Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לסדר מחסן ואפשר לקחת מה שבא ליד..

בין הדברים מצאתי ווסט קרמי ( אזרחי לא צבאי), ורציתי לדעת אם הם שווים משהו?

תודה לעוזרים

פורסם

אם יש לך את האפשרות הכלכלית אז תרום אותו ליחידה לוחמת בגבול הרצועה. לך תדע, אולי הוא יציל חיים ביום מן הימים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תלבש אותו זה שימושי בימינו אפילו שאתה מוריד את הזבל

אם לא אז תן לי אותן, זה יכול להציל את חיי

אני מנתניה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ווסט אזרחי ממש לא מיועד לצבא, בצבא הם סוג v ואזרחי מסוג a אם אני יתרום אותם לצהל קרוב לוודאי שיתבעו אותי על רשלנות אחרי שירו עליהם מרובה והוא לא הגן עליהם.

פורסם

או שישתמשו בו היכן שלא צריך בתקן a

רק שלא יתפלאו אחרי הודעות כאלו איך ארגוני פשע חוגגים בארץ

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ווסט מקרמיקה לא אמור להיות שביר ?

נגיד נפלת על הבטן ועכשיו כל השברים שלו ננעצים לך בטבור .

קרמי מלשון creamy, לא ceramic... ככה שאם כבר אתה נופל, הסכנה היחידה היא שהווסט ימרח לך על כל הבטן...:wink:

ועכשיו ברצינות, אם איני טועה - הפלטות הקרמיות מספקות הגנה בליסטית מעולה, אך אתה צודק והן פחות עמידות בפני ספיגת מכות וזעזועים כאלו ואחרים. מסיבה זו מצפים את הפלטות בחומרים פולימריים שמטרתם למנוע מהפלטות להיסדק ממכות קלות כאלו ואחרות או להבדיל להתרסק לתוך הגוף ברגע הפגיעה...

כאן בסרטון ניתן לראות פלטות "ערומות", ולאחר מכן בציפוי פולימרי לבן.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...