Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:wink:

אתמול הייתה אצלי תאונה,ובעקבות כך הרכב ירד מהכביש.

התאונה קרתה בזמן שעמדנו ברמזור אדום,ורכב מסחרי נכנס בנו מאחור,ואנחנו נכנסנו ברכב שעמד מלפנינו.

היום שמאי רכב בדק והוריד את הרכב מהכביש.

הנהג שנכנס בנו הודה בכך,וכנראה אין שום צורך במשפט,אך אני לא יודע איך כל הסיפור הזה צריך להמשך..

השמאי אמר שצריך להתקשר לביטוח,וכך עשינו,אך הם אמרו שלא יכולים להמשיך,בגלל שהשמאי עוד לא מסר להם את כל הפרטים.

מה שאני רוצה זה לקבל מחיר מחירון של הרכב,ולכן רציתי לשאול אותכם מה אני אמור לעשות כדי לקבל..?ואיך כל זה מתנהל?

כמו כן ישלי ביטוח ישיר,ביטוח חובה וביטוח צד ג.

תודה לעוזרים:-D :-D :-D

פורסם

תן לשמאי שלך לעבוד תוך מספר ימים אתה תצטרך לחתום על טופס פינוי חפצים ולאחר מכן הרכב שלך יעבור למגרש רוכש השרדים.

לאחר מכן תשלם לשמאי והשמאי יעביר את חוות דעתו לחברת הביטח שלך אשר תתבע את הנזק מצד ג'!!!

חבל שאתה לא שואל את השאלות הנ"ל מהשמאי המטפל , הרי אתה הלקוח והמשלם וזכותך לדעת

במידה ותקבל תשובות אשר לא נראות לך תעלה את הנושא בפורום .

בהצלחה

פורסם

תודה על התשובה המפורטת.

בקשר לשאלות לשמאי,אז אני לא הייתי במקום,כמו כן אימי נהגה ברכב..

דבר נוסף שרציתי לשאול הוא:

1)האוטו נשאר במגרש,זה בסדר?

2)המפתחות,של הרכב,נמצאים אצלם,זה בסדר?

3)אני מקבל את מחיר מחירון של הרכב,אחרי שביטוח חובה תובעה את צד ג?

פורסם
תודה על התשובה המפורטת.

בקשר לשאלות לשמאי,אז אני לא הייתי במקום,כמו כן אימי נהגה ברכב..

דבר נוסף שרציתי לשאול הוא:

1)האוטו נשאר במגרש,זה בסדר?

2)המפתחות,של הרכב,נמצאים אצלם,זה בסדר?

3)אני מקבל את מחיר מחירון של הרכב,אחרי שביטוח חובה תובעה את צד ג?

1) הרכב אמור להגיעה בסופו של דבר למגרש. זה בסדר במידה וזה מתאום עם השמאי וידוע לך מי משלם לך את גובה השרדים שהם בין 8-10% מערך הרכב.

2)כנ"ל במידה והרכב במגרש בתאום מול השמאי המפתחות כולל רזרבי נשארים במגרש.

3)אתה מקבל מחירון כמובן בהתאם למצבו של הרכב כגון (עבר ביטוח ומשפיע בעלות קודמת במידה וישנם.) ומי שתובע זה לא ביטוח חובה אלא ביטחו צד ג' שלך (הסוכן ביטוח שלך )את חברת הביטוח של הרכב הפוגע.

• תוכן חדש...