Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה של מוצר אבל לא מתאים לכל הדרישות, הזמנתי אחד כזה לא מזמן , ואני בא מתחום האודיו לרכב, אז יש לי סאב "קטן" מאחורה שטיפה מרעיד את הרכב

ובוא נגיד שהמתקן הזה לא החזיק

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו יכול לתת המלצה למוצר שיחזיק הרבה זמן(מניסיון) באותו עיצוב-+ של פותח האשכול?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם (נערך)

אם בא לכם לקנות מוצר אחד שיחזיק מעמד כמו שצריך מבלי להתעסק איתו, זה המוצר בשבילכם: iOttie

עולה קצת יקר אבל תאמינו לי שווה כל שקל, יש לי בבית 3 רכבים, לכולם הזמנתי את המתקן הזה כבר יותר משנה וחצי והוא פשוט מעולה, יש לו ואקום מיוחד שיודע לסתום חורים ולהיתפס על כל דבר.

בשלושת הרכבים הוא נמצא על הדשבורד ולא על החלון והוא פשוט לא זז.

מומלץ בחום.

עריכה:

פות"ש - טוב שלא השתמשת בתותח בשביל לפתוח את החבילה :mm_wink:

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

למה מחיר המשלוח עולה כמעט כמו המוצר?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אתה מוזמן לשאול את המוכר, בכל מקרה אני בארץ לא מצאתי יותר זול מהמחיר הזה, גם עם המשלוח היקר הוא יוצא יותר זול מהארץ.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הזמנתי את ה exomount exogear לפני חודש וחצי. נתתי את הכתובת של העבודה שלי עם השם שלי (טעות). נמסר לי שהחבילה תגיע בין ה 14.1 ל 4.2. ב 3.2, עדיין לא קיבלתי שום איתות לגבי החבילה. התחלתי לחקור באינטרנט והגעתי למסקנה שהאוניה הגיעה ב 3.2, החבילה נשלחה למען, אני לא רשום כדייר במען לכן החבילה חוזרת לשולח. צילצלתי מהר לדואר וביקשתי שיחסמו את החבילה מלחזור לסינגפור. אמרו לי שחסמו וביקשו פרטים מדוייקים של החברה בה אני יושב כדי שהחבילה תגיע למען. נתתי להם ונראה שהצלתי את העיניין בדקה התישעים. אתמול צילצלו אלי מהדואר ובישרו לי שאי אפשר לחסום את החבילה והיא כבר בדרכה לסינגפור. בקיצור, אין לי כוח להתעסקות הזאת עכשיו וסתם זרקתי 118 ₪ לפח.

אין דרך לקנות את המוצר הזה בארץ? אני שונא לקנות בחו״ל גם אם זה עולה פי חמש בארץ.

תודה

פורסם

אחרי דין ודברים עם eBay והמוכר, אני לא אקבל שקל חזרה למרות שהמוכר יקבל בחזרה את המוצר!! לא נראה לי שיש לי עוד משהו לעשות בנידון.

בכל מקרה, מה הפתרון המועדף פה בארץ? אני לא מעוניין בזה ששמים על פתחי המזגן

תודה מראש

פורסם

הזמנתי את הottie ה-XL מאמזון (המוכר הוא ottie לא אמזון) השבוע, היה מבצע הכל ביחד עלה לי 19$ כולל משלוח דרך שיפיטו.

אבל קרה לי דבר מאוד משונה, בהתחלה הזמנתי את הרגיל, אבל אחרי יום בדקתי וראיתי שהוא אולי לא יתאים לטלפון, אז שלחתי בקשת ביטול והזמנתי את ה-XL.

אחרי כמה שעות הם ביטלו את ההזמנה של הרגיל וראיתי שהם סימנו את ההזמנה של ה-XL בתור נשלח.

אחרי יומיים "זה" הגיע לשיפיטו ושילמתי על המשלוח לארץ.

מה שהתברר לי היום שבעצם הם ביטלו את ההזמנה של הרגיל(לא שלמתי עליו), אבל בכל זאת שלחו אותו :shock: ,ואותו שלחתי לארץ.

ועוד יומיים צריך להגיע ה-XL לשיפיטו...:loco:

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

ממליץ על ה iOttie OneTouch XL. פתרון קרנפי נהדר לנוט שלי. הזמנתי אותו יחד עם המטען Ventev Q1200 לרכב שתומך ב QuickCharge 2.0 במכשירים מבוססי SoC של קוואלקום.

פורסם
ממליץ על ה iOttie OneTouch XL. פתרון קרנפי נהדר לנוט שלי. הזמנתי אותו יחד עם המטען Ventev Q1200 לרכב שתומך ב QuickCharge 2.0 במכשירים מבוססי SoC של קוואלקום.

רכשתי בדיוק כזה בארץ במחיר מופקע אבל אני מאושר.

פורסם (נערך)

היתה לי פעם זרוע של Exomount, אחרי 7-8 חודשים נשבר חלק של אחד הקליפסים. קצת התבאסתי כי היא עלתה כמעט 30$.

מאז אני עם ההעתק הסיני שלה. הוא אצלי בשימוש מעל חצי שנה ולא מראה סימנים של חולשה, צמוד חזק לשמשה ומחזיק את הטלפון (S2) יפה מאוד.

והמחיר - כמו מנה פלאפל:

http://www.ebay.com/itm/Car-Universal-360-Rotation-Rotating-Holder-Cradle-Mount-For-GPS-Cell-Phone-MP4-/350811415692?hash=item51adfd648c

עריכה אחרונה על ידי abnatan
פורסם
שלום,

אני מחפש לקנות פלח/לוחית ברזל בלבד, לצורך התקנת תושבת לסלולרי עליה.

הפלח יחובר לרכב ע"ג תושבת הרדיו כדי שלא יראו קדיחות.

חיפשתי בחנויות להתקנת מערכות ורצו על זה 70ש"ח.

מחפש מקום עם מחיר הגיוני (עלות הייצור של זה היא שקלים בודדים) באיזורים: תל אביב, נס ציונה-ראשל"צ, מבשרת ציון (מטייל הרבה..).

חיפשתי גם באיביי, אבל או שזו המצאה ישראלית או שאני לא יודע לחפש (ואשמח לשם באנגלית).

תודה.

אמנם הודעה ישנה אבל אני כבר שבוע הופך את העיר בשביל למצוא מישהו שמוכר כאלה פלאחים.

אז אני מפרסם כאן פלאח מתכת לדיבורית ברכב :

כמובן שכל מתקין יש לו כאלה, אבל הרוב רואים בנו בעיקר ארנקים מהלכים, בצומת חולון רצה ממני מתקין 120 שח על כזה פלאח.

אז חיפשתי בחול ומצאתי מעלות של 15$ עד 20 פאונד לפני משלוח.

בסוף ניגשתי לעוד מתקין שלא אפרסם את שמו מחשש לעבירה על חוקי הפורום, מתקין ישר בראשון לציון ברחוב אצ"ל 23 (חיפוש קטן בגוגל יעלה את פרטיו)

הציג לי מספר פלאחים וביקש סכום סביר של בין 30-40 ש"ח עבור הדגמים השונים.

בהצלחה לכל מי שמתקין בעצמו...

20150212_165424.jpg

• תוכן חדש...