Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איך אתה מתכוון לטפל בריפודי העוד?

עד כמה שראיתי הם סדוקים וצריך להחליף אותם, אלא כמובן אם יש דרך לחדש אותם.

אודה להתייחסותך לעניין גם בהמשך.

אקח את הרכב לאוטואלגנס ביהוד,נראה מה יש להם להציע.העדכון בהמשך לגבי התוצאות.

Porsche 944 turbo

פורסם

עכשיו התייחסותכם לגבי טעם ואלגנטיות,את הרכב קניתי עם ג'אנט 17 לא מקורי,

אני לא סגור אם זה "קרבי" או "ערבי" סך הכל הגאנט ממש חדש,

דעתכם בבקשה:

IMG_1321.jpg

Porsche 944 turbo

פורסם
תתחדש, לגביי הפנסים האחוריים, הם מקוריים, אלה הפנסים שהגיעו עם ה m3 ואחרי מתיחת הפנים גם הופיעו בדגמים עממיים יותר.

5316061726_15e7f5c6b7_z.jpg

הפנסים שמותקנים אצלו אינם מקוריים כמו של ה-M3.

אלה שאתה מדבר עליהם הגיעו רק בגרסאות הקופה וקבריולט שכן ב-E46 אין גרסת סדאן ל-M3.

הפנסים שמותקנים ברכבו של פותח השרשור הינם אפטר מרקט, בדיוק כמו הפנסים שאני התקנתי ברכבי, הם אכן בהשראת פנסי ה-M3.

לפותח השרשור,

יופי של רכב, מנוע פשוט כייפי (אצלי 325) והתנהגות בדיוק כמו שאתה יכול לצפות מב.מ.וו.

אם אתה רוצה להחליף את פנסי הלד מאחורה למקוריים דבר איתי בפרטי, יש לי את הפנסים המקוריים שהורדתי מהרכב שלי.

שמח שנפתרה הבעיה מול בעל הרכב, תהנה!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הפנסים שמותקנים אצלו אינם מקוריים כמו של ה-M3.

אלה שאתה מדבר עליהם הגיעו רק בגרסאות הקופה וקבריולט שכן ב-E46 אין גרסת סדאן ל-M3.

הפנסים שמותקנים ברכבו של פותח השרשור הינם אפטר מרקט, בדיוק כמו הפנסים שאני התקנתי ברכבי, הם אכן בהשראת פנסי ה-M3.

לפותח השרשור,

יופי של רכב, מנוע פשוט כייפי (אצלי 325) והתנהגות בדיוק כמו שאתה יכול לצפות מב.מ.וו.

אם אתה רוצה להחליף את פנסי הלד מאחורה למקוריים דבר איתי בפרטי, יש לי את הפנסים המקוריים שהורדתי מהרכב שלי.

שמח שנפתרה הבעיה מול בעל הרכב, תהנה!

יש לי את הפנסים המקוריים,אבל איך מחליפים? משהו שאני יכול לעשות בעצמי? אחת הסיבות שאני מחליף זה גם מפניי שבגלל שהבעלים הקודם רצה שהאור ייהיה אחיד הוא ניתק את הפנס הורטיקלי,וכתוצאה מכך דולקת לי נורה של המנורות.

Porsche 944 turbo

פורסם
יש לי את הפנסים המקוריים,אבל איך מחליפים? משהו שאני יכול לעשות בעצמי? אחת הסיבות שאני מחליף זה גם מפניי שבגלל שהבעלים הקודם רצה שהאור ייהיה אחיד הוא ניתק את הפנס הורטיקלי,וכתוצאה מכך דולקת לי נורה של המנורות.

מאוד פשוט לבצע את ההחלפה הזאת לבד, אמנם יש כמה ברגים לא הכי נוחים לגישה, אבל לא משהו רציני.

לא הבנתי מה בדיוק הבעלים הקודמים עשה בפנסי לד אבל הם לא אמורים להדליק את ההתראה של נורה שרופה.

פורסם

הג'אנטים - כמו שאמרו - עניין של טעם. לדעתי - תשאיר. אני אהבתי.

לעניין הפנסים - אם יש ברשותך המקוריים - תרכיב קודם רק אחד ותראה מה "מסתדר" יותר יפה - החדש או הישן (נראה לי שהמקוריים, גם בלי לראות אותם).

alfa 156 2.5.

פורסם

תתחדש נמרוד, אני שמח לשמוע שהתגברת על בעית המשכון.

לגבי הרכב: מה המורכבות של הסבה לידני? כמו"כ, להבדיל, פנסי החזית דורשים טיפול השקפה.

אחלה רכב!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לגבי הרכב: מה המורכבות של הסבה לידני?

אחלה רכב!

מורכבות גדולה עד גדולה מאד.

ההסבה דורשת, בנוסף לתיבה עצמה, החלפת מחשב ניהול מנוע וצמות חשמל, סיפור יקר מאד ובלתי כלכלי בעליל.

חלפו עברו הימים שכל שנדרש להסב אוטומטית לידנית זה רק החלפת התיבה והוספת דוושה שלישית.

באמת אחלה רכב, אגב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ההסבה דורשת הרבה יותר מזה, וזה בטח לא עניין כלכלי.

השאלה עד כמה זה מדע בדיוני או שניתן לבצע את זה בארץ ביחס לפאן לי שזה ייתן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לעניין הפנסים - אם יש ברשותך המקוריים - תרכיב קודם רק אחד ותראה מה "מסתדר" יותר יפה - החדש או הישן.

הנה, חסכתי לו:

408927_10150574552194962_2129600663_n.jpg

405859_10150574552709962_1514297037_n.jpg

166924_10150574553624962_333135440_n.jpg

במציאות הם נראים הרבה יותר טוב מבתמונות.

השאלה עד כמה זה מדע בדיוני או שניתן לבצע את זה בארץ ביחס לפאן לי שזה ייתן.

ההסבה מאוד מאוד מורכבת ברכבים האלה בגלל שזה דורש באמת החלפת מחשב ניהול ושינוי של עוד מכלולים נוספים וחיישנים.

גם החלפה לתיבת SMG נחשבת למאוד מורכבת ולא נפוצה.

אבל למה מחפשים כבר להחליף לו תיבת הילוכים, זה רכב שיודע לתת יופי של פאן גם באוטומט.

• תוכן חדש...