Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 206 מנורות ערפל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב :smile:

קניתי מנורות H1 לפנסי ערפל אבל מנורת לדים עם 120 לדים.

אחרי שזה כבר הגיע אלי ניסיתי להרכיב אבל היא לא נכנסת בבית מנורה מכיוון שהפתח קטן שם סגורמה אתם ממליצים לי לעשות ? אפשר לעשות איזה קומבינה או משו כזה?

זו המנורה: http://www.ebay.com/itm/390472309352?item=390472309352&viewitem=&sspagename=ADME:X:RTQ:MOTORS:1123&vxp=mtr

פורסם

עזוב קומבינות,

אני חושב שאפילו נורת דמוי קסנון כחולה לבנה תפיק אור חזק יותר.

לדים (לפחות לא למטרות שהיום משתמשים כמוני וכמוך)אינם לחוזק או לעוצמה אלא רק ליופי.

דוגמה: קח אור חנייה מקורי שבתוך הפנסים הקדמיים, תפעיל אותו ותראה לאן והאם הוא נראה על הרצפה.

קח לדים, עד 42 לדים אפילו ותסתכל שאמנם הרפלקטור מפוצץ באור אבל על הרצפה אתה לא תראה כלום.

אמנם לא ניסיתי את הלדים האלו בתור אורות רגילים לרכב, אך לפי מה שיצא לי להבין ולראות אתה תסתכן בעוצמה ממש אבל ממש ירודה. אם מישהו יכול לתקן אותי אני אשמח אם אני טועה.

תקנה נורת דמוי קסנון בגוון מסויים(דוגמה, פיליפס 5000K),

ביחד עם איזה 10-20 לדים כאורות חנייה ויהיה לך אחלה תוצאה.

חשבת, אגב, מה יקרה אם לאט לאט כל לד יישרף באורות האלו שהראית פה?איך תזהה?

פורסם

אפשר רק לקנות עם פחות לדים.

חוץ מזה ה120 לדים האלה לא עושים כלום, תקנה מנורה עם איזה 12 לדים נגיד (או יותר), לדים SMD 5050 ותראה את התוצאה.

כמו שאושר אמר, לדים לא מפזרים אור כמו נורת הלוגן רגילה.

(למרות שאם אתה שם להם עדשה, ויש לי כמה פנסים עם לד SMD גדול וחזק ועדשה, אתה מגיע לרמה של קסנונים לרכב!).

• תוכן חדש...