Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גג לא נפתח 206CC

peugeot 206CC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ברשותי 206CC בימים האחרונים הגג הפסיק לעבוד,אני שומע רעש של המנוע אבל הגג לא נפתח ונשמע ציפצוף.

בספר רכב לא כתוב על זה כלום.

מה יכולה להיות התקלה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה שומע רעש של המנוע מסתובב, והגג לא יורד, סביר להניח שזה מעיד על יציאת גלגל השיניים מהמסילה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

הגג הזה כמעט חף מתקלות והוא מתפקד באמינות שנים.

מה שאתה מתאר לרוב נובע מחוסר שמן,ותמיד הנזילה היא מהבוכנה שמקפלת את מדף הפלסטיק,האם במשיכת הוילון יש כתמי שמן?

אם כן,יש צורך בהחלפת הבוכנה,מילוי שמן לפי הליך מסויים והגג חוזר לעבוד כמו חדש.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

במוסכי היבואן לא ניתן להחליף רק את הבוכנה,אלא להחליף את כל הקיט הכולל מספר בוכנות וכמה צינורות,סדר גודל של כמה אלפי שקלים.

אנחנו מחזיקים בוכנות מחודשת,ומעניקים שנה אחריות על הבוכנה ועל העבודה בכ-1200 ש"ח לפני מע"מ(כולל בוכנה עבודה ושמן.)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לפורום הזה.

הגעתי לאורן שרותי רכב, אורן מייד הראה לי את הבוכנה הנוזלת והחליפה באחרת משופצת לאחר חיבור מחשב ואיפוס תקלות ומילוי שמן הגג חזר לעבוד כמו חדש.

אורן תיקן על הדרך כל מיני דברים שהציקו לי מבלי שאבקש כמו נורות בצג,וידית של המושב שהייתה משוחררת.

וכל זה במחיר זול יותר ממה שנאמר לי בטלפון,ללא ספק,שירות מעולה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...