Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן קשקאי חדשה ב 124,000 ש"ח - מה אתם אומרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמת האבזור זה הVISIA, רק תדמיין שרשום שם 1.6 ידני עם 117סוסים והנעה קדמית בלבד

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כנראה שוותק של כמה שנים בתחום הרכב לא עזר לי להבין את מה שאתה הבנת בקלות.

ממה בדיוק הבנת ונדהמת איזה רווח יש ליבואן על הרכב?

מה אתה יודע על השיקולים של היצרן\יבואן במקרה הזה? אולי מדובר בעסקה גדולה יותר שכוללת פלואנסים ובמסגרתה חברת הליסינג קיבלה כמה יחידות של קשקאי ידני במחיר נוח?

אדרבה. מה שאתה אומר זה שבגלל שרכש פלואנסים (אני מהמר בהנחה של לפחות 20K כ"א), הוא מקבל עוד הנחה - בסדר גודל דומה - על הקשקאי. מזכיר לי את הבכיינות (דמעות תנין) של חרל"פ בגלובס.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אדרבה. מה שאתה אומר זה שבגלל שרכש פלואנסים (אני מהמר בהנחה של לפחות 20K כ"א), הוא מקבל עוד הנחה - בסדר גודל דומה - על הקשקאי. מזכיר לי את הבכיינות (דמעות תנין) של חרל"פ בגלובס.

אני רק מציע אפשרות שבה הקשקאי הידני נמכר לחברת הליסינג בהפסד כאשר הרווח מגיע מקומבינציה כזו או

אחרת עם דגמים אחרים.

עדיין לא הבנתי ממה הבנת ונדהמת איזה רווח קרסו עושים על כל קשקאי כזה

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
איציק, אתה טועה ומטעה - ואתקן אותך ברשותך. בעוד הג'וק מתבסס על מיקרה, הרי שהיטי מבוסס על קומבינציה שבין גולף פלוס לבין פאסאט (שזה הבסיס גם לאחים ה"גרמניים" - טיגואן ו-Q3), יש לו בסיס גלגלים המשייך אותו לתחרות מול הקשקאי - למרות שהוא קצר ממנו. רק בארצנו נהוג לחשוב שהג'וק הוא המתחרה שלו בגלל תמחור די דומה.

דניס, אני יכול להבין אותך מסיבות מסויימת, אבל לאו דווקא מסכים איתך. מי שעוד בדעה ש"אין על יפניות!" עדיף שיסע על אופניים חשמליות ויעזוב אותנו לנפשנו - לטובתו.

את גישת ה"לאנשים הבוגרים" אפשר לומר גם על הוריי, והם מאוד אוהבים את היטי - ואין להם שום אנטי כלפי "טכנלוגיה" או "טורבו". ולעניות דעתי, בימים אלו - בודדים האנשים שצוחקים על המנוע הזעיר - 1.2TSI. כבר הופנם והובן שהוא "קטן קטן, אבל מאומן היטב".

שקלנו פעם את הקשקאי, דאז נפסלה בעיקר על המחסור בתיבה ידנית כמובן. נלך להציץ ולנהוג - אין בזה ספק, אבל אך ורק מסקרנות. את ה-יטי תחליף יטי חדשה כמובן, כנראה מאובזרת יותר - זה כבר תלוי בגורמים אחרים :wink:

כל מילה בסלע +1

פורסם

שלום,

נהנתי מאוד לקרוא את הרשמים שלך מהנסיעת מבחן, רואים שיש לך הבנה בנושא וגם הכתיבה נחמדה.

אני הולך לבדוק גם את הרכב ורציתי לדעת איזה תוספות היית צריך להוסיף לדוגמא?

מרימי שמשות אוט.

גלאי רוורס.

צבע.

תודה.

איך שהזמן טס.

:-D אלפא רומיאו 146 1996

פיגו 206 2007

פורד פוקוס 2012

פורסם

...עדיין מחכים לביקורת :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שלום חברים,

אני אישית הוספתי חישוקים קלים ומרימי שמשות.

וכן, אני יודע שאני חייב לכולם פה ביקורת נוספת על הרכב

וגם יש תמונות מגניבות ואיכותיות לחלוטין.

מבטיח שלא תחכו עוד הרבה,

טל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם
טוב, נראה לי שמצאתי תשובה לשאלה שלי כך שאענה בעצמי :

- 2012 (עד ספטמבר כולל ) - נמסרו 1370 רכבי יטי

-2011 מינואר עד נובמבר - 1840 יטי , כאשר בחודש נובמבר 144. אין לי את נתוני דצמבר, אבל אם להניח שהמספר היה דומה, אז אפשר לומר שב-2011 נמכרו כ-2000 יטי.

2010 (השיווק התחיל באמצע השנה) - נמכרו 440

בסה"כ יוצא שיש כעת משהו כמו 3800 יטי בארץ.

חשבתי שב 2012 מכרו יותר מ 2011 לאור ריבוי המבצעים והזמינות (הקצאות מצד היצרן ב 2011 היה מחסור)

בכל מקרה CX5 מוכרים כ 800 בחודש !!!!

סה"כ מכירות צנועות ליטי

• תוכן חדש...