבחור מכוניות עם בעיות בניירת/ביטוח/ר״פ היו מרשימים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...