Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי הרכב: מאזדה לאנטיס 323 1600 שנת 2000

השלט של האזעקה נראה כמו בתמונה למטה.

יש לי מספר שאלות בנוגע למערכת האזעקה של הרכב:

1. רציתי לדעת קודם כל מהי סוג האזעקה שלי?

2. כאשר האזעקה מזהה "פריצה" היא מפעילה רק את פנסי האיתות ולא מרעישה מהצופר,

כמובן שאני נועל את הרכב עם השלט הרכב רק מפעיל את פנסי האיתות ואין רעש כמו שפעם היה.

מה יכולה להיות הבעיה? הצופר התנתק? הצופר התקלקל? או שיש מצב שיש לזה פיוז שרק צריך להחליף?

3. היכן אני יכול למצוא את "המוח" של האזעקה, החיישן שקולט את הפקודות מהשלט והיכן נמצא הצופר של האזעקה?

תודה מראש לכל העוזרים.

669207.jpg

פורסם
יש לי מספר שאלות בנוגע למערכת האזעקה של הרכב:

1. רציתי לדעת קודם כל מהי סוג האזעקה שלי?

2. כאשר האזעקה מזהה "פריצה" היא מפעילה רק את פנסי האיתות ולא מרעישה מהצופר,

כמובן שאני נועל את הרכב עם השלט הרכב רק מפעיל את פנסי האיתות ואין רעש כמו שפעם היה.

מה יכולה להיות הבעיה? הצופר התנתק? הצופר התקלקל? או שיש מצב שיש לזה פיוז שרק צריך להחליף?

3. היכן אני יכול למצוא את "המוח" של האזעקה, החיישן שקולט את הפקודות מהשלט והיכן נמצא הצופר של האזעקה?

תודה מראש לכל העוזרים.

1. גוארד. (כנראה שם מדבקה)

2. נתק לצופר / צופר תקול / סוויץ' חשמלי בצופר במצב OFF / פיוז? סיכוי קלוש, אלא אם המתקין היה חכם ביותר והתקין נתיך הגנה (פיוז) למניעת ניטרול מוח האזעקה וגרימת נזק לו בזמן אפשרות גרימת קצר מכוון בחיווט הסירנה.

3. אין טעם בשלב ראשון לחפש את מוח האזעקה, אלא לבדוק בתא המנוע האם מגיעים מתחים לסירנה, ופקודה עת האזעקה במצב "צפצוף"

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אגב, עפ"י התקנות החדשות אזעקות סירנה אסורות להתקנה.

לא יודע מה התקנה אומרת לגביי אזעקות ישנות מורכבות.

רענן

• תוכן חדש...