Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו אמא שלי אמרה לי שאני יכול למכור את האוטו שלה(יונדאי אקסנט 2008 הדגם היקר) ולקנות עם הכסף איזה אוטו שאני רוצה.

אז התקציב הוא בערך 50,000 אני צריך אוטו עם 5 מקומות.

חשבתי עם משהו יותר ספורטיבי לצעירים, אולי גג נפתח אם אפשר למצוא משהו בתקציב.

חשבתי על הפולסווגן פולו מה אומרים?

אשמח לשמוע המלצות, תודה :-D

פורסם

אתה עוד לא הוצאת רישיון, למה רכב?

לדעתי דווקא כדאי ש"תשתפשף" על האקסנט.

חוץ מזה שעם המחירים של הליסינג, אני בספק אם תמכור את הרכב הזה ב50 אלף ש"ח.:roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אתה עוד לא הוצאת רישיון, למה רכב?

לדעתי דווקא כדאי ש"תשתפשף" על האקסנט.

חוץ מזה שעם המחירים של הליסינג, אני בספק אם תמכור את הרכב הזה ב50 אלף ש"ח.:roll:

אז אתה אומר שלא כדאי לי ללכת על הפולו?

להישאר עם האקסנט?

פורסם

תוציא קודם כל רשיון נהיגה,

תנהג על הרכב המשפחתי,

בהמשך תשקול רכישה של רכב אחר.

תלמד לנהוג קודם כל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...