Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה כל כך מפתה במחיר שלה?

לטעמי יש מכוניות יותר חסכוניות עם יותר תמורה לשקל בתקציב שלך, או עם חריגה קלה כמו הפלואנס דיזל למשל.

הפלואנס לא מפתה יותר כי הוא לא ג'יפון והוא לא מרגיש איכותי כמו סקודה נקודה.

(לא שיש לי איזה פטיש לגרמניות, אבל רנו ומחירון בעוד שלוש שנים? נו נו..)

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב חברים..

בסוף נפלה ההחלטה שלי על סקודה יטי ידנית.. בגלל תג המחיר המפתה (113.000 ש"ח על הכביש)

חשבתי, שאם לשים את הפאביה ספורט מצד אחד, ואת הייטי ידנית מצד שני, מכיוון ששניהם עולים אותו דבר הרי שמרגיש קצת בזבוז לקחת את הפאביה שאמנם הוא אחלה רכב אבל בסה"כ הוא סופר מיני וגם מזדקן (מבחינת הדגם כן..?)

בעוד שמצד שני עומדת הייטי עם פוזה של חצי ג'יפון ולוק מגניב וזה אוטו יותר גדול ומרווח.

ואמנם שזה הדגם הבסיסי, (שאם כבר מדברים.. הפער בינו לבין האוטומט בגרסה הבסיסית הוא 30.000 ש"ח כן כן.. ממש שערוריה...) אבל מבחינת תמורה לכסף נראה לי שהוא מנצח את הפאביה בגדול.

ועוד נושא, כפי שכבר כתבתי מאד מאד חשוב לי ערך וסחירות הרכב בעוד שנתיים וחצי שלוש. ונראה לי שגם פה הייטי מנצח מפני שהוא אוטו מיוחד ולא עוד סופר מיני שיש כמוהו עוד אלפים.

אני יותר מאשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני הולך מחר לחתום

שבוע טוב

אני נהנה מאוד מהיטי. בחירה טובה לטעמי וכמובן שאין מה להשוות לפאביה (כמובן אם אתה אוהב גיר ידני) :mm_yeah:

פורסם
הפלואנס לא מפתה יותר כי הוא לא ג'יפון והוא לא מרגיש איכותי כמו סקודה נקודה.

(לא שיש לי איזה פטיש לגרמניות, אבל רנו ומחירון בעוד שלוש שנים? נו נו..)

יש להם טרייד אין, ואף אחד לא מבטיח שלסקודה יהיה מחירון טוב בעוד 3 שנים. אף אחד מאיתנו לא נביא.

דווקא הפלואנס דיזל, עם ק"מ סביר יכולה להמכר במחירון בכיף, אפילו במחירון משוקלל, כי תמיד יהיו אנשים שיחפשו רכב דיזל חסכוני ואמין, עם ק"מ לא בשמיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יש להם טרייד אין, ואף אחד לא מבטיח שלסקודה יהיה מחירון טוב בעוד 3 שנים. אף אחד מאיתנו לא נביא.

דווקא הפלואנס דיזל, עם ק"מ סביר יכולה להמכר במחירון בכיף, אפילו במחירון משוקלל, כי תמיד יהיו אנשים שיחפשו רכב דיזל חסכוני ואמין, עם ק"מ לא בשמיים.

למה אתה מנסה בכח למכור לו פלואנס? יש לך מניות בקרסו?

הוא קונה מכונית "קטנה" יחסית ולא את הפלואנס הגדולה.

ומה גם שאכן רנו עוד כמה שנים לך תדע מה המחירון שלה יהיה?.. ראה ערך של המגאן שאנשים מנסים למכור והמחיר שלה שחוט לגמרי לגמרי - סוחרי רכב אפילו לא מוכנים לתת לך הצעה לטרייד אין עם מגאן.

קובי

:-)

פורסם

אתה מתאמץ להסתיר את השנאה שלך לפולקסווגן אבל לא ממש מצליח ונותן לאנשים עצות שלא ממש קשורות למקצועיות אלא לרגשות שלך כלפי יבואן כזה או אחר. לכתוב באותו משפט שאי אפשר לנבא מחירון וסחירות עוד שלוש שנים ובאותה נשימה לכתוב שדווקא לפלואנס כן צפוי ביקוש, זה מגוחך ועלוב. או שאתה נביא או שלא. תחליט.

פורסם

מזל טוב:

1. יש כרגע מבצע "חבר", 108K כולל קצת תוספות, תראה אם אתה יכול למצוא קרוב משפחה/חבר ולקנות דרכו.

2. אני בדקתי לעומק יטי ידנית, לדעתי המנוע חלש מדי (בחול נמכר עם מבחר מנועי TSI 1.4 1.8). אם זה לא מפריע לך - בחירה מצוינת.

ירון

פורסם
מזל טוב:

1. יש כרגע מבצע "חבר", 108K כולל קצת תוספות, תראה אם אתה יכול למצוא קרוב משפחה/חבר ולקנות דרכו.

2. אני בדקתי לעומק יטי ידנית, לדעתי המנוע חלש מדי (בחול נמכר עם מבחר מנועי TSI 1.4 1.8). אם זה לא מפריע לך - בחירה מצוינת.

ירון

תודה על המידע.

1. זה קטע ממש מוזר עם המבצע של חבר שהסוכן באולם תצוגה לא היה מוכן לתת לי פרטים על המבצע בטענה שזה חסוי...

לצערי אני לא יכול להנות מהמבצע הזה

2. לפי כל החפירות שלי (וחפרתי המון..) הרי שהמנוע לא נופל ברמה משום 1600 סטנדרטית שנמכרת כיום. בוודאי שאם היה מנוע tsi 1.4 וגם התקציב שלי היה מאפשר זאת.. הייתי שמח יותר, אבל רצונות לחוד ומציאות לחוד..

ד"א ממש לא קשור, הייתי נורא שמח להתייחסות של אוראל (RS) כאן מהפורום שלפי מה שראיתי היתה לו פאביה ספורט וכיום יש לו יטי ידנית. אבל אני ממש חדש כאן ועדיין לא יכול לשלוח הודעות פרטיות.

כך שאם אולי מישו יוכל להפנות את תשומת ליבו לעניין אני ממש אשמח. מקווה שלא עפתי על עצמי מדי בעניין הזה..

פורסם

ד"א ממש לא קשור, הייתי נורא שמח להתייחסות של אוראל (RS) כאן מהפורום שלפי מה שראיתי היתה לו פאביה ספורט וכיום יש לו יטי ידנית. אבל אני ממש חדש כאן ועדיין לא יכול לשלוח הודעות פרטיות.

כך שאם אולי מישו יוכל להפנות את תשומת ליבו לעניין אני ממש אשמח. מקווה שלא עפתי על עצמי מדי בעניין הזה..

אני פה, אשמח לעזור - עד כמה שניתן.

נתחיל מכך שהיטי פונה לגישה מעט שונה ובכללי היא חבילה טובה יותר מהותית - איכותית יותר, נוחה יותר מהותית, בטוחה יותר משמעותית, מרווחת יותר, בעלת מטען גדול, התנהגות בוגרת ומשעשעת יותר וכמובן הבונוס של יכולת שביל חביבה ונחמדה.

הפאביה מזדקנת לה, זה ניכר בעיקר בציון הבטיחותי במבחני הריסוק - למרות שהאיבזור הבטיחותי עשיר. בגרסית ה"ספורט" היא מצויידת בשילוב של צמיגים שמנמנים / נמוכי חתך וכיול על הצד הנוקשה יותר (סט אפ כמעט זהה באופן מוחלט לזה של ה-vRS), מה שמתבטא בנוחות נסיעה מעט נוקשה וקשיחה בכבישינו השבורים. לא משהו מפריע ברמה כירורגית - כמו שנוטים לעשות מזה. הקשיחות והנוקשות הזאת מורגשת לחיוב (מול פאביה ברמת גימור בסיסית יותר) בהיגוי כבד יותר, חד יותר ומעט מתקשר יותר.

היא מרווחת מאוד מקדימה ומאחורה, התא מטען שלה גדול מהמתחרות, היא נעימה לנהיגה, יש לה מושבים תומכים מאוד ורשימת האיבזור שלה נאה מאוד. צריכת הדלק טובה עד מאוד - תלוי בצורת הנהיגה ובתוואי - והמנוע הקטנטן והגודש מספק ביצועים מפתיעים, עם זמינות כוח מעולה כבר מתחתית הסל"ד. השילוב לתיבה הידנית נעים ועדיף - לטעמי - על השילוב ל-DSG7.

אם נעשה השוואה עילגת בין השתיים (אתמול נהגתי בפאביה TSI האקסית שלי, היא בידי חבר טוב שלי) - ביטי אני מעדיף את תא הנוסעים המוקפד והנעים מהותית, הנוחות נסיעה הנעימה משמעותית, מרחב הפנים העדיף, תא המטען הגדול יותר, היגוי כבד יותר, מגבלות אחיזה גבוהות יותר והתנהגות נעימה / משעשעת ומהנה יותר.

לפאביה בלמים טובים יותר (288 מ"מ - מול 280 מ"מ ביטי) ויש לה מושבים מצויינים (מאוד תומכים ואוחזים - ב"ספורט").

לדעתי, פער המחיר בין הפאביה 1.2TSI הידנית לבין היטי 1.2TSI לא מצדיק את המבט לעבר הפאביה, היא פשוט לא מספקת חבילה טובה ונעימה כמו היטי - בתוספת יכולת הירידה (הקלה) מהאספלט אל עבר השביל / הדרך הלא סלולה כשרוצים לעשות פיקניק באיזה חורשה :wink:

אם ישנן שאלות נוספות, אל תהסס לשאול.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
למה אתה מנסה בכח למכור לו פלואנס? יש לך מניות בקרסו?

הוא קונה מכונית "קטנה" יחסית ולא את הפלואנס הגדולה.

ומה גם שאכן רנו עוד כמה שנים לך תדע מה המחירון שלה יהיה?.. ראה ערך של המגאן שאנשים מנסים למכור והמחיר שלה שחוט לגמרי לגמרי - סוחרי רכב אפילו לא מוכנים לתת לך הצעה לטרייד אין עם מגאן.

מניות בקרסו, כשהייתה לי יונדאי ולהורים שלי יש יונדאי, הגיוני משהו.

אני לא ממליץ בכלל על רנו אוטומטיות, אז איך זה מסתדר עם "מניות בקרסו?"

אתה מתאמץ להסתיר את השנאה שלך לפולקסווגן אבל לא ממש מצליח ונותן לאנשים עצות שלא ממש קשורות למקצועיות אלא לרגשות שלך כלפי יבואן כזה או אחר. לכתוב באותו משפט שאי אפשר לנבא מחירון וסחירות עוד שלוש שנים ובאותה נשימה לכתוב שדווקא לפלואנס כן צפוי ביקוש' date=' זה מגוחך ועלוב. או שאתה נביא או שלא. תחליט.[/quote']

רגשות כלפי יבואן? הגיוני ביותר, בהתחשב בעובדה שיש לנו שני רכבים בבית משני יבואנים שונים לגמרי, הוריי החזיקו טויוטה, סובארו, פולקסווגן, פיאט, אודי, עכשיו מחזיקים יונדאי, הרנו שייכת לי.

במשפחה אני גם נוהג על פולקסווגן ועל רכבים אחרים, זה לא קשור.

ובלי קשר, תמיד למכוניות דיזל ידניות, יש ביקוש טוב, בעיקר אם הן במצב טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני פה, אשמח לעזור - עד כמה שניתן.

נתחיל מכך שהיטי פונה לגישה מעט שונה ובכללי היא חבילה טובה יותר מהותית - איכותית יותר, נוחה יותר מהותית, בטוחה יותר משמעותית, מרווחת יותר, בעלת מטען גדול, התנהגות בוגרת ומשעשעת יותר וכמובן הבונוס של יכולת שביל חביבה ונחמדה.

הפאביה מזדקנת לה, זה ניכר בעיקר בציון הבטיחותי במבחני הריסוק - למרות שהאיבזור הבטיחותי עשיר. בגרסית ה"ספורט" היא מצויידת בשילוב של צמיגים שמנמנים / נמוכי חתך וכיול על הצד הנוקשה יותר (סט אפ כמעט זהה באופן מוחלט לזה של ה-vRS), מה שמתבטא בנוחות נסיעה מעט נוקשה וקשיחה בכבישינו השבורים. לא משהו מפריע ברמה כירורגית - כמו שנוטים לעשות מזה. הקשיחות והנוקשות הזאת מורגשת לחיוב (מול פאביה ברמת גימור בסיסית יותר) בהיגוי כבד יותר, חד יותר ומעט מתקשר יותר.

היא מרווחת מאוד מקדימה ומאחורה, התא מטען שלה גדול מהמתחרות, היא נעימה לנהיגה, יש לה מושבים תומכים מאוד ורשימת האיבזור שלה נאה מאוד. צריכת הדלק טובה עד מאוד - תלוי בצורת הנהיגה ובתוואי - והמנוע הקטנטן והגודש מספק ביצועים מפתיעים, עם זמינות כוח מעולה כבר מתחתית הסל"ד. השילוב לתיבה הידנית נעים ועדיף - לטעמי - על השילוב ל-DSG7.

אם נעשה השוואה עילגת בין השתיים (אתמול נהגתי בפאביה TSI האקסית שלי, היא בידי חבר טוב שלי) - ביטי אני מעדיף את תא הנוסעים המוקפד והנעים מהותית, הנוחות נסיעה הנעימה משמעותית, מרחב הפנים העדיף, תא המטען הגדול יותר, היגוי כבד יותר, מגבלות אחיזה גבוהות יותר והתנהגות נעימה / משעשעת ומהנה יותר.

לפאביה בלמים טובים יותר (288 מ"מ - מול 280 מ"מ ביטי) ויש לה מושבים מצויינים (מאוד תומכים ואוחזים - ב"ספורט").

לדעתי, פער המחיר בין הפאביה 1.2TSI הידנית לבין היטי 1.2TSI לא מצדיק את המבט לעבר הפאביה, היא פשוט לא מספקת חבילה טובה ונעימה כמו היטי - בתוספת יכולת הירידה (הקלה) מהאספלט אל עבר השביל / הדרך הלא סלולה כשרוצים לעשות פיקניק באיזה חורשה :wink:

אם ישנן שאלות נוספות, אל תהסס לשאול.

היי אוראל.

בסוף מצאת אותי.. היה חשוב לי מאד לשמוע את דעתך ובאמת תודה על האינפורמציה המקיפה. מחכים בהחלט.

אז ככה, אתמול חתמתי בשעה טובה על היטי במחיר חבל"ז אחרי שכשהייתי באולם סקודה בתל אביב זרקו אותי מכל המדרגות ולא הסכימו לתת לי שקל הנחה ואפי' לא חיישני רוורס רמקולים או משו אחר.. ( אבל זה כבר נושא בפני עצמו )

וכל מה שעוצר אותי מלהתחיל לפנטז עליו באופן מעשי, זה רק לחכות שההלוואה בבנק תאושר היום או מחר ואז אפשר כבר לעשות טבלת יאוש..

אני אשמח מאד מאד להיעזר בך אחרי הקניה בכל עניין ה"אפטר מרקטינג" שלפי מה שאני רואה יש לי טעם דומה לשלך..( מה שלא מקורי לחלוטין מהיצרן שווה לפח.. בדר"כ ) אבל מקומם של נושאים אלו לא כאן.

שאלה אחרונה רק.. האם בקרת שיוט תופסת גם ברכב ידני או רק באוטומט?

לי הנושא הזה מאד מאד חשוב ובסקודה אמרו לי שצריך לבדוק אם זה אפשרי וגם אם כן זה עולה יותר מ2000 ש"ח...

ובאיביי מצאתי ידית עם כפתורי בקרת שיוט ב60 יורו. וכל מה שצריך לכאורה.. הוא רק לפרק את הידית המקורית ולהחליפה בידית מפירוק (בסקודה אוקטביה של חבר זה עבד לנו)

תודה רבה

פורסם
היי אוראל.

בסוף מצאת אותי.. היה חשוב לי מאד לשמוע את דעתך ובאמת תודה על האינפורמציה המקיפה. מחכים בהחלט.

אז ככה, אתמול חתמתי בשעה טובה על היטי במחיר חבל"ז אחרי שכשהייתי באולם סקודה בתל אביב זרקו אותי מכל המדרגות ולא הסכימו לתת לי שקל הנחה ואפי' לא חיישני רוורס רמקולים או משו אחר.. ( אבל זה כבר נושא בפני עצמו )

וכל מה שעוצר אותי מלהתחיל לפנטז עליו באופן מעשי, זה רק לחכות שההלוואה בבנק תאושר היום או מחר ואז אפשר כבר לעשות טבלת יאוש..

אני אשמח מאד מאד להיעזר בך אחרי הקניה בכל עניין ה"אפטר מרקטינג" שלפי מה שאני רואה יש לי טעם דומה לשלך..( מה שלא מקורי לחלוטין מהיצרן שווה לפח.. בדר"כ ) אבל מקומם של נושאים אלו לא כאן.

שאלה אחרונה רק.. האם בקרת שיוט תופסת גם ברכב ידני או רק באוטומט?

לי הנושא הזה מאד מאד חשוב ובסקודה אמרו לי שצריך לבדוק אם זה אפשרי וגם אם כן זה עולה יותר מ2000 ש"ח...

ובאיביי מצאתי ידית עם כפתורי בקרת שיוט ב60 יורו. וכל מה שצריך לכאורה.. הוא רק לפרק את הידית המקורית ולהחליפה בידית מפירוק (בסקודה אוקטביה של חבר זה עבד לנו)

תודה רבה

מהיכן אתה בארצנו?

לגבי האפטר מרקט, בוא נמתין עד לרכישה :wink:

בקרת שיוט תופסת גם וגם. אני שקלתי להביא מגרמניה בקרת שיוט (יחד עם לוח שעונים מקסידוט וגלגל הגה עם שליטה על מערכת השמע ומחשב הדרך) אך הוזהרתי שיש מספר מק"טים ולא כולם מתאימים לשנתונים המעודכנים.

זה מסובך ממה שזה נדמה, גם הדילר בגרמניה אמר לי שמישהו השתגע והוציא מספר וורסיות של בקרת השיוט (חלק זה רק ידית / חלק זה ידית + יחידות שליטה נוספת) וגם כשיש מספר שילדה - קשה לדעת האם הרטרופיטינג יעבוד בצורה מלאה, יתכן שלא - ושם עצרתי. זה אומנם רק 120 יורו, אבל חבל על ההסתבכות המיותרת.

בפאביה (אולי באוקטביות משנים קודמות גם) זה החלפת ידית - בהחלפת ידית עם בקרת שיוט וכיול המחשב. ביטי (וכנראה גם בסופרב ובדגמים העדכנים של האוקטביה) זה מסובך יותר. בארץ לא מתלהבים לעשות זאת גם כן, יתכן והם יאמרו לך זאת בעצמם.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני כמעט קניתי יטי יד שניה אקספריינס (מה שקוראים בארץ אלגנס) מדור 3 (בלי בקרת שיוט) ובמוסך מורשה טענו שבסביבות ה 1000 ש"ח מסדרים את זה. לא הייתי מתעסק עם זה לבד. בדור 4 האקספריינס באה כבר עם בקרת שיוט. תבדוק.

פורסם
מהיכן אתה בארצנו?

לגבי האפטר מרקט, בוא נמתין עד לרכישה :wink:

בקרת שיוט תופסת גם וגם. אני שקלתי להביא מגרמניה בקרת שיוט (יחד עם לוח שעונים מקסידוט וגלגל הגה עם שליטה על מערכת השמע ומחשב הדרך) אך הוזהרתי שיש מספר מק"טים ולא כולם מתאימים לשנתונים המעודכנים.

זה מסובך ממה שזה נדמה, גם הדילר בגרמניה אמר לי שמישהו השתגע והוציא מספר וורסיות של בקרת השיוט (חלק זה רק ידית / חלק זה ידית + יחידות שליטה נוספת) וגם כשיש מספר שילדה - קשה לדעת האם הרטרופיטינג יעבוד בצורה מלאה, יתכן שלא - ושם עצרתי. זה אומנם רק 120 יורו, אבל חבל על ההסתבכות המיותרת.

בפאביה (אולי באוקטביות משנים קודמות גם) זה החלפת ידית - בהחלפת ידית עם בקרת שיוט וכיול המחשב. ביטי (וכנראה גם בסופרב ובדגמים העדכנים של האוקטביה) זה מסובך יותר. בארץ לא מתלהבים לעשות זאת גם כן, יתכן והם יאמרו לך זאת בעצמם.

אני מבני ברק.

קצת מבאס העניין הזה עם הבקרת שיוט אבל כמו שאתה אומר, בא נחכה שיגיע האוטו ויתאקלם כמו שצריך..

אחרי שאישרו לי אתמול את ההלוואה בבנק ונפתחה הזמנה מסודרת על שמי בסקודה אפשר כבר להתחיל לתכנן קדימה :-D

התחלתי קצת לברר לגבי מערכת ורמקולים אז ככה, מערכת מולטימדיה כבר יש לי מאוקטביה של חבר שהספקתי להסביר לו שזה ממש טעות מצידו למכור אותה עם המערכת כי אצלי היא תהיה הרבה יותר שימושית :wink:

לגבי הרמקולים הבנתי שבדגם שהזמנתי יש רק הכנה בסיסית בסיסית לרמקולים אחוריים ללא חיווטים ותושבות לרמקולים. מה שמצריך לפרק עוד כמה פלסטיקים בהתקנה ולזרוק עוד כמה שקלים :-(

אני אשמח לחוות דעתך לגבי הרמקולים הקדמיים שמגיעים עם האוטו האם הם מספיקים לשימוש סביר או שכדאי להחליף גם אותם.

באחד מהשיטוטים כאן מצאתי המלצה שלך לחיישני רוורס שנותנים תצוגה גרפית במערכת מולטימדיה וגם הם נכנסו לרשימה..

נראה לי מספיק בתור התחלה.. לא ?8)

אשמח אם תאיר את עיניי בעוד שאר ירקות כאלו ואחרים חשובים יותר וחשובים פחות

(צריך להתעסק במשהו עד שמגיע האוטו.. אני עם המזל שלי.. לאוטו הזקן שלי נגמר הטסט בתחילת השבוע ובינתיים אין לי אוטו. ממש מבאס לחכות לאוטו החדש בצורה כזו, כל יום שעובר מרגיש כמו שבוע..:cry::cry:)

פורסם

איש יקר, תזמין את הרכב > תקבל > ונדון בפרטי על האופציות :wink:

אם לא קשה לך, גש אל הסניף ברשל"צ - פנה אל מנהל האולם (ניר) - הוא ידאג לך כמיטב יכולתו (אזרוק מילה...).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
איש יקר, תזמין את הרכב > תקבל > ונדון בפרטי על האופציות :wink:

אם לא קשה לך, גש אל הסניף ברשל"צ - פנה אל מנהל האולם (ניר) - הוא ידאג לך כמיטב יכולתו (אזרוק מילה...).

היי

תודה רבה רבה על היחס והרצון והנכונות לעזור. זה ממש לא מובן מאליו

את האוטו כבר הזמנתי ואני פשוט מחכה..

הייתי שמח להיעזר בסניף בראשון לציון, אבל לא הזמנתי דרכם וגם לא דרך אחד מאולמות התצוגה אלא מסוכנות ליסינג פרטי (בגלל ההתחייבות למחיר הזול ביותר (ולא בפער סמלי של 500 ש"ח כמו שהרבה עושים ) ותנאי המימון שלא קיימים בשום מקום אחר

אז לא בא לי עכשיו להכנס לשם ולקבל פרצופים נעלבים..:oops::oops:

הייתי שמח לענות לך בחזרה בפרטית אבל עדיין אני לא יכול לשלוח הו"פ.. עובדים על זה...

בכל אופן תודה רבה והמשך יום מקסים.

• תוכן חדש...