Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שנכון יש הרבה כאלה עדיין על הכביש שעדיין נוסעות, ממה שאני רואה רובם מקולפות עם פגושים לא במקום, ונכון לא ראיתי את כולם.

אכן הרכבים האלה נוסעים הרבה מאוד ולא רגישים להזנחה, אלה שכן ראיתי או שאני מכיר אכן מוזנחות ולמרות זאת נוסעות טוב. אני חושב שזה הסיבה שאומרים שמכוניות יפניות אמינות.

לגביי מאזדה ממה שאני מכיר הרבה מהם עם גיר גמור, מנוע מעשן ופגושים ברצפה.

תאמין לי אתה מבוזבז פה בפורום, אתה פשוט עילוי בלראות הכול ולדעת הכול.

כניראה שראית את כול המאזדות בארץ, עזוב את זה שזה הרכב הכי נפוץ שיש בערך (מאזדה 3/6) והצלחת לראות את כולם, כול הכבוד.

ואתה צודק, נכון, רוב המאזדות עם גיר גמור, מנוע מעשן ופגושים בריצפה :roll:

אנשים יכולים לדבר שטויות לפעמים שזה מדהים!

אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר, לפעמים עדיף שתשתוק וזהו.

סתם ככה טיפ ידידותי.

פורסם

כשאתה רוכש מכונית בת חמש שנים ויותר, טיב התחזוקה שהיא עברה - הוא שיקול מרכזי בקניה.

גם מכונית אמינה ועמידה - אם לא יטפלו בה כיאות, היא תהפוך לגרוטאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כניראה שראית את כול המאזדות בארץ, עזוב את זה שזה הרכב הכי נפוץ שיש בערך (מאזדה 3/6) והצלחת לראות את כולם, כול הכבוד.

סתם ככה טיפ ידידותי.

כל הכבוד :lol:

לפי הסימלון אני מבין שאתה בעניין של צרפתיות, אז מה עם בעיות החשמל ? תגובות מלומדות כאלה אתה מעדיף?

לצערי אני מכיר לא מעט מאזדות טיוטות וכמעט כולם נראות שחוטות ועייפות לאחר 10 שנים אפילו השמורות ביותר, מה שנכון כולם עדיין נוסעות.

פורסם

בתור אחד שיש לו מהעבודה קורולה 2007 עם 200k קמ וממש במקרה גם היתה לו לפני שנים מאזדה 3 2004 שנמכרה ב2009 עם 200k קמ על השעון אני מרשה לעצמי להגיד לך דבר אחד:

הלוואי והטויוטה היתה מחזיקה מעמד כמו שהחזיקה המאזדה 3.מכל הבחינות.חיצונית ופנימית.

אה והמאזדה עברה חיים יותר קשים מהקורולה.אז בבקשה סייג לחכמה שתיקה.לא לבלבל את המוח עם שטויות.

חבר,אתה חופר

פורסם

טוב, אז בעיקבות אותו חבר שחלק עלי החלטתי לבדוק.

אתמול בחנתי באיזור מגוריי טיוטות ומאזדות, אני מבין שזה לא הכי מדוייק.

מתוך 7 קורולות חוץ מ1 כולם מקולפות, זו שלא דווקא מודל 2000 הישן ביותר.

אחת מהם היא של שכן שלי שסבל מהחלפת מנוע פעמיים וגיר דפוק שעד היום נוזל.

במאזדות הפגושים משופשפים ונפולים חוץ מ 3 חדשות מודל 2010 ומעלה.

מסקנה קורולה עדיף ישן עד 2001 ומאזדה עדיף חדש מ3 החדשה.

אני יודע שזה לא מדוייק אבל בכל זאת.

הסתכלתי גם על רכבים אחרים רוב הסיאטים עם מכות בדלתות.

אני לא משועמם זה היה בהליכה שאני עושה כל ערב.

פורסם

סתם ככה טיפ ידידותי.

אני לא כותב רק בפורום יש לי משפחה ועבודה כך שהזמן שאני משקיע פה הוא אפסי , כך שאני לא מבוזבז אולי אתה כן.

פורסם
אני לא כותב רק בפורום יש לי משפחה ועבודה כך שהזמן שאני משקיע פה הוא אפסי , כך שאני לא מבוזבז אולי אתה כן.

אכן, התשובה הבוגרת ביותר בפורום עד כה :roll::shock:

פורסם

חוזרים לעניין...

איך מוכרים קורולה עם מחירון גבוה כזה? מסתכלים מה הרכב הכי זול בYAD2 מבין הקורולות למכירה ומציעים את שלך למכירה ב-1000 ש"ח פחות. בוודאות תקבל טלפונים ותמכור באותו יום 8)

פורסם

הרכב הזה ימשיך להמכר בסכומים הגבוהים האלה מאחר וקהל היעד שלו הוא אנשים מקובעים שפוחדים משינויים ויהיו מוכנים לשלם הרבה כדי להמנע מכך. בעבר "חקרתי" את הנושא לכל בעלי הקורולות מכנה משותף אנשים מבוגרים או כאלה שמחזיקים בדעות קדומות, שמשוכנעים שקורולה זה הרכב הכי טוב שיש. למרות כל התקלות שהיו בדגמי 03-05 ומיליוני רכבים שנקראו למוסכים כנראה, שאם זה היה קורה נניח ברנו החברה הייתה נמחקת מהנוף הישראלי.

למעשה, מניסיון טויוטה קורולה זה רכב טוב אמין, חסכוני יחסית וזריז. אבל מחירו לא ריאלי בכלל וחוץ מזה לא חסר משפחתיות שעדיפות עליה בבטיחות, בנוחות, במרווח וכן גם באמינות!

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
הרכב הזה ימשיך להמכר בסכומים הגבוהים האלה מאחר וקהל היעד שלו הוא אנשים מקובעים שפוחדים משינויים ויהיו מוכנים לשלם הרבה כדי להמנע מכך. בעבר "חקרתי" את הנושא לכל בעלי הקורולות מכנה משותף אנשים מבוגרים או כאלה שמחזיקים בדעות קדומות, שמשוכנעים שקורולה זה הרכב הכי טוב שיש. למרות כל התקלות שהיו בדגמי 03-05 ומיליוני רכבים שנקראו למוסכים כנראה, שאם זה היה קורה נניח ברנו החברה הייתה נמחקת מהנוף הישראלי.

למעשה, מניסיון טויוטה קורולה זה רכב טוב אמין, חסכוני יחסית וזריז. אבל מחירו לא ריאלי בכלל וחוץ מזה לא חסר משפחתיות שעדיפות עליה בבטיחות, בנוחות, במרווח וכן גם באמינות!

ממש מצחיק לראות תגובות שכאלו.

אני מבין שאדוני "ערך" עבודת "מחקר" אוניברסיטאית על העניין? דיברת עם כל בעלי הקורולות? פשוט כי היתה לי אחת מס' שנים ולא זכור לי שפנית אלי.....

"אנשים מבוגרים"...."דעות קדומות"....אתן לך רמז - אני לשם הדוגמא החזקתי קורולה ואיני מבוגר במיוחד. דרך אגב אני מרגיש כל כך מקובע שהרכב שהחליף את הקרולה....לא היה קורולה אחרת.

אני מקווה שאתה מכיר את הפתגם - "סייג לחוכמה שתיקה".

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
ממש מצחיק לראות תגובות שכאלו.

אני מבין שאדוני "ערך" עבודת "מחקר" אוניברסיטאית על העניין? דיברת עם כל בעלי הקורולות? פשוט כי היתה לי אחת מס' שנים ולא זכור לי שפנית אלי.....

"אנשים מבוגרים"...."דעות קדומות"....אתן לך רמז - אני לשם הדוגמא החזקתי קורולה ואיני מבוגר במיוחד. דרך אגב אני מרגיש כל כך מקובע שהרכב שהחליף את הקרולה....לא היה קורולה אחרת.

אני מקווה שאתה מכיר את הפתגם - "סייג לחוכמה שתיקה".

התגובה שלך לא שווה התייחסות אבל בכ"ז.

צודק. לא כל בעלי הקורולות. הכוונה הייתה "רוב בעלי הקורולות".

לשאלתך, לא ערכתי עבודת מחקר ולא הזכרתי שדיברתי עם בעלי קורולות על כך, והנה לך תשובה למה לא פניתי אליך.

מה שכתבתי "חקרתי" זה מהסתכלות מהצד על כמה עשרות בעלי קורולה, וזאת המסקנה שלי עוד הפעם לגבי הרוב.

מקווה רק שלא נפגעת יותר מדיי.

ד"א אני מכיר את המשפט, השאלה אם אתה מכיר את המשפט "קשוט את עצמך ואח"כ קשוט אחרים " אם כן אז היית צריך להבין שסייג לחוכמה שתיקה מתייחס קודם אליך! לילה טוב שיהיה!

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

לצערי התגובות שלך מלכתחילה מיותרות ולא מוסיפות הרבה לשירשור (בלשון ההמעטה)...העיקר שהמקלדת סופגת הכל.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לא ברור לי על מה אנשים מדברים יש לנו במשפחה קורולה 2004 והיתה לי בליסינג אחת מאותה סדרה זאת שעדיין אצלנו חצתה כבר את רף 200000 ק"מ. אני עשיתי 115000 ק"מ עד שהוחזרה לליסינג.

שתיהן לא סבלו בעיות במנוע בכלל, וזאת שאצלנו נוסעת כמו שיצאה מהסוכנות.

הבוצה נבעה משימוש במסנני שמן שאינם מקוריים והמנועים המדוברים כבר מזמן לא אתנו.

מכונית שטופלה כיאות עם חלפים מקוריים - אין סיבה לדאגה.

אכן לקורולה מדגם 2003-2007 שילוב מנוע-גיר מצויין עם מרווח סביר למשפחה, וצריכת דלק טובה ( כ-12 ק"מ/ליטר )

בקורולה שהייתה ברשותי (2003) החליפו את המנוע עקב בוצה והיא טופלה רק במוסכים מורשים וע"פ הספר.

מניסיון של הרבה שנים טובות עם הרכב ומעל ל- 200K, אפשר להגיד שלמעט סוגית הבוצה במנוע, מדובר ברכב אמין,זול לאחזקה, זריז וחסכוני. בנוסף, הנסיעה בו נעימה הרבה יותר מבסיוויק/ לאנטיס/ אימפרזה של אותן שנים.

מכרתי את הרכב שלי עם 260K לפני כמה חודשים ב- 40000 ש"ח וזו שרכשה אותו ממני מרוצה ממנו עד הגג.

ד"א, אני לא שייך לעדר, לא מקובע ורוכש את הרכב ע"פ ההתאמה שלו לדרישותיי- כשרציתי רכב מהנה לנהיגה, קניתי 106XSI, שחיפשתי רכב אמין ושקט, קניתי את הקורולה והיום כשאני נוסע הרבה וצריכת הדלק חשובה לי מאוד, רכשתי ג'אז ידנית.

• תוכן חדש...