Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני צריך חוות דעת על איך המגבר הנ''ל ישתלב עם המורל הייבריד 6. הוא יספק אותו בכלל? הוא מגבר איכותי??? צריך את עזרתכם!!! תודה מראש...

פורסם

בגדול הוא יספיק, אבל איך אתה מתכנן לעבוד (אקטיבי או פאסיבי)

אם אקטיבי אז הוא יהיה אחלה, אם פאסיבי אז אולי כדאי לחשוב על מגבר 2 ערוצים "בריא" יותר.

יש לי סט כזה (הייבריד) ואני מרוצה ממנו מאד.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

מדובר במגבר חזק וטוב.

מבחינת איכות הצליל הוא נקי מאוד ולא משפיע על אופי הסאונד.

יש לו קרוס אובר מעולה שמתאים לעבודה בהגברה אקטיבית, היצרן נותן עליו אחריות טובה ויש גם יבואן סדיר בארץ.

ברכב של אבא שלי, B4 2010 הותקן המגבר הזה כאשר הוא מרים עליו מוראל הייבריד 6 על זוג הערוצים הקדמיים.

ועל זוג הערוצים האחוריים בגישור סאב SA-10 של סאנדאון.

הוא עושה זאת מבלי להזיע.

המינוס היחידי של המגבר הזה הוא הגודל הפיזי שלו לדעתי - הסדרה החדשה, ה125.4 היא עוד יותר חזקה מהמגבר הזה וגם המגבר עצמו ה-ר-ב-ה יותר קטן לפי מה שראיתי בתמונות.

לגבי הSAX100.4D - בהחלט רכישה טובה ומומלצת, מן הסתם, מנסיון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ושמועות מספרות שהליין החדש אוטו טוטו בארץ, אצל היבואן הרשמי.

הוא יותר חזק 4X125 ואכן גם יותר קטן פיזית.

בהצלחה,

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

ב120.4D הD זה הרוויזיה - כלומר גרסאת מגבר, הקלאס הוא AB.

לא ידוע לי על זה שהם הלכו על פול ריינג' קלאס D - אם כי זה יכול להסביר גודל פיזי קטן יותר (אבל גובה המגבר עד כמה שידוע לי קצת גדל)

יחד עם זאת - אני כבר משתמש שנים ארוכות במגבר קלאס D פול ריינג' ואני מרוצה ממנו ולא חושב שבסכום ששילמתי יכלתי לקנות מגבר טוב יותר במבחן התוצאה.

גם מגברי הHDP של הרץ סה"כ מאוד מרשימים, מאוד!

וגם שומעים ביקורות טובות מאוד על מגברי קלאס D של JL ושל PPI - מתחילים לראות אותם יותר ויותר בתוך בלוגים של בניות מערכת.

אפרופו באתר של סאן דאון אני עדיין לא זוכר שראיתי מידע לגבי המגברים החדשים למרות שאני יודע בוודאות שכבר אחד כזה נמצא בארץ.

ה120.4D שנמצא ברכב של אבא שלי הוא מבין שלושת האחרונים שנמכרו לפני שסאן דאון יצאו אם הדגם החדש.

המגבר הזה הוא מגבר חזק ונקי וגם יש לו יכולות קרוס טובות במידה ולא עובדים עם פרוססור.

עריכה - נכון, עכשיו סוף סוף האתר שלהם מעודכן ואכן - הD כאן נועד לציין דיגיטל למרות שהכוונה היא בכלל לקלאס D כמו אצל כל שאר היצרנים.

בעקבות הנסיון שיש לי עד היום עם מגברי קלאס D, הם מאוד מוצלחים ואני לא הייתי חושש מאחד שכזה.

כאשר המגברים שמעניינים אותי היום בעיקר הינם סדרת הXD של JL

סדרת הHDP של הרץ

יש סדרה דומה לPPI אפרופו

זה נראה שהזרם הזה תופס והתעשייה הולכת חזק למגברי פול ריינג' קלאס D

מעניין עוד כמה יצרנים נוספים נראה בשנים הקרובות מתחילים להוציא סדרות כאלו.

פיוניר ואינפיניטי כבר שם (מה שאומר שגם JBL כבר שם וגם הרמן קרדון)

רוקפורד כבר שם ולא מספיק - עם טכנולוגיה משלהם.

נקודה למחשבה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממש לא קלאס D.

אל תמציא דברים :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
שכחתם לציין שה125.4 הוא קלאס D.

:lol: באיזה ביטחון אתה אומר את זה,מינימום בנית את כל הסידרה גדול,לפחות צחקתי קצת.

המגבר הוא AB והסידרה היא D.

נ.ב.

מתי הספקת להקדים אותי.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

באתר של סאן דאון הם רושמים עליו דיגיטלי, בין אם קלאס d או קלאס דומה הוא שונה לחלוטין מהדור הקודם.

תמונות הקרביים שלו באתר שלהם מראות מגבר שמזכיר לי מאוד את הלוויתן או לפחות את כל הסדרה ממנה הוא מגיע.

בשביל הספק של 125 וואט לערוץ ב4 אוהם שהוא כנראה אנדרייטד המגבר הזה נראה מרשים.

אני בטוח שהיצרן הזה לא היה הולך לכוון הזה רק בכדי להוריד עלויות, יש עליהם באזז לא קטן ולמען האמת על כל הז׳אנר הזה יש באזז לא קטן ולפי התוצאות שאני רואה ממגברים בסגנון הזה, בצדק.

Pioneer TS-X150

פורסם

במחשבה שניה יכול להיות שהוא צודק

אני לא מעודכן בדגמים החדשים, אבל מקריאה שניה, הוא קלאס D.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ה125.4 הוא אכן קלאס D פול ריינג', אפשר לזהות לפי הצ'וקים במרכז המגבר ובנוסף יש לוחות דרייברים שנמצאים לידם, דבר האופייני למגברי קלאס D.

ה100.D הוא בעצם גרסה רביעית מהסדרה אך הוא מגבר קלאס AB.

פורסם

חופשי הבדיחה עלי,מבקש סליחה.:roll:

אני בהלם שהם עברו לקלאס D.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

למה אתה בהלם?

כמעט כל התעשייה עוברת לקלאס D פול ריינג'

סטפן מנץ עם סדרת המגברים החדשה שלו, עשה צחוק מלא מעט אנשים והמגברים שלו נמכרים היום כמו לחמניות.

נכון לעכשיו סדרת מגברי הקלאס D פול ריינג' של ZED הם היחידים שיכולים למתג בין שתי רמות הספק מוצא שונות.

רוקפורד וקיקר לקחו את היכולת לנצל פרצי אנרגיה והוציאו סדרה של מגברים קטנטנים אבל עם הספק בלתי נתפס לעומת הגודל שלהם -> ומתברר שהם מענה יפה מאוד לכל תעשיית רכבי המיני או רכבים שפשוט אין בהם מקום למגברים.

ובפני עצמם הם מספקים את הסחורה.

סה"כ - אף אחד כאן, לא שומע הבדל בין קלאסים.

הדבר היחידי שאנחנו מסוגלים לשמוע זה אחוז עיוות מהרגע שהוא נהיה שמיע.

כל עוד שאחוז העיוות הוא לא שמיע, אין לשיטת פעולת המגבר שום נגיעה בסאונד שהאוזן שלכם יכולה לשמוע.

מגברי קלאס D, בגלל שיטת המיתוג שלהם - היו מוציאים אחוז עיוות שמיע למעלה מתחום הבאס ובגלל זה עד היום לא השתמשו בהם לפול ריינג'.

ברגע שהטכנולוגיה אפשרה למגברי קלאס D לעבוד במהירות כזו שהם מסוגלים להשאר חמים מספיק ולהגביר דרכם תחמוי תדר גבוהים בלי אחוז עיוות שמיע, הבעיה הזו נפתרה.

אני לא יודע כמה פעמים יצא לכם למשל לשמוע מערכת מוגברת על מגברי EP של הרץ וכמה פעמים יצא לכם להחשף לרמקולים שמוגברים על מגברי HDP של הרץ.

סדרת הHDP לא סופרת את המגברים הקודמים שלהם ובכל זאת, מדובר בקלאס D.

הם מאוד מוצלחים והם מוצהרים אוברייטד! -> הם מוצהרים להוציא 150 וואט ב4 אוהם כשבפועל הם כנראה מוציאים פחות.

הסאן דאון מוצהרים להוציא 125 וואט ב4 אוהם ולפי מה שאני יודע הם דווקא קצת יותר חזקים מהמוצהר.

סה"כ אני לא חושב שהמגברים האלה פחות טובים, הם יהיו לפחות טובים באותה מידה והגדילה בהספק המוצא לבד צריכה לפצות על זה אם לא להתעלות על זה. תוסיפו לזה יתרון של חתימה פיזית יותר קטנה ואתם מקבלים מוצר טוב יותר.

מצטער - אבל אם אתם חושבים שאתם מסוגלים לשמוע הבדל בין הקלאסים, כנראה שאתם הולכים לעבודה כשאתם לובשים את התחתונים על המכנסיים וביום ממש קר, אתם גם עוטים גלימה.

כבר ראינו כאן חברי פורום שלפי מה שהם טענו שהם יכולים לשמוע, משרוקית כלבים היתה צריכה להוציא אותם מדעתם.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...