Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע ככה כל יום לבסיס הלוך ושוב,

היות ואני מכיר את הדרך אני מעביר לסירקולציה פנימית טרם ההגעה למקום, ואז לא סובל מהריח.

במידה ואני שוכח, אני משאיר את האוויר כך שייכנס אוויר "טרי" מבחוץ, ומחכה שהריח יעבור, פתיחת חלון תיצור רעש רוח נוראי של עשרות קמ"שים או אפילו מעל 100 קמ"ש, וגם תעלה מעט את צריכת הדלק בגלל התנגדות הרוח.

האוטו הרי הוא לא גוף אטום לגמרי, והאוויר יוצא ונכנס ממנו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חד משמעי, אופציה מספר 1: לסגור מדף סירוקולציה ולהפעיל אוורור פנימי במצב הגבוה ביותר, רק כך הריח יתפוגג מהר יותר.

פורסם

טמפונים לפנים! אה, לאף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתם הזויים.

אני עובר הרבה בצומת ירקון בפתח תקווה- שם יש ריח לא נעים במיוחד.

אני תמיד שוכח מזה ורק כשאני מתחיל להריח אני נזכר.

אם מעבירים את המזגן למצב סרקולציה פנימית נשאר רק הריח שהספיק להיכנס לאוטו, אותו אתם נושמים למשך כמה שניות ואז הוא עובר ונהנים מאוויר נטול ריחות:-D

אם משאירים חלון פתוח סובלים מהריח להרבה יותר זמן.

פורסם
אני מנחש שנסעת בכביש 40 בין צומת בית קמה להשתלבות עם כביש 6...

הריח כל כך חזק ששום דבר לא עוזר :)

תשמע... קלעת למיקום בול! :shock:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה עובר במקום עם חלונות וסירקולציה סגורים זה לא חוסם את הריח?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
תשמע... קלעת למיקום בול! :shock:

אני עובר שם כל יום, לא יודע איזה דשן פיזרו שם שבוע שעבר אבל זה מריח כאילו מישהו ח*&%ן בתוך האוטו.

פורסם
אני מנחש שנסעת בכביש 40 בין צומת בית קמה להשתלבות עם כביש 6...

הריח כל כך חזק ששום דבר לא עוזר :)

אתה כנראה לא יודע מה זה לנסוע כל יום מבאר שבע לצאלים הלוך וחזור, בכביש שבדרך לאופקים, יש שם כל כך הרבה יישובים וחקלאות, זה מסריח בטירוף. נראה יותר גרוע יותר מהצומת עליו אתה מדבר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפתוח את הקליפורניה עד הסוף.

זרקתי את הפחית אחרונה, אחרי לא פחות מחודשיים וחצי, וזה גם כי כבר קניתי חדשה! אני מבסוט חבל על הזמן.

לגבי השאלה, הייתי נעזר במזגן.

פורסם

יש שיטה יעילה, אחרי שעוברים את אזור הריח הרע:

עוצרים רגע במקום בטוח, מדליקים בזהירות מצית ( או גפרור) ומזיזים אותו ברכב. תוך שניות בודדות הריח נעלם.

עניין של כימיה בין האש והגז עם הריח.

טוב גם למקרה של 'נפיחות' בחדר סגור.

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...