Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב יד שניה לזוג+ילד.

התקציב הוא עד 15K גג.

חשבתי על יונדאי אקסנט שנת 2001.

עכשיו מספר שאלות כלליות:

1. האם מחייב שנתון גבוה ככל האפשר או שתלוי יותר בקילומטרז'? ז"א, יהיה יותר נכון לקנות רכב שנת 99 עם קילומרז' 112,000 שעבר טיפול טיימינג או עדיף לקנות רכב שנת 2001 עם 147,000.

2. כשאני בא לבדוק רכב, על מה אני צריך לשים דגש? אשמח לפירוט.

3. אלו רכבים אתם ממליצים לי לקנות? אשמח לקבל גם את השנתונים שלהם.

תודה רבה.

פורסם

אקסנט 2001 ב-15000 ש"ח??

לא עדיף לך למשפחה אלנטרה/אופטרה או אפילו אקסנט שנתון גבוה יותר (עד2003/2004 ) באותו סכום??

ובלי קשר רכב 2001 עם 147אלף ק"מ זה בסדר גמור זה פחות מהממוצע.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

ראיתי שזה נמכר ב15000+-..בכל מקרה אני מצאתי ב13500.. איך המחיר? הרכב יצא מהבדיקה תקין לחלוטין.. רק אמרו לי ץהבולמים לא הכי. אז שווה להחליף. יץ הצעות איפה? וכמה זה אמור לעלות?

אני מאיזור נז ציונה

פורסם

אני אומר....... תתחדש, זה הכי חשוב לא :p

על כל פנים לפי איך שזה נשמע רק טיפול בברקסים רפידות אולי על הדרך גם תבדוק אם הצמיגים תקינים לחורף הבא עלינו לטובה ובע"ה עם הרבה גשמי בברכה, וזהו סע לשלום אתה ובני ביתך!

פורסם

אני אומר שהרכישה טובה, רכב זול מאוד לתחזוקה ואמין, אם כי דיי בסיסי כרכב וזה מספיק.

ממליץ לך לעקוב אחר מפלס השמן ופליטת עשן מוגזמת, כי אם עדיין לא הוחלפו גומיות שסתומים בק"מ כזה, אז יש סיכוי גדול שיש צורך בהחלפה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

לבולמים בדגם הזה ובכלל ביונדאי יש מחלות, אני בדגם דומה החלפתי ב- 120,000 לאחר שקיבלתי 60% הנחה על כל בולם מהילוך שישי (הם התעקשו להחליף יותר ממני והיו מוכנים לבוא לקראתי). אני ממליץ להחליף אם כי אני לא חושב שזה קריטי כפי שהילוך שישי טענו בזמנו.

• תוכן חדש...