Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שקראתי ביקורות טובות החלטתי לקנות דיבורית מסוג Motorola TZ700 , בארץ עולה 400, באיביי 280 .

השאלה היא האם להשאיר את הדיבורית קבוע על הסוכך שמש או להוריד אותה כל פעם מחדש, היא נחשבת לפריט גניב?

(שואל לאחר טראומה מלפני 10 שנים פרצו לי לרכב בחניה של תחנת רכבת לרכב ישן מאוד בזמנו, עקרו לי מהדשבורד רדיו ישן שלא היה שווה יותר מ100 שקל, הנזק: מנעול דלת שבור,שברים בדשבורד!!(הרדיו לא היה נשלף) והרבה עוגמת נפש).

פורסם

אין לי דיבורית כזאת, אך אני ממליץ לך להסתיר כל פריט גניב,

פעם פרצו לי רכב בגלל זוג רמקולים מעאפן וכמה מטבעות,

הנזק:

שמשה אחורית מנופצת,

כן, מומלץ להסתיר דברים כאלו,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אף פעם אינני משאיר דיבורית ניידת על סוכך השמש, ואני אפילו משתדל לקחת אותה איתי במידה והרכב נשאר לעמוד בשמש.

הסיבה היא שהדיבורית מתוכננת לעבוד בטמפ' מסויימת (נדמה לי שעד 40 מעלות). בתוך המכוניות הטמפ' יכולה להגיע ל60 וצפונה, דבר שהורס את הסוללה הפנימית ואת הדיבורית עצמה.

חוץ מזה, דיבורית שנשארת גלויה ברכב מזמינה פריצה. גם אם היא עולה 100 שקל, לא חסרים אנשים שיהיו מוכנים לפרוץ לרכב כדי להרוויח את הסכום הזה.

פורסם

יש לי מעל שנתיים דיבורית ניידת כזאת:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754400

אני לא רואה שום סיבה לשלם יותר על דיבורית ניידת.

היא עובדת נהדר - שומעים חזק את שני הצדדים, הסוללה חזקה מאוד.

לשאלתך, אני לא מוריד אותה מהסוכך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז כל יציאה מהאוטו אתה עם תיק עם הדיבורית והפאנל של הרדיו? גם אין לך מטבעות באיזה תא בשביל מדחנים?

קצת נסחפים פה לא? אולי גם נקח את ההגה איתנו כי ככה בטוח לא יגנבו את האוטו? :lol:

אני משאיר את הרדיו מחובר עם הפאנל (וזה פיוניר עם USB, לא ענתיקה), דיבורית יש לי בלוטוט שהצריכה התקנה.

ואת האמת שכבר כמה שנים טובות שלא ראיתי שמישהו מוציא את הפאנל של הרדיו. אז דיבורית שעולה 2 שקל לייצר בטח שלא תזיז לאף אחד, ובכלל שזה בסך שמש מי רואה את זה מבחוץ.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אז כל יציאה מהאוטו אתה עם תיק עם הדיבורית והפאנל של הרדיו? גם אין לך מטבעות באיזה תא בשביל מדחנים?

לרדיו שלי אין פאנל נשלף (המערכת הותקנה במפעל) והדיבורית אצלי בתיק, ולגבי מטבעות-מי צריך מטבעות למדחנים כשיש פנגו? :-D

פורסם

אני מצאתי שמיקום דיבורית חוטית על סוכך השמש מונעת לסובב אותו הצדה. כמו כן, דוד נמרי פעם קבע שזה מסוכן עקב קרבה לראש בזמן התנגשות. לכן, עדיף למקם אותו על קורת A, גבוה ככל הניתן. לטעמי זה טוב יותר מכל הבחינות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני לא יודע איך להצמיד דיבורית לקורה A, הקליפס מותאם לסך שמש.

אנילא משאיר את הדיבורית ברכב כאשר הוא בשמש (ולמרות שאני מניח מגן שמש בחלון) מהסיבות שציין מתן.

כאשר הרכב חונה בצל וסך השמש מורם לא אכפת לי להשאיר את הדיבורית במקומה, היא ממילא לא בולטת לעין, וכשאני חוזר למכונית אני לא צריך לפשפש בתיק ולחפש אותה. אבל זה גם עניין של המקומות שבהם אני חונה בדרך כלל - חניה פרטית בבית, במקום העבודה מקום עם סיכון גבוה לפגיעות פח אבללהערכתי סיכון נמוך לפריצה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי יש דיבורית כזאת ואני מחביא אותה או בתא הכפפות או מתחת לכיסא כשאני יוצא מהרכב..

מהדיבורית פחות אכפת לי אבל קצת חבל שישברו לי תחלון של הרכב בשביל דיבורית של 100 שקל...

uwxza5tnmnzi.jpg
פורסם
יש לי מעל שנתיים דיבורית ניידת כזאת:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754400

אני לא רואה שום סיבה לשלם יותר על דיבורית ניידת.

היא עובדת נהדר - שומעים חזק את שני הצדדים, הסוללה חזקה מאוד.

לשאלתך, אני לא מוריד אותה מהסוכך.

מצטרף להמלצה.

יש לי את הדיבורית הזו, והיא לא יורדת מסוכך השמש.

עובדת מצויין והסוללה מסרבת להגמר :shock:

לדעתי אין טעם להשקיע יותר. מה היא כבר תדע לעשות שזו לא עושה? קפה?

פורסם

שם אותה בתא כפפות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אולי גם נקח את ההגה איתנו כי ככה בטוח לא יגנבו את האוטו? :lol:

הזכרת לי קטע ענק של מיסטר בין, :-D

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

למה ללכת עד מיסטר בין?

ברוסיה לא היו מורידים גלגלים ולוקחים אותם הביתה (הרכב נשאר על 4 בלוקים)?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...