Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, אני בהחלט איתך בקטע של לדבוק בעובדות, אבל תבין שאנחנו מיעוט וכשתבוא למכור את הרכב (סליחה - לממש את ההשקעה) אתה תגלה שוק רווי באמונות תפלות, אגדות עירוניות וסיפורים מנותקים מהמציאות.

בשוק הזה אין משמעות לעובדות - ותדמית מבוססת על ספקולציות ולא על עובדות, שאלמלא כן היא לא הייתה תדמית.

אז למה אתה לא דבק בהן, בעובדות, ויוצר בכוונה, בתור מיעוט משכיל ומיוחד, בלבול אצל האספסוף?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בהתייחס לשירשור אשר נפתח בתאור מבהיל לגבי עלויות תיקונים:

- עד היום, אף לקוח לא ניזוק ישירות כספית בגלל תקלה.

- מעבר לזה, אין נתונים שמלמדים סטטיסטית על היקף הבעיה. כך שלא ניתן לדעת האם הבעיה חמורה יותר או פחות מבעיות אחרות שקיימות בתעשיה.

- השרשור יכל להסתכם במשפט אחד - "חבר שלי נאלץ לתקן שוב לאחר 120K ק"מ את ה DSG, לאחר שתוקן ב 60K ק"מ. התיקונים כוסו במלואם ע"י אחריות יצרן". זהו!

הכל טוב ויפה,אבל מה עוד 5 שנים?

רכבים שמצוידים בdsg7 נמכרו בכמויות די גדולות,לרכוש אותם כיד שניה בלי אחריות פשוט נראה לי כמו רולטה רוסית.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
בהתייחס לשירשור אשר נפתח בתאור מבהיל לגבי עלויות תיקונים:

- עד היום, אף לקוח לא ניזוק ישירות כספית בגלל תקלה.

- מעבר לזה, אין נתונים שמלמדים סטטיסטית על היקף הבעיה. כך שלא ניתן לדעת האם הבעיה חמורה יותר או פחות מבעיות אחרות שקיימות בתעשיה.

- השרשור יכל להסתכם במשפט אחד - "חבר שלי נאלץ לתקן שוב לאחר 120K ק"מ את ה DSG, לאחר שתוקן ב 60K ק"מ. התיקונים כוסו במלואם ע"י אחריות יצרן". זהו!

האם יש דרך לקבל נתונים סטטיסטיים על היקף הבעיה?

לדעתך, האחריות הוארכה למרות שאחוז התקלות לא היה גבוה משמעותית מהנורמה?

אז למה אתה לא דבק בהן, בעובדות, ויוצר בכוונה, בתור מיעוט משכיל ומיוחד, בלבול אצל האספסוף?

אני מבין שאתה לא רוצה לערבב בין DSG6 לDSG7, אבל האם נכון להניח שלרוב

האנשים יש DSG7?

פורסם

רכבים שמצוידים בdsg7 נמכרו בכמויות די גדולות,לרכוש אותם כיד שניה בלי אחריות פשוט נראה לי כמו רולטה רוסית.

תגיד, יש לך נתון רציני לגבי אורך החיים של הגיר של המתחרות האלטרנטיביות? אתה יודע כבר היום, כשאתה רוכש יפנית חדשה לצורך העיניין שהאוטומאט שלה יחזיק 15 שנה ו 500K ק"מ? זה ודאי?

דווקא יש סיכוי סביר שרכב (בעל DSG) שתוקן במסגרת האחריות יפגוש את התיקון הבא בשלב דומה או אחרי זה של אותן אלא שנדמה לכם שאינן מתקלקלות לעולם.

ובין לבין, הביצועים המשופרים וצריכת הדלק העדיפה, הם רווח...

בקיצור, תשאלו את עצמכם כמה אתם בטוחים שמתחרה אלטרנטיבית מבטיחה משהו לאחר גיל 5....יש 2 צדדים למטבע...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
תודה על תגובה עניינית ומנומקת.

ועדיין, אף חבר לא הצליח להסביר למה האלקטרוניקה של ה"מוח" דורשת טיפול בחדר אטום לאבק, בעוד שכרטיס מסך למשל, שנדרש לחישובים כבדים בהרבה, סופג את כל האבק כמו גיבור ולא קורה לו כלום.

אני גם לא מבין למה מותר לי להתקין מעבד על לוח אם של מחשב בתת תנאים והוא פועל כמו גדול ואילו הדבר הזה לא יכול לספוג גרגיר אבק אפילו.

באמת שאני לא מצליח להבין.

לדעתי,הטיפול בחדר נקי נדרש,בגלל חלקו המכאני של המכאטרוניק

כלומר:מעברי שמן זעירים מרווחי סולונאידים וכו' ולא בגלל היחידה האלקטרונית.

פורסם
תגיד, יש לך נתון רציני לגבי אורך החיים של הגיר של המתחרות האלטרנטיביות? אתה יודע כבר היום, כשאתה רוכש יפנית חדשה לצורך העיניין שהאוטומאט שלה יחזיק 15 שנה ו 500K ק"מ? זה ודאי?

דווקא יש סיכוי סביר שרכב (בעל DSG) שתוקן במסגרת האחריות יפגוש את התיקון הבא בשלב דומה או אחרי זה של אותן אלא שנדמה לכם שאינן מתקלקלות לעולם.

ובין לבין, הביצועים המשופרים וצריכת הדלק העדיפה, הם רווח...

בקיצור, תשאלו את עצמכם כמה אתם בטוחים שמתחרה אלטרנטיבית מבטיחה משהו לאחר גיל 5....יש 2 צדדים למטבע...

איפה ראית טענה כזאת?

הנקודה שלי עלתה בגלל עלות הגיר והתלות (לפחות היום) ביבואן לתיקון, אני מעדיף שילך לי גיר שתיקון שלו עולה 6k ולא 20k הגיוני?

עד שלא תהיה אלטרנטיבה ליבואן בכל הקשור לתיקון הגיר קניה ללא אחריות לטעמי מאוד מסוכנת, מה גם שטענת שרכב בו הוחלף הגיר (יכול להיות גם אחרי שנה של שימוש) הסיכוי שידרוש החלפה נוספת פוחת, על סמך מה בדיוק? אם גיר אחד הלך אחרי 10k ואחר אחרי 100k זה לא נראה שזה משהו עקבי ושניתן לצפות.

יש פה גם טענה שאחרי החלפת מצמדים הגיר הופך לעמיד, עמיד ביחס למה? אתה יודע להגיד לי היום? כי אני יכול להגיד לך שאני מכיר לפחות רכב אחד בו הוחלף גיר והיום הוא כבר מחליק....

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

OK נא עדכן אותי מה המחיר של תיקון גיר SKYACTIVE ומי יודע כרגע לתקן זאת חוץ מהיבואן (הוא יודע לתקן זאת?)

אודה גם על נתונים דומים לגיר הרציף של טויוטה.

ועל הדרך את נתוני הMTBF הכי מדוייקים שאפשר...

פורסם

עוד פעם פולקסווגן וגיר?

המקרה שלי הוא של פולו 1998 ידנית 1600, ובמקרה שלי (ומסתבר שזו מחלה ידועה של הדגם הזה - ואני ממש לא היחיד, ולכל אלו שימהרו להתנפל עליי, כן. אני יכול להביא עדויות אנשי מקצוע בנושא)

הגיר פשוט הולך לעזאזל אחרי 80-120 אלף ק"מ.

במקרה שלי זה היה אחרי 110 אלף. הוחלף גיר מפירוק, ומיד לאחר מכן - גם הוחלף הרכב (לכו תדעו מה עוד מחכה מעבר לפינה)

אני כותב את זה במיוחד לאחר ששי הזכיר את מקרה החלונות הנופלים.. שזה באמת בטל בשישים לעומת מה שתיארתי כרגע

ובזאת אני בא לומר: לכל יצרן ולכל דגם כמעט יכולות להיות מחלות תכנוניות/שגיאות שכאלו.

יש יצרנים ויש מקרים שבהם היצרן עומד מאחורי המוצר והתקלה ומטפל על חשבונו

יש כאלו שמשתדלים להעלים את הנושאים ככל האפשר ולהתנער מאחריות.

ל VAG יש היסטוריה גם לכאן וגם לכאן. המקרה שלי נופל תחת הגדרת ההסתרה.

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

למה חמש שנים?

לרכבים אשר נמכרו ב-2009 תגמר האחריות בעוד שנה בלבד.

לרכבים אשר נמכרו ב-2010 תגמר האחריות בתוך שנתיים בלבד.

על פי טענת חברי הפורום, אלו הן השנים הבעיתיות, כלומר מי שרוכש 2009-2010 ככל הנראה לוקח הימור גדול.

אך יש פה אנשים אשר מעדיפים לטמון ראשם בחול.

הם כמובן צודקים, הכל יופי טופי, אין שום בעיה עם הגיר, אולי איזה קומץ מיקרים פה ושם.

אך הגיר הוא עדיין הגיר הטוב בעולם והופך כל רכב לפאר היצירה, השפיץ של הטכנולוגיה..

שיהיה בכיף, אין על מה להתווכח.

פורסם
OK נא עדכן אותי מה המחיר של תיקון גיר SKYACTIVE ומי יודע כרגע לתקן זאת חוץ מהיבואן (הוא יודע לתקן זאת?)

אודה גם על נתונים דומים לגיר הרציף של טויוטה.

ועל הדרך את נתוני הMTBF הכי מדוייקים שאפשר...

אתחיל בזה שאם אתה רוצה נתונים אתה מוזמן להביא אותם ולוותר על החלק של הרמיזה המיותרת, נמשיך בזה שבמקום שאני נמצא בו בחודשים האחרונים (ארה״ב) מאזדות מצויידות בטכנולוגית הסקייאקטיב מראות אמינות מופלאה וכך גם טויוטה בניגוד מוחלט לתוצרת פלסווגן שמושמצות ( ובצדק) פה בצורה חסרת תקדים!! ובכל סקר אמינות מככבות במקומות אחרונים.

למעשה הvag היחידות שאני רואה על הכביש הן ממשפחת gti.

אחרי שאמרתי את כל זה אציין שאני בעצמי חובב רכבים מתוצרת צרפת כך שאמינות לא בראש סדר העדיפויות שלי ואני לא טוען לחפותם של היצרנים הצרפתים, להפך... ובדיוק אותו דבר עם פולסווגן, כל הכבוד על הצורה בה הם מתמודדים עם חוסר האמינות אבל שום דבר מעבר לזה! את הal4 שרפו כי הוא הולך סביב 130k אבל הdsg בסדר למרות שעולה פי 2 להחליף / לתקן אותו? אולי חדשנות אין בal4 אבל אמין יותר יכול מאוד להיות שהוא כן.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

ל 2 המגיבים מעלי.

שום טמינת ראש בחו"ל - אין לי ספק שלחלק מה DSG יש בעיה. אין לי שום סיבה לבוא ולזרוע חול בעיני אנשים.

אבל אתם ממשיכים בלהציג דברים כאילו קיימות בידכם עובדות ושוב חוזרים על טיעונים שברור שאינם מבוססים.

oria1199 בא וטוען שהוא מעדיף תיקון בעלות 6K על 20K. אפשר להבין אותו. ואז מסתבר שאין כלום מאחורי האמירה הזאת. אף בעל DSG לא שילם עד היום על תיקון ומנגד הוא גם לא יודע כמה יעלה תיקון של התיבות שציינתי. דבר שמתישהו יקרה. אחרי 5 או 7 או 10 שנים. גם את זה הוא לא יודע. אז למה לנפח את הבלון? זאת כל עמדתי בעיניין. הצגה של מספרים נתפסת כאילו יש מאחוריה משהו ואז, הופ, הבלון מתפוצץ...

אגב, דיברת על ארה"ב, שכחת לציין ששם יש אחריות של 10 שנים, אז אולי הוגן יותר לעשות את התרגיל של חיזוי העתיד מול מתחרות לתקופה כזאת? אתה בטוח שגם בתקופה כזאת היפניות וכו' לא יתקלקלו?

alonjp מתמקד (יתכן שבצדק ויתכן שלא. מי יודע...?) בבעלי השנתונים 2009/2010...והשאלה האם רכב אלטרנטיבי (יפני/צרפתי/W.E) ישאר עם אחריות וחסינות מהשנתונים האלו בעוד שנה/תיים? האם מובטח שלא יתקלקלו?

פורסם

זה שעד היום אף אחד לא שילם על התיקון באמת כל הכבוד אבל זה לא הנושא, אני בא ושואל מה קורה ביום שאחרי האחריות?

אז אתה בא ואומר לי על סמך שום דבר שעד אז יהיה פתרון?במשך כל הדיון אתה ״מפריך״ טענות כי הן לא מבוססות ואז בא ונותן השארה בסגנון ״ עד החתונה יעבור״?

עכשיו אם היה מדובר בעוד 10 שנים סבבה יש סיכוי, אבל יש אנשים שעוד שנה הופכים שעון חול, מה תגיד להם? כבר 4 שנים לא בא אף אחד ונתן לכם פתרון, יש לי הרגשה שהשנה זה יקרה?

לגבי ארה״ב, מה שאמרת טוב ויפה אך זוית ההסתכלות שגויה...

באים לנו פה בארץ הקודש ונותנים לנו 5 שנות אחריות, חלקנו אוכלים את הכובע וממשיכים וחלקינו מקבלים זאת כ״לקיחת אחריות של היבואן״.

בארה״ב המצב שונה,כן יש אחריות ל10 שנים אבל משומה זה לא מספיק לאנשים.

אתה יודע למה?

כי בניגוד לישראל ובניגוד לדעה הרווחת שהאמריקאים ״טיפשים״ , הם צרכנים נבונים בהרבה מאיתנו ובניגוד לקו המחשבה שלך הם חושבים קדימה ״עד שאין פתרון לא קונים״.

בארהב הצרכן שולט במוכר ולא ההפך, בארץ המצב מסתבר גרוע בהרבה... לא רק שולטים בנו אנחנו גם אומרים תודה.

שורה תחתונה, ביום שתיקון של גיר כזה יעלה סכום סביר אני יותר מאשמח להיות בעלים של אחת(או יותר אם אם אפשר) עד אז פשוט נראה לי מעשה לא אחראי כלכלית.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

תשובה מפורטת לכך ניתנה כבר בעמודים הקודמים.

לאלה ששאלו אותי המלצתי גם להמנע מהפורדים בעלות הגיר הדומה, עד שיוכח (או שלא) שהן חפות מבעיות אמינות.

ככה זה כשמכונית היא מוצר צריכה יקר ביותר, שתקלה בה משבשת לך את סדר היום באופן משמעותי וגם יוצרת לך חור בחשבון הבנק.

לדעתי,הטיפול בחדר נקי נדרש,בגלל חלקו המכאני של המכאטרוניק

כלומר:מעברי שמן זעירים מרווחי סולונאידים וכו' ולא בגלל היחידה האלקטרונית.

חשבתי על כך ויש לי קושי מסוים עם הטענה הזו:

כי אם המוח ניזון משמן הגיר של המערכת הכללית, אז השמן צריך להיות נקי בצורה מיקרוסקופית, ללא שבבים שנוצרים בעת פעולתו של הגיר וזה ממש לא סביר.

אם מדובר במערכת שימון סגורה (זה לא סביר כי מרק טען שהיחידה מחזיקה גם משאבת שמן), אז האופציה הזו בהחלט תיתכן.

כך או כך, הסיפור כולו נשמע לי מוזר ביותר - ולראיה, אין בשרשור הזה הסבר משכנע שמסביר את הסיבה לכך.

מה שיש זה את מרק שטוען (ויש להניח שהוא צודק) שהשיפוץ צריך להתנהל בחדר סטרילי - הסבר אין.

פורסם
ל 2 המגיבים מעלי.

1 . שום טמינת ראש בחו"ל - אין לי ספק שלחלק מה DSG יש בעיה. אין לי שום סיבה לבוא ולזרוע חול בעיני אנשים.

אבל אתם ממשיכים בלהציג דברים כאילו קיימות בידכם עובדות ושוב חוזרים על טיעונים שברור שאינם מבוססים.

oria1199 בא וטוען שהוא מעדיף תיקון בעלות 6K על 20K. אפשר להבין אותו.

2 . ואז מסתבר שאין כלום מאחורי האמירה הזאת. אף בעל DSG לא שילם עד היום על תיקון ומנגד הוא גם לא יודע כמה יעלה תיקון של התיבות שציינתי. דבר שמתישהו יקרה. אחרי 5 או 7 או 10 שנים. גם את זה הוא לא יודע. אז למה לנפח את הבלון? זאת כל עמדתי בעיניין. הצגה של מספרים נתפסת כאילו יש מאחוריה משהו ואז, הופ, הבלון מתפוצץ...

3 . אגב, דיברת על ארה"ב, שכחת לציין ששם יש אחריות של 10 שנים,

אז אולי הוגן יותר לעשות את התרגיל של חיזוי העתיד מול מתחרות לתקופה כזאת? אתה בטוח שגם בתקופה כזאת היפניות וכו' לא יתקלקלו?

alonjp מתמקד (יתכן שבצדק ויתכן שלא. מי יודע...?) בבעלי השנתונים 2009/2010...והשאלה האם רכב אלטרנטיבי (יפני/צרפתי/W.E) ישאר עם אחריות וחסינות מהשנתונים האלו בעוד שנה/תיים? האם מובטח שלא יתקלקלו?

הנקודה היא השרות הלוקה בחסר והעלמת המידע של היבואן .

1. אתה אומר כעת כי יש בעיה ב DSG - אנחנו יודעים , ופירסום רשמי של VAG אומר כי מ 2007 יש בעיות בממסרות הללו .

ויותר מכך - בארה"ב הם רושמים על כך ברור , מתנצלים מאריכים אחריות ,

ומחזירים כסף ללקוחות ששילמו על התיקון לפני הארכת האחריות .

ומה תשובת היבואן בארץ - ראה דברי רמי חזן מנהל החטיבה ללקוחות שהתלוננו על כך ב 6 באוקטובר 2011, 10:55

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1866225

שאלה - רכשתי ג'טה 1.4 DSG7 ביוני האחרון. לאחר נסיעה קצרה, התחוור לי שמערכת ההילוכים DSG7 מצלצלת ומרעישה,

ופניתי למנהל הטכני, מר שי לוי, שטרח וניפגש עימי. בגדול, הבנתי ש''זה המוצר'', ומר לוי כתב אלי שהוא יאריך את תקופת האחריות ל''מוח'' בלבד,

בשנה נוספת, או עד 100 אלף ק''מ. כתבתי מכתב תודה, אך ביקשתי לדעת מדוע האחריות לא תהיה על כל מכלול הגיר, ובמיוחד לאור הכתוב בספר הרכב,

בדבר התחממות יתר של מערכת ההילוכים, שעלולה לגרום להפסקת הנסיעה, לשם המתנה עד שתתקרר. תשובה לא התקבלה מעולם, ואשמח אם תוכל לענות בעניין.

(בארה''ב, הוארכה האחריות ל-10 שנים, אם כי אני מסתפק בשלש שנים, מתוך הנחה שה-DSG7 באמת מוצלח )

ומה הייתה התשובה מריחה , לא ענה תשובה ואמר נאריך לך אחריות , הרי אתם יודעים שיש בעיה למה לשגע את הלקוחות .

שאלה - מר חזן, אני שמח להזדמנות לשאול אותך באופן ישיר. שאלתי היא למנועי הטורבו החדשים של פולקסווגן והתיבות DSG עם 6 ו-7 הילוכים.

אני לא שואל לגבי האמינות שלהם כי ברור לי שיש כאן בעיה חמורה מאוד. אני שואל לגבי היחס של החברה לבעיות האלה

וכשלקוח מגיע עם תקלות חוזרות ונשנות גורמים לו להתרוצץ סתם ולא מוכנים לקחת אחריות לפעמים.

לי יש גולף 6 עם המנוע 1.4 טורבו עם 122 כ"ס. ב-10,000 ק"מ התחילו רעשים משונים בגיר

וב-15,000 הרכב כבר לא יכול יותר היה להמשיך לנסוע. במוסך החליפו לי את הגיר, את כל המוח של ידית ההילוכים ועוד כל מני חיישנים.

עכשיו כשהרכב הגיע ל-21,000 ק"מ הרעידות חוזרות ממש כמו בהתחלה. מה יהיה? כל 15,000 ק"מ נחליף קלאצ'ים?

מה יקרה כשתיגמר לי האחריות? מי ירצה לקנות ממני רכב כזה?

העניין הוא שגם אתם יודעים מזה ולא מספרים לאף אחד.

ושוב תשובה בלי קשר לשאלה .

2.- ממסרות ה DSG7 החלו להיות מותקנות ב 2008 - בארה"ב החברה נותת אחריות מלאה ומקיפה מ 2007 .

ב 2007 כנראה , הותקנו רק DSG6 - ודווח על בעיות גם ב 2007 .

ואנשים כן שילמו על התיקונים ראה תגובות ( תרצה תאמין אפשר גם לא .)

http://www.ynet.co.il/Ext/App/TalkBack/CdaViewOpenTalkBack/0,11382,L-4177876-5,00.html

130. רימו אותי במשך שנתיים !!!

שמעון (20.01.12)

שבת שלום.

קניתי ג'טה עם תיבת די-אס-ג'י ועברתי עינוי במשך שנתיים.

העינוי התעצם מכיוון שאיבדתי אימון במוסך הצפון, מוסך פולסוואגן בנצרת, הנרי ג'ורג' , שפשוט רימו אותי פעם אחר פעם עם שקרים וסיפורים שונים.

הגדילו לעשות באחת הפעמים שטענו שאינני יודע לנהוג...

עידכנו תוכנה וזה לא עזר...

ושוב עידכנו ושוב לא עזר.

חזרתי שוב ושוב למוסך , שוב התלוננתי על רעשים ושוב על רעידות מטורפות בגיר ושוב מרחו אותי.

לבסוף החליפו את כל המצמדים , ואז הופיעה "דפיקה" בצורת חבטה אדירה בתחילת כל נסיעה , מיד לאחר החלפת המצמדים...והם התנערו מאחריות.

כעבור שנתיים של עינויים, של אכזבה ענקית מהרכב , הגעתי שוב עם התלונות ואז אמרו לי , מצטערים לפני שבועיים נגמרה לך האחריות...פשוט זרקו אותי .

לאחר שרכשתי , גולף, בורה וג'טה במשך השנים , נשבעתי לעצמי לא עוד פולסוואגן !!! ובטח שלא לטפל במוסך הצפון .

החברה הם פשוט לא דוברי אמת.

לכן מכרתי את הרכב.

אחד העובדים הבכירים שם, לקח אותי הצידה באחד המקרים ואמר לי, אתה הרי יודע שכל התיבה הזאת ניסיונית ,

נכון שיש בעיות והיא עוברת חבלי לידה של משהו חדש , חכה בסבלנות לדגמים הבאים...

חיסכו מענצמכם את האכזבה והעינוי שעברתי . אני עם החברה הלא ישרים האלה, גמרתי לעבוד !!!

שבת שלום.

לקוח לשעבר , תל אביב (21.01.12)

הייתה לי גולף 2.0FSI שנת 2005 עם 60,000 ק"מ שהלך לה ה"מוח גיר".

כאשר התחלתי לבדוק בכל המוסכים התברר לי שהבעייה מוכרת (המוסכניק תיאר לי את כל הסימפטומים עוד לפני שבדק את האוטו).

במוסך מורשה רצו 14,000 ש"ח על התיקון.

אחרי חודש של תלונות ויכוחים והמתנה הם בסוף הסכימו לרדת ל 9000 ש"ח (יש רווח של לפחות 100% על חלפים אז הם לא בדיוק הפסידו עלי).

אחרי נזק של עשרות אלפי שקלים וחודשים של עצבים קניתי רכב יפני ואני מקפיד לירוק בכל פעם שאני עובר ליד המוסך הארור של פולקסווגן.

אם יש לכם פולקסווגן אני ממליץ למכור אותה לפני שנגמרת האחריות. לא במקרה האחריות היא רק לשנתיים ולא שלוש כמו ברוב הרכבים.

כנראה שלא רק בארץ מדברים על זה !!!!!

חאלד , צפון (21.01.12)

יש גם הרבה תלונות בעיקר על הגיר עם שבעה הילוכים ,חבר שלי החליפו לו גיר של פאסאט אחרי חודשיים מרכישתו

וידידה יש בעיות עם גיר בפולו TSI 1.2 אחרי כמה שבועות !! יש הרבה רעשי גיר וחבטה בתחילת נסיעה ,

אני אישית יש לי סופרב 6 הילוכים שעשה עד עכשיו 18K ואין בעיות אבל אני אמכור אותה מיד אם יצא לי משהוא כזה ,

אגב מוסכי השירות של היצרנית נותנים לכל מקרה תשובה אחרת

אבל מה שמאפיין את כל התשובות שכולן לא הגיוניות !! נא לעיין בקישור הבא לי שחשב שיש את זה רק פה .

http://wheels.blogs.nytimes.com/2009/08/28/vw-has-more-problems-with-its-dsg-transmission/

3 . מדוע בארה"ב יש 10 שנים אחריות החל מ 2007 - והאישור יצא ב 2009 .

מדוע לא היה גילוי נאות של היבואן משך 3 שנים (לא הגיוני שהוא לא ידע על כך ) - ושיגעו את הלקוחות .

עד אשר האריכו את האחריות ל 5 שנים .

על כך מדובר , ההתנהלות של החברה הזאת משגעת את הלקוחות אין גילוי נאות , לא מעדכנים את המוסכים.

או אולי בכוונה מייצרים מסך ערפל -

אני כבחור די הגיוני , מעריך אוסף מידע ומנסה להבין

אבל עד היום לא ברור לי אם בישראל הבעיה כוללת גם ממסרות DSG אחרות ,

- מדוע היבואן לא מוציא מידע ברור ומפזר את השמועות ומבהיר את המדיניות למוסכים וללקוחות .

- ואם לקוחות לא שילמו על התיקונים - מדוע לא להוציא הודעה כמו בארה"ב , על החזר כספי ללקוחות ששילמו -

הרי זה לא יעלה ליבואן כסף , מאחר וזה תמיד תוקן ... על חשבון היבואן - זה יהיה פרסום חיובי באפס כסף .

אייל .

ההתנהלות הנ"ל של חלק מהחברות הגדולות בארץ , טיקונים למיניהם וגם משרדי ממשלה , הם רעה חולה -

כי אם הם מרשים לעצמם להתנהלות כזו - מדוע האזרחים והלקוחות לא ילמדו ויתנהלו כך ,

ממש נבנה חברה ישראלית למופת , אם בארזים נפלה שלהבת - מה יגידו אזובי הקיר .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לגבי ג'וקים סביר להניח שלא נמצא אותם בשוק החופשי אבל מדובר ברכיבים עמידים למדיי. הסיכוי שג'וק יישרף הוא קלוש. - תתפלא שחלק גדול מבעיות ברכבים מודרנים הם דווקא במעגלים האלקטרונים.

לגבי היחידה המלאה, אישית לא הייתי נוגע בה אבל לפרק שסתום שלה בהחלט כן (כל אחד ותחום ההתמחות שלו. היכולות שלי באלק' די מוגבלות ועומדות קצת מעל לממוצע באוכלוסייה). - דווקא בתחום המכני אני 'חזק'.

זה שמישהו כתב שהוא שיפץ שסתום או סולונאיד ללא פירוט כיצד ואיך נראה לי חשוד.

אנחנו מדברים כאן על סולונואידים או שסתומים מינאטורים יחסית למה שאתה מכיר מהתחום שאתה מתעסק איתו.

מה הוא שיפץ בסולונאיד ? ליפף מחדש את הסליל ? השחיז את הקדחים והחרירים של הסולונאידים והתאים טובלנים חדשים ? החליף גולות ?

ללא מפרט של הייצרן כיצד ואיך לשפץ סולונאיד או בלוק שסתומים הדבר שווה לתחת 8)

לגבי הטענה של חדר נקי להרכבה של המוח, לא יודע אבל נשמע לי מאוד תמוהה. הרבה יותר זול להשקיע עוד כמה יורו בתכנון ולהימנע מהצורך הזה.

חדר נקי זה לא בהכרח חדר ניתוח בבית חולים או פס ייצור של מעבדי אינטל.

מניסיוני בחיל האוויר בשיפוץ של מערכת הטייס האוטומטי של מסוקי יסעור בדרג ד' (יאא'-22) שהינה מערכת הידראולית מפוקדת סולונאידים ואשר תוכננה לפני 40 שנים ויותר השיפוץ נעשה בחדר נקי.

תתפלא המערכת יותר פשוטה מבלוק שסתומים עם בקרת מחשב כמו DSG.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...