Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין מה כל כך קשה לכם להבין?

אם מדובר ב 350Z, הרכב נמוך מאוד, ויש לו גם פלסטיקים בצדדים שבהרמה עם מלגזה

יישברו, אם בגלל היא תצליח להכנס מתחתיו.

עכשיו נניח שאתה גרריסט, היית מוכן לקחת סיכון שאתה שובר לרכב כזה את אחת

החצאיות? או חס וחלילה מגרד לו את תחתית הרכב? אני מניח שלא.

ראיתי על הגרר במוו סדרה 3,5, וגם 7, מרצדסים ואאודים לרוב.

לעומת זאת מכוניות נמוכות כמו הניסן, לא תראו אף פעם על גרר מלגזה, וכל רכב שיש

לו גם בלם יד חשמלי, או כל מנגנון אחר שנועל את הרכב בלי אפשרות ידנית לשחרור,

גרר רגיל לא יעז לגעת בו.

מניסיון עם עיריית ת"א החביבה, מרימים על מלגזה גם רכבים נמוכים מאוד ואז גם מנסים את שיטת "מצליח" עם פיצוי שלא מכסה רבע מהדוד המעוך שהשאירו לך...

לפי ההתנהלות לא התרשמתי שהפיצוי יורד לגרריסטים מהמשכורת כך שה"סיכון" מעניין להם אתם יודעים את מה...

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אותי מרגיזה העובדה שבכלל מפחדים לגרום נזקים.

החנית את רכבך סמוך לאיזור, תישא בתוצאות של אם ייגרם לך נזק בגרירה.

אני לא תל אביבי, אבל בפעמים שיצא לי לצאת לת"א עם רכב העדפתי לשלם את ה-20-30 שקלים על החניונים הפרטיים מאשר לחנות במקום שיש בו ספק לקבל דו"ח/גרירה (לפחות אצלי התשלום על החניון היה מתחלק ביני לבין עוד 2-3 חברים).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה זאת אומרת? נראה לך שהגיוני שיגרמו לנזק בשווי אלפי שקלים, רק בשביל דו"ח בסך 250+300 שקל גרירה? מה עשה כבר הבנאדם שקנה את הרכב, חנה לא נכון? אם אי אפשר לגרור, שישימו סנדל. אבל ללכת ולהרוס רק כדי שיוכלו להראות עלאק שוויון זה מטופש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הנה, הסוציאליסטים שוב מרימים את ראשם המכוער.

And also: תזכורת לעצמי לקנות רכב ששוקל 3 טון ומעלה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

^ תשמע אני למדתי שהאמת תמיד נמצאת איפשיהו באמצע בין שתי הגרסאות.

אני רפובליקני בנשמה והייתי רוצה את מרגרט תאטצ'ר בתור קרובת משפחה, אבל לדעתי חשוב לעשות כתבות כאלה ולהרים קול לפעמים, אחרת שיטת השקשוקה רק תלך ותתחזק.

זמין 8)

פורסם

זה מזכיר לי שכל פעם שתופסים איזה איש ציבור מוגל/גונב/מרמה, הוא ישר אומר, אבל כולם גנבו,

וגם גונבים, אז מה אתם רוצים ממני?!

מעניינת אותו רק העובדה שלמישהו אחר אולי לא ניתן אותו עונש כמוהו, וולא זה שהוא עשה עבירה.

פורסם

נושא החניה במקום אסור בנמל תמוה בעיני. הרי יש מספר מקומות חניה במרחקים של 5-15 דקות הליכה משם. אני מגיע לפעמים לנמל, חונה כחוק, הולך ברגל ובדרכי רואה אנשים חונים בחניית אוטובוסים, באמצע הדרך או חוסמים מדרכות (ואם אני עם העגלה זה מרגיז אותי שבעתיים וכבר ציינתי את זה בפוסט אחר).

אם מישהו נכה ולא מסוגל ללכת את אותם 15 דקות, שילך לוועדה ויוציא תו בהתאם. אם לא, שיתכבד ויחנה בלי להפריע לתנועה או שישא בתוצאות.

לגבי מכוניות יוקרה שחונות איפה שבא להן - התופעה קיימת ומכוערת. רק עיוור לא רואה שגדול מאוד אחוז מכוניות היוקרה מבין אלו החונות באופן מזלזל שכזה. כנראה הפיתרון של ניידות צילום אוטומטיות יפתור את בעית הפקח שמפחד לתת דו"ח למרצדס השחורה של "איש העסקים המקומי". המחשב כמובן לא ישים קצוץ ולא אכפת לו כמה "מכובד" הבעלים של הרכב. וכמו שנהגת השודים ציינה - מכונית שלא ניתן לגרור ומפריעה לתנועה והולכי רגל - צריכה לקבל קנס גדול (אפילו גדול יותר מאשר מכונית שכן נגררה - על מנת לגלם את ההפרעה הכבדה יותר לתנועה ועל מנת למנוע "מצליח").

פורסם

אני ממש לא בעד אכיפה סלקטיבית או אפליה כלשהיא,

אבל ללכת לצלם רכב אחר שביצע את אותה העבירה כמוך ולהעלות לפייסבוק תוך כדי התבכיינות שאותו לא גררו, זאת חוצפה וצרות עין. אותו סטודנט הוא פשוט בכיין - עברת על החוק, חטפת דו"ח וגררו לך את הרכב, מאוד מבאס, תשלם כמו גבר ותמשיך הלאה.

אם הייתי במקום בעל הניסן והייתי תופס את אותו סטודנט מצלם לי את הרכב במטרה לשלוח בפייסבוק לעיריית ת"א הוא היה שומע ממני מה אני חושב עליו, בדיוק כמו שכל אחד פה היה משמיע לו.

רק במדינה שלנו יכולים לעשות כזה רעש על "אפלייה לכאורה בגרירת רכבים" אבל למשל על הסלקציה/אפליה במועדונים נגד אתיופים עוד לא ראיתי סטודנטים מתרעמים עם שיתופים ולייקים.

הפכנו לאגואיסטים, כל אחד רואה יותר את עצמו ופחות את האחר.

פורסם

אז מה לשתוק?

"לקבל את זה כמו גבר" בזמן ששכן שלך לא מקבל את זה?

וואלה לא, לפחות לא אצלי...ואני ממש לא בכיין.

אם כל אחד היה שותק "ומקבל הכל כמו גבר", המצב היה ממש גרוע.

פורסם

סטודנט קטנוני. הרי זה ברור שאילו היה מגיע עם ה LS350 של אבא, היה חונה בדיוק באותו מקום. מקווה שלפחות הוא למד את הלקח להבא, להגיע עם הרכב של אבא. :D

תחנו כחוק ותהיו שקטים לעזוב את הרכב, במקום להתעסק ב"אכלולישתולי". החניון החינמי של רידינג נמצא במרחק של 10 דקות הליכה משם, ד.א.

פורסם

@Doc slow: נו, ורוב אלו שנוסעים כמו ערסים ו/או מטורפים על הכביש נוסעים במזדה או בהיונדאי... (מבין למה כוונתי?)

בעלי מזדה יאו היונדאי: זה להעביר מסר, לא להיפגע.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אחוז יחסי, אל תתחכם.

בגלל שאני עם ילדים קטנים, נמל תל אביב הוא מקום בילוי די מוצלח (ולא מאוד רחוק) ויוצא לי להגיע לשם די הרבה. אני תמיד מחנה ברידינג והולך משם ברגל, בכל פעם אני חולף על 20-30 מכוניות שחונות שלא כחוק ותאמין לי שאחוז מכוניות היוקרה שחונות באופן ברברי עולה משמעותית על חלקן באוכלוסית המכוניות הכללית.

ועוד משהו, כמה פעמים ראית על המדרכה מול בית קפה אופנתי מאזדה3 או יונדאי I30? וכמה פעמים חנתה שם מכונית או ג'יפ יקרים? האם רק מיליונרים הולכים לבתי קפה?

האמת שזה לא משנה - מי שחונה באופן ברברי כזה צריך להענש. בעלים ממוצע של מאזדה3 יפגע מאוד מקנס ובוודאי מגרירה, אולם מאחר שאדם בעל מכונית מפוארת פחות פוחד מגרירה וגם קנס לא ממש מזיז לו, כנראה שצריך לתת למי שמפריע לתנועה או למעבר הולכי רגל נקודות לרישיון (משום שזאת למעשה עבירת תנועה). אחרי 3-4 פעמים כאלו הוא יוכל להגיע לנמל עם מרצדס בעלת כובע צהוב על הגג.

• תוכן חדש...