Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין יותר סיאט לאון FR בסוכנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מעיף את הרכב שלך ב- 110 אני הייתי רץ לכיוון ה-FR במחיר הזה, 30K ש"ח תוספת עבור רכב משודרג יותר משמעותית וחדש בשנתון אחד נראית לי עסקה טובה מאוד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הFR מהתצוגה אכן ידנית.

אחד הציע לי לקנות את הרכב ב110K כנראה שמחר הוא יגיע לסגור עסקה..

הרכב שלי מאוד מושקע ונראה מאוד טוב, קשה לא להתאהב שנכנסים אליו ומתחילים לנהוג.

רק שתידע שנגמרו הלאונים הידניות ככה גם אמרו לי היום, נשארו רק אוטומטיות.

לא רוצה לבאס אותך. אבל אי אפשר כיום למכור את הלאון. יש לי חבר שמנסה כבר מספר חודשים למכור את ה1.8 dsg שלו ולא מצליח. חדשה עולה כיום 119 אלף. אז מי הפראייר שיקנה משומשת?

A3

K04 Inside

פורסם

מחר בן אדם מגיע לקנות את הרכב סגרנו על 105K

הצעתי את הרכב למכירה בדיוק לפני שבוע והרבה מאוד אנשים התקשרו, אני לא מבין איך הוא לא מצליח למכור.. אולי יש לו צבע מוזר או משהו אחר ..

קניתי את הFR ב143K כולל עליה לכביש וכולל צבע וכולל איתוראן ומערכת מולטימדיה יצא שווה לבסוף.

תודה לכולם על העזרה!!!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

תתחדש גבר!!!

יופי של רכב, תופסת כוח ועוצמה, ספר איך זה לנהוג עליה.

לקחת אדומה בסוף? כי זה הצבע הכי יפה לה לדעתי.

למה תמונות? שאני אבכה? :-D

תתחדש ובהצלחה!

פורסם

שמע, התגובה הזו לא תורמת.

אבל כידוע לי, האחרונות הוצעו גם כך ב-140K.

כך שמתצוגה, יכלת לסחוט להם את המיץ...עם כל הכבוד ל"צבע" ו"איתוראן" ו...

משכנתא זה קל

פורסם

הכי חשוב זה שתמכור את הרכב הישן שלך ולא תתקע.

דיעות אם אפשר היה לסחוט מהם עוד כמה אלפי שקלים כבר לא יעזרו לך עכשיו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני חושב שהוא קיבל מחיר מצויין ואני ממש מקנא.

אם הייתי יכול להקריץ 30K הייתי בכיף משתדרג בעצמי.

תתחדש!

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

מה זה מערכת מולטימדיה?

שלא תיפול עם זה כמו האיביזות.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

דבר ראשון תודה לכולם על הברכות, הרכב יגיע בעוד כ10 ימים לידיים שלי, את התמונות אצרף בהמשך :)

פאקים לא יכולים להיות. החברה מתחייבת להביא לי רכב חדש במצב מושלם בלי שריטה ועם ניילונים אפילו שזה מתצוגה.

המערכת מולטימדיה טובה יותר מהמערכת באיביזה למרות שגם היא לא איי איי איי...

בסה"כ יצאתי מרוצה מהעסקה ואני מחכה לה בקוצר רוח ;)

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...