Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הונדה סיוויק שנת 2001 , אני חייל ואני עושה שבוע שבוע ,

בשבוע שאני בבסיס הרכב נמצא אצל אחותי , באמצע שבוע שעבר היא נתקעה עם הרכב ולא הצליחה להניע , לאחר מכן היא הצליחה להניע עם כבלים .

כביכול בעיה במצבר , היא החליפה אותו למצבר של שנפ חדש , ולאחר מכן היא המשיכה לנסוע פתאום החום מנוע עלה והתחיל לצאת עשן בכיוון המנוע , היא עצרה בצד ניסתה לקרר את המנוע , ולאחר המשיכה בנסיעה כאשר החום מנוע בשמיים .

כמה מטרים לפני שהיא הגיעה לבית הרכב נכבה ולא מניע יותר , יש רעש מוזר כאשר אני מנסה להניע .

הגיע בעל מקצוע אלי לבית בדק את הרכב ואמר שהוא חושד שקרה משהו בראש מנוע , אבל אין לו את הציוד לבדוק את זה בוודאות .

כמו כן אין עירבוב של מים בשמן מנוע .

עיזרו לי לדעת מה לעשות עכשיו עם הרכב , לגרור אותו למוסך שיבדוק אותו ? ואם אכן קרה משהו לראש מנוע אז האם שווה לשפץ או להחליף ראש מנוע ולא להחליף כבר את כל המנוע ?

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

ברור שתגרור אותו למוסך, מה עוד רצית לעשות איתו?

ולגבי התקלה, שיבדקו את הרכב ויגידו לך מה הבעיה ואז תדווח פה ותקבל ייעוץ כמו שצריך.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

א. לגשת למכון רדיאטורים לבדיקת המערכת בלחץ וחשד לנפילות לחץ.

ב.תתפלל שאין נזק לאטם ראש המנוע (שלא נפגע מהתחממות יתר),לא נוסעים ברכב,שעבר התחממות,אלא עוצרים בצד,ובמידה והרכב אינו מתקרר אפילו מזמינים גרר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טוב , אז לאחר בדיקה במוסך .

התקשרו אלי לפני מס' דקות ואמרו לי שיש פגיעה בראש מנוע , ופגיעה בצילינדר מס' 2 .

נתן לי שתי אפשרויות או לעשות חצי אוברול ולנסות להציל את הצילינדר או לחשוב על מנוע חדש .

מישהו כאן יכול להגיד לי האם התיקון של המנוע יכול להיות טוב ולהחזיק ? או שעדיף לא לסמוך על זה ולהחליף למנוע חדש .

כמובן שהעלויות הן שונות לגמרי .

כמו כן האם שווה להשקיע מנוע ברכב שהמחירון שלו הוא 26 אלף .

נ.ב

במידה ואני יחליף מנוע זה יהיה מנוע מפירוק ולא מנוע חדש .

תודה לכולם על העזרה

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

כמה ק"מ עבר הרכב על המנוע הזה ?

אם לא מעל 100-150,000 שווה אולי בכל זאת ללכת על חצי אוברול.

הרי מנוע חדש לא תקבל מפירוק ואם ניתן לעשות שיפוץ חלקי (שיכלול תיקון ראש מנוע והחלפת טבעות בוכנה (רינגים) שיעזור אז אולי עדיף כך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא ממליץ להשקיע כסף במנוע שעבר טראומת התחממות. אין לך מושג מה הנזק שנגרם לשאר רכיבי המנוע.

לכן אני חושב שהאופציה של מנוע מפירוק או ייבוא עדיפה.

לגבי עלויות, ממליץ לך להתייעץ עם קינג פרטס או איתי מוטורס אשר מתמחים בשיווק של מנועים וגירים משומשים.

• תוכן חדש...