Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזדה- 323 שנת יצור 2003 1600 סמ"ק LXF

היונדאי שנת 2003 1350 סמ"ק GLS

שתיהן אוטו'. שתיהן ידיים פרטיות נמוכות וק"מ נמוך.

מי תהיה עדיפה מבחינת אמינות, עלויות אחזקה, נוחות וכו'?

:-P

hasta la victoria- siempre

פורסם

הגטס תהיה זולה יותר בכל פרמטר (ואם סופר-מיני מספיק לך אתה לא צריך יותר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שתיהן אמינות, לא יקרות לאחזקה, גירים אוטומטיים מאוד אמינים. שני רכבים שמראים אמינות מאוד גבוהה בשוק הישראלי, גם בתור רכבי ליסינג והשכרה, ובוודאי בתור רכבים פרטיים.

נוחות - אף אחד מהם לא חזק בנושא הזה. בגטס שהייתה לי הנוחות הייתה סבירה, אבל אני לא יודע אם זו אותה נוחות של מודל 2003. החזקתי גטס ממודל 2008.

צריך לקחת בחשבון שהגטס שבחרת היא עם המנוע ה"בעייתי" בנושא של צריכת הדלק.

עד כמה שזה מצחיק, סביר להניח שהלאנטיס תראה צריכת דלק עדיפה.

מאידך, אם אתה צריך רכב קטן יותר, להדחף איתו במקומות חניה צפופים וכו', אז הגטס עדיפה.

בכל מקרה, בשני המקרים, רוב הסיכויים שלא תיפול ברכישה שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

את האמת שבלאנטיס שלי (2003) אני משיג צריכת דלק עדיפה בהרבה מהגטס של חברה שלי אחי הקטן, ושנינו עם אותה נסועה פחות או יותר (עירוני, מזגן, וכדומה)

עד כמה שזה מצחיק כמו שרשמו.

תלך על מה שמתאים לך מבחינת גודל, אישית הייתי מעדיף את הלאנטיס רק מבחינת הנוחות שלדעתי האישית עדיפה בה מאשר הגטס, ישבתי ונהגתי בשתיהן.

מבחינת אמינות שתיהן מאוד אמינות.

דלק כבר רשמנו.

אני תמיד צוחק על הגטס שיש לה צריכת דלק של רכב ספורט (שלה אפילו גרועה יותר מחלקם) אבל עם כוח של אונו מנוע 900 :wink::lol:

פורסם

אם הבחירה היא בין השתיים הנ"ל (שלמרות שכ"א בסיגמנט אחר) - עדיפה כבר הלאנטיס (אם עלות האחזקה דומה ויש ללנטיס עדיפות בצריכת הדלק). עדיף כבר להתרווח קצת :wink:

alfa 156 2.5.

פורסם

צריכת הדלק שלהן אולי דומה, אך אגרת הרישוי ומחירי החלפים של הלנטיס גבוהים משמעותית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מחירי הביטוח הטסט והאחזקה (חוץ מדלק) יהיו יקרים יותר במאזדה.

האם הגטס היא GLS כמו שרשמת? לפי מה שידוע לי GLS יש רק בגרסת המנוע 1.6 (שאגב, היא מאוד מומלצת בניגוד ל1.35)

למכירה ידית פתיחת דלת נהג מברזל לאיביזה 2001-2

וכמו כן ממיר במצב מצויין. פרטים בה"פ

פורסם
צריכת הדלק שלהן אולי דומה, אך אגרת הרישוי ומחירי החלפים של הלנטיס גבוהים משמעותית.

זה יתקזז לו עם צריכת הדלק הגבוהה יותר של הגטס.

מחירי הביטוחף הטסט והאחזקה (חוץ מדלק) יהיו יקרים יותר במאזדה.

האם הגטס היא GLS כמו שרשמת? לפי מה שידוע לי GLS יש רק בגרסת המנוע 1.6 (שאגב, היא מאוד מומלצת בניגוד ל1.35)

למיטב זכרוני יש GLS 1.35.

בוודאות ב1.4 (החל מ2006) היה GLS.

הנה יד 2 גם טוען:

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=22479&Year=2003

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מצטער, אבל השאלה שלך מעידה שאתה לא לגמרי יודע מה אתה מחפש ברכב. לשאול מה עדיף - לאנטיס או גטס, זה כמו לשאול מה עדיף לאכול - לחם או ביצה. שניהם מאכלים, אך אין כל קשר ביניהם, וחולגי הוא היחיד שציין ששתי המכוניות אינן מאותו סגמנט.

כשתגדיר מה הצרכים שלך ועבור מי/כמה משמש ברכב, נוכל לענות יותר בדייקנות האם עדיף לך רכב משפחתי או סופר-מיני.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

העובדה שהוא כלל את הגטס ברשימתו מראה שהיא מספיקה עבורו.

זה יתקזז לו עם צריכת הדלק הגבוהה יותר של הגטס

אינני יודע על אילו נתונים מתבססת הערכתך המלומדת. ע"פ הנתונים שבידי - צריכת הדלק המשולבת כמעט זהה (יש אפילו יתרון קל לגטס)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...