Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התנור שלי, המשולב עם מדיח הפסיק לפעול. רוזייר בן כ15.

[אם כדאי לתקן, אשמח לדעת אצל מי וכמה בראשון], אבל אני נוטה להחליף. אשמח להמלצות על תנורים שבראשם להבות גז, גודל סטנדרטי ולא בילט אין, במחיר נוח. בנוסף , היכן לרכוש- חנות, רשת חנויות, אתר מסוים באינטרנט?

לא טוב היות האדם ללא תנורו.

פורסם

איפה מצאת תנור משולב עם מדיח?

השאלה הבסיסית היא לכמה זמן מיועד התנור (האם אתה מתכנן שיפוץ ומעבר לבילט אין בעתיד הקרוב)?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נהג לילה, אם יש משהו מוזר- אני מוצא. רק לפני חודש פיספסתי לנצי'יה עם מנוע מקורי של וולבו-רנו, וי 6.

לשאלתך, כרגע איני שוקל שיפוץ. לא מחפש משהו מקצועי, הדרישות די צנועות. מאידך- לא חייב להיות גם הכי זול בשוק.

אין לי מושג בתחום. תודה.

פורסם

הבעייה היא שכיום רוב התנורים הם מוצרי מדבקה אז קשה מאוד להקיש מדגם אחד לאחר. נסה למצוא תנור מיצרן מוכר ולא ממותג מדבקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רכשתי לפני שנה וחצי תנור משולב עם כיריים של BEKO ואני מאד מרוצה. עושה את העבודה כמו שצריך.

קניתי דרך וואלה-שופס ויצא אחלה מחיר+הובלה.

פורסם

חשבתי שאתה צוחק , עד שראיתי שבאמת יש דבר כזה 'תנור משולב מדיח כלים' .

אני אומר תודה כשהכריים שלי מחליטות לפנק אותי כשהן מפעילות 2 מתוך 4 להבות ,

ושלך גם עושה כלים בסוף הארוחה.

1234955562-1.jpg

Gn'f'R

פורסם

תציץ פה וגם פה

אני עדיין עם הסאוטר שיש לכמה אנשים שגם הם המליצו עליו, בלי שום תקלה מעל 10 שנים.

כדאי שיהיה ניקוי עצמי (אולי היום זה כבר סטנדרט) וטורבו שמשביח את העוגות והמאפים (זה רוב השימוש המקומי).

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

גודל סטנדרטי? מה זה אומר בדיוק?

אני מדבר על תנור משולב כיריים, יש לי דלונגי ואני ממליץ עליו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תודה על התשובות ועל הקישורים שאקרא בעיון. ראוי לציין שאני מחפש תנור "עצמאי"על להבות גז ולא מובנה.

אם יש תשובות נוספות פלוס סביבות מחיר אשמח לשמוע שכן אני מניח שיש הבדלים מהותיים בין מחיר מחירון למחיר בפועל.

יום טוב.

יחי מני בגר.

פורסם

לפני שנים רבות קניתי Sauter, כשעברתי לדירה חדשה עברתי ל-BI (גם הוא של Sauter) והתנור המשולב הישן עבר לחמי - אני חושב שעדיין משמש אותו. אני מדבר על איזה 20 שנה, אבל אולי הוחלף לאחרונה (אני לא בודק את המטבח שלו :-) ) - גם ה-BI עבד קשה אצל אשתי כ-14 שנים.

לגבי חנויות - כדאי לעשות סיבוב בחנויות החשמל באזור מגוריך ולהתרשם מהדגמים, אבל לא לוותר על השואות מחירים ברשת ועל מיקוח. את הקניה האחרונה שלי - מכונת כביסה - בחרתי בחנות פיזית אבל רכשתי דרך האינטרנט ב-Last Price - לא לפני שביקרתי בחנות הפיזית (אריה בככר פריז בחיפה - אשר הפנו אותי לאתר האינטרנט כדי להנות ממחיר מוזל משמעותית) - יש לי נסיון טוב עם מספר רכישות מאתר זה, ובשנה האחרונה (לפחות) יתרון שהוא מקבל PayPal כך שאין בעית אבטחת מספר כרטיס אשראי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם זה מעניין אותך יד שנייה אז עקב מעבר הדירה וקניית תנור בילד אין, אני מוכר את התנור המשולב עם כיריים שקנינו לפני כשנתיים.

כמובן של סאוטר. נקי ותקין לחלוטין. פרטים נוספים בה"פ.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

44444444444444444444444444444444444444444444444444XCCCCCCCCCCCCC

את השורה הקודמת הקליד החתול. לי יש שאלה פשוטה יותר. כמה תעלה החלפת גוף חימום לרוזייר שלי, בהנחה שזו הבעייה והאם מישהו מומלץ באזורי? תודה. בהתאם למחיר התקון, אשקול רכישת תנור סאוטר שהומלץ על ידי רבים כאן.

פורסם

כמו שתוכל לראות כאן גוף חימום זה לא יקר במיוחד.

עבודה נניח עוד 250 ש"ח ? אפילו נגזים למעלה.

סגרת ב 500-700 ש"ח את הסיפור.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...