Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו אימפרזה 94. לא הניע פעמיים - לאחר מכן הניע

Tal1988
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

מדובר בסובארו GL94,

ניסיתי השבוע להניע, לא היה בכלל רעש של סטרטר.. אבל האורות דלקו.

אמרתי אולי טעיתי באימובילייזר, ניסיתי להקיש שוב ולהניע, ואותו הדבר.

אחרי 2 דק' ניסיתי שוב להניע והאוטו הניע כרגיל . מאז יומיים שהכל בסדר.

ממה זה יכול לנבוע? מהסטרטר עצמו ?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעם הבא שזה קורה לך, נסה לדפוק עם ידית של מברג בסטרטר. אם האוטו מניע אחר כך, סימן שהגיע זמן לשפץ את הסטרטר (פנה לחשמלאי רכב).

זה משהו שקרה לי פעם בסיטרואן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות!

לפני שנה הייתה לי בעיה בהנעה, אבל אז בניסיוניות הנעה היו רעשים ..מן חיכוך כזה. באמת ניסיתי לדפוק עם מוט איפה שהפחמים וזה עזר, החליפו לי לסטרטר חדש. בכל מקרה האחריות עליו נגמרה(7 חודש)..והפעם גם לא היו בכלל רעשים. אז אמרתי נבדוק אופציות אחרות לפני שאני אפנה שוב לחשמלאי רכב.

אני אבדוק את העניין עם המצבר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסובארו הרבה פעמים מוסיפים ממסר לסטרטר עקב נפילת מתח בסוויץ'. כדאי שחשמלאי יבדוק את העניין.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...