Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נזילת שמן הגה כח מיצבושי לאנסר שנת 91

אני בודק אתמול שמן הגה כח היה חסר ליטר. מילאתי היום אני בודק עוד פעם חסר ירד לפחות חצי ליטר. אני רואה שיש נזילה טיפות גדולות לא הבנתי מאיפה זה יוצא ואיך אני מתקן את זה?

תודה.

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם

לפי התמונות נראה שיש לך נזילה על המסרק בחיבור של הצינור. נסה להדק (בעדינות!) את הבורג שלו. אם לא עוזר, נסה להחליף את דסקיות האטימה, כך:

1. נקה היטב את איזור החיבור הנוזל.

2. פרק את הבורג.

3. הוצא את שתי דסקיות האטימה (נחושת או אלומיניום).

4. נקה היטב את הבורג, קצה הצינור ושטח החיבור שעל המסרק.

5. הרכב דיסקיות חדשות והדק את הבורג בזהירות. זה בורג חלול ולכן חלש.

בהצלחה.

דני

פורסם

הבורג הוא אמנם חלול, אבל מניסיוני, עד שלא מהדקים אותו חזק למדי יצא לך משם שמן כי השמן מגיע בלחץ מהמשאבה. עדינות לא ממש תעזור.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני ינסה לחזק אותו מקווה שלא יישבר...

*מה קורה עם כל השמן בורח לגמריי ההגה נעשה קשה והמשאבה יכולה לשבוק חיים?

תודה.

פורסם

שלום לכולם חיזקתי את הבורג עכשיו לא יוצא מאותו מקום שמן הוספתי את השמן החסר אני מניע את הרכב מסובב את ההגה ימינה שמאלה כמה פעמים לראות שאין נזילות ואז אני רואה שהשמן הגה גולש מהבקבוק מהמכסה למעלה גולש וגולש...למה זה גולש עכשיו?

יש איזה ניקוז שצריך לעשות או בעיה אחרת?

תודה.

DSC_0053.jpg

פורסם

כדי להוציא אוויר מהמערכת, מסובבים את ההגה עד הסוף לשני הצדדים.

האם המצב מתייצב או שכל השמן יוצא? יכול להיות שהיה לך עודף, או בועת אוויר גדולה.

דני

פורסם

זה מתחיל לצאת ולא עוצר עד שאני מכבה את הרכב. ואין הרבה שמן, מילאתי עד הקו של המקסימום אבל הוא גולש בחוץ. בשביל לנקז אוויר צריך לסובב את כל ההגה ימינה ולהחזיק אותו בסוף לחוץ ואז יש רעש מהמאשבה כזה כמה שניות להחזיק ואחר''כ שמאלה כמה שניות להחזיק אותו עד הסוף?

וצריך לעשות את זה בלי מכסה?

תודה.

פורסם

לפי מה שאני יודע בסופר לנסר ממלאים עד המינימום.

הוא אמור להגיע למקס כשהרכב חם ובעבודה. רוב הסיכויים שאתה דוחף הרבה שמן ואז הוא יוצא כשזה מתחמם.

בקיצור שים עד המינימום.

פורסם

עכשיו נוזל עוד הפעם מהבורג אם אני מוציא אותו לגמרי ומנקה קצת כל השמן במערכת יצא בחוץ?

פורסם

מתעלק על השירשור-

מישהו יודע כמה ליטר של נוזל להגה נכנס בסופר לנסר 95, ואיך מבצעים החלפה מלאה של הנוזל?

תודה

פורסם

תתעלק חופשי אני גם אשמח לדעת כי אני רוצה לפתוח את הבורג...

• תוכן חדש...