Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחזיק בפיקאסו C4, גיר רובוטי,בת 4 שנים. שלוש שנים ראשונות הייתה בליסינג תפעולי מלא בפריים ליס, ולפני כשנה קניתי אותה. הרכב עשה 125,000 ק"מ.

זיהינו תקלה בהילוכים - הטורים עלו אבל ההילוך לא עלה. במוסך מסרו שהלך "מפעיל תיבת ההילוכים" ולכן צריך להחליף את כל הגיר הרובוטי.

לא נשמע לי סביר שתקלה כזו היא בלאי סביר ברכב בפז"מ כזה ועם קילומטרז' כזה. אם זה היה המצב, אני מניח שאחוז משמעותי מרכבים אלה היה סובל מתקלה דומה לאחר קילומטרז' כזה ואני לא מניח שזה כך. לכן חשבתי לפנות ללובינסקי ולדרוש שיכירו באחריותם לתקלה (לא מכוח האחריות שכבר פקעה, אלא מכוח המוצר הפגום).

אשמח לכל תובנה או עצה שלכם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...