Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה מצויןן לכל חברי הפורום.

לפני חודש ו-18 ימים בדיוק שיחררתי את סוזאנה (הסיאט שלי) מהסוכנות באשדוד, בדיוק היום הסתיימה לה ההרצה רשמית 1,500 ק"מ (למרות שהפסקתי להיות עדין כבר ב-1,000 ק"מ ) .

אז ככה את הרכב קיבלתי לאחר פוליש ווקס חובבני (שאריות של החומר בכל מקום וסימנים לבנים ), הרכב ניכנס לפוליש ווקס (חינם,חסר להם ולא ) נוסף בסוכנות באשדוד ויצא נחמד, ציפיתי ליותר.

את הרכב קיבלתי עם 16 ק"מ על המד אוץ ו-8 ליטר דלק במיכל,כשהגעתי לחניה של הבית שלי נידלקה כבר הנורה של הדלק (קמצנים :twisted: ) .

הנסיעות שלי מסתכמות עד עכשיו כ-40% בתוך העיר ו-60% מחוץ לעיר.

שבוע לאחר קבלת הרכב קפצתי למוסך כי הרגשתי מין מדרגה כזאת בהעברת הילוך מניוטרל לראשון- התברר שהיה צריך לעשות סינכרון .

בידוד רעשים:

חייב לציין שהוונטה של המזגן מאד רועשת .

שומעים את הטורבו פורק לחץ שזה דווקא לפי דעתי פלוס מאד גדול ברכב עם מנוע פיצי ושבלול קטן.

מנוע נותן אפקטים של סאונד כמו של רכב בעל מנוע הרבה יותר גדול, שגם זה לדעתי פלוס גדול.

נוחות נסיעה:

מושבים מאד נוחים, מרגיש שמאד השקיעו בהם,ברכבים הקודמים שלי סבלתי מכאבי גב כשהייתי יושב באוטו יותר מחצי שעה.

מתלים קשים, בנסיעה בעיר מרגישים כל במפר וחריץ בכביש אבל בכביש בינעירוני או מהיר המתלים הקשים מעלים חיוך מאוזן לאוזן, הרכב מרגיש מאד יציב.

ההיגוי מרגיש קצת כמו משחק מחשב, אבל אפשר להתרגל לזה במהירות (לי אישית לא מפריע ).

פלסטיקה וטיב החומרים הפנימיים :

טוב זה ידוע שהפלסטיקה בסיאט מקרקשת מדי פעם גם כשהיא חדשה ( יכול להיות שכל ההתקנות המקומיות לא עושות טוב לפלסטיקה של סיאט ).

הדשבורד מפלסטיק פשוט.

הריפוד של המושבים נעים למגע ומתנקה בקלות.

כוח,סמ"ק וסוסים :

ואווווו :-D באמת שהאוטו הזה מפתיע עם האצות ועם הכוח הזמין שיש לו, לא להאמין שמנוע כזה קטן מסוגל להוציא יותר מ-17 קג"מ.

מרגיש שיש הרבה מעל 105 סוסים !

בנסיעה מאומצת עם סל"ד גבוה תשאירו הרבה משפחתיות מאחורה גם כשהרכב עמוס,תגובת דוושת גז מדויקת שתשאיר לכם על הפנים חיוך של ילד בן 3 .

צריכת דלק :

חשוב לציין שהנתונים של היצרן מנותקים מהמציאות (לפחות בבדיקה שלי עד עכשיו ).

סה"כ כמו שציינתי 40% בתוך העיר ו-60% מחוץ לעיר .

כמו שרואים בתמונה הרכב עבר 1500 ק"מ ולפי המחשב רכב אמור לעבור עוד 170 סה"כ 1670 ק"מ.

מספר ליטרים שתודלקו עבור אותם קילומטרים : 122 ליטר.

1670:122=13.68 ,כלומר 1 ליטר ל-13.68 ק"מ ולפי נתוני יצרן זה 1 ליטר ל-18 ק"מ.

אני מקווה שיהיה שיפור בצריכה, בכל זאת רוב הנסיעות היו עם מזגן והרבה מהנסיעות שבתוך העיר הם נסיעות של 5 דקות שהמנוע עוד קר ודבר נוסף המדידה נעשתה שהרכב בזמן הרצה .

מחשב רכב ומערכות אלקטרוניות:

מערכת mp3 לא תומכת בעברית, העוצמה והאיכות סאונד סבירים.

מזגן קלימטרוניק מצוין,מקפיא ! מספיקה דרגה אחת של קור בשביל לטמפ' נעימה ברכב.

בקרת שליטה מההגה-נוחה מאד.

מערכת esp נכנסת לפעולה מתי שצריך ולא מתערבת בכל פניה קצת אגרסיבית.

סה"כ עד עכשיו אני מאד מרוצה מהרכב, הרבה תמורה יחסית למחיר (שאני קיבלתי :lol: ).

מקוה שעזרתי לכם להחליט.

2012-09-23 18.38.55.jpg

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

כיף לקרוא את הביקורות.

קח בחשבון שצריכת הדלק, כמו גם צריכת השמן במנועי הTSI משתפרת באיזור ה-5000 ק"מ.

אתה כותב על המנוע וואו?! מנוע ה1.2 בהחלט סביר ומאיץ טוב אבל וואו בהקשר הזה קצת נסחף.

בכל מקרה תתחדש, סע בזהירות ותהנה מהרכב.

פורסם

תתחדש.

מה עם תמונות של הרכב?

והאם המנוע משודך לDSG או לידני?

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אתה כותב על המנוע וואו?! מנוע ה1.2 בהחלט סביר ומאיץ טוב אבל וואו בהקשר הזה קצת נסחף.

כן כתבתי ואוו, כל דבר בחיים נמדד יחסי.

יחסית למנוע 1.2 זה ואוו, הייתי בטוח שירגיש לי עצל כמו ה1.6 המיושן.

ברור שמנוע 2.0 TSI זה מפלצת שבאמת אפשר להגיד עליה ואוו....או שלא, תלוי למה אתה משווה 8)

הרכב הוא ידני.

תמונות יהיו בהמשך

פורסם

בנסיעה מאומצת עם סל"ד גבוה תשאירו הרבה משפחתיות מאחורה גם כשהרכב עמוס

1670:122=13.68 ,כלומר 1 ליטר ל-13.68 ק"מ ולפי נתוני יצרן זה 1 ליטר ל-18 ק"מ.

ברור לך שהיצרן לא ביסס את נתוני צריכת הדלק שלו על נסיעה שכזו? גם לא על נסיעה רגועה בעיר, עם מזגן.

פורסם

איזה סנכרון עשו לך בגיר בעקבות הקפיצה? מדובר בגיר רגיל.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אתה עושה כמעט 14 ק"מ לליטר בנהיגה אגרסיבית מחוץ לעיר ועירונית עם מזגן ומתלונן?!

לא מדובר על הצריכה בעת ההרצה?

אגב, המחשב דרך אופטימי. מאוד. ככה שלא הייתי ממש הולך "על עיוור" בקשר ל-170 הנותרים, אלא אם כן אתה הולך לנהוג רק בינעירוני על 90-100 קמ"ש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תתחדש.. 8)

אבל !

אז ככה את הרכב קיבלתי לאחר פוליש ????? ווקס חובבני (שאריות של החומר בכל מקום וסימנים לבנים ), הרכב ניכנס לפוליש ווקס (חינם,חסר להם ולא ) נוסף בסוכנות באשדוד ויצא נחמד
אתה בטוח שרכב חדש אמור לעבור פוליש ?
פורסם
כיף לקרוא את הביקורות.

קח בחשבון שצריכת הדלק, כמו גם צריכת השמן במנועי הTSI משתפרת באיזור ה-5000 ק"מ.

כבעלים של איביזה FR TSI עם APR, אני מסכים עם הבחור.

ה 1.2TSI הוא וואוו.

יצא לי לנהוג לא מעט על אוקטביה 1.2 ושם זה היה וואוו, אז אני מתאר לעצמי שבאיביזה זה אפילו יותר וואוו.

זה מנוע מצויין ומרגיש נהדר.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
המושבים באיביזה נוחים לך?

לי אישית ממש לא, אין תמיכה בצד ובגב התחתון...

כן המושבים מאד נוחים !

פורסם
תתחדש.. 8)

אבל !

אתה בטוח שרכב חדש אמור לעבור פוליש ?

כן זה תקין שרכב עובר פוליש ווקס לפני שהלקוח מקבל אותו, ברור שלא כל רכב, תלוי בצבע ובשאריות שהמדבקה השאירה על הצבע.

• תוכן חדש...